ben bi daha adam yerine koymazdım benimki de zaten telefonda aynı eşyi yaptı aynı senin kaynanan gibi ağzına geleni saydı o an sesimi çıkarmadım ama o gün bu gün tık yok bende duvar gibiyim ona karşı kuduruyo iyice eeee kaybedince bitince bitiyo bende sen de adam yerine koyma bence
Ben gitme derim siz kimsenin hatrı kırılmasın diye gidersiniz belki ama kayınvalideniz pişman oldu geldi sanır ve aksine yaptıklarını tekrarlama hakkı doğmuş gibi yine aynı nakarat olabilir devamı.
Eşin ve kayınpederinin anlayışlı olmasından dolayı da çok şanslısın çok şükür ki çifte standart olmayan bir aile olduğunu öğrenmiş olduk kk da.
Çok üzülüyorsa da kendisi gelsin artıkın.
ASLINDA Kaygana
Üzgünüm sana bu satirlari burada yazdigim icin,keske mektup falan yazsamda direk sen okusaydin....
Senden nezaman nefret ettim biliyormusun?
Evime ilk gelin geldigim gün bizim esyalarimiza göz diktiginde ve utanmadan bana Altin dirdiri yaptiginda nefret ettim senden...
Sen insan olsan,balayindan döndügüm gün benimle altin muhabbetine girmezdin.
Sen insan olsan,sana saklamak icin yani senin zorla saklama bahanesi adi altinda aldigin altinlarin arasindan Altinlarimi yürütmezdin...
Sen insan olsan verdigin sözleri tutartin,
Sen insan olsan kendini bir halt sanipta millete akil vermezdin,
Sen insan olsan evine hizmetci almis edalarina bürünmezdin..
Sen insan olsan oglunun gözünden düzmezdin,kaliteni düsürmezdin.
Sen insan olsan,evimde bir katkin bile yokken,sirf millete hava olsun diye herseyi ben yaptim demezdin...
Sen insan olsan bana gelen hediyeleri san agelmis gibi gösteripte hadi bunlarda senin olsun demezdin....
Sen insan olsan aldigin taki setinin fiyati belliyken,oglundan para kaciripta hainlik yapmazdin...
Sen melek yüzlü seytansin biliyrsun degilmi?
Ogluna olan saygimdan sustum ama burda haykiriyorum duy,Senden nefret ediyorum...
Gitmezdim....:umursamaz:
Cünkü anladigim kadariyla kaynanan seni resmen düsmani gibi görüyor...oglunun parasini malini yiyen bir düsman gibi.
Sürekli altin ve para muhabbetleri yapiyorsa seni böyle görüyor bence.
Beni düsman gibi gören bir kadinlada zaten isim olmaz...ister kaynanam olsun ister bilmem ne
Ben olsam gitmezdim. Beni sorarsa kırgın olduğumu söyleyin derdim.
Hatasını anlayıp özür dileyene kadar affetmezdim.
buradan da anlıyoruz ki kaynana-gelin sorunları sadece Türklere özgü değilmiş.
küresel bir problemle karşı karşıya kadınlar.
neyse,
ben olsam ne yapardımCADIARZU
sanırım giderdim gene de.
özür dilemek maksadıyla falan değil.
hiçbirşey olmamış gibi giderken uğradım demek için giderdim.
getirmemi istediğin birşey var mı diye sorardım.
Dügün günü streslisin onca kalabalik arasinda nasil cikaripta takilari al kaynana ben tatile gideyorum diyecegim?
Zaten eglence devam ederken biz ucaga yetismek icin hemen ayrildik ordan ve takilarda üzerimde kaldi,arabada cikartip ,esim ve benim ortak arkadas ciftler var onlara biraktik.Döndük kiz getirdi verdi...
Aradan 1 hafta gecmedi bizim garii surat yapiyor derdin nedir dememe kalmadi,yok bana güvenmediniz yok bana vermediniz,yok bana birakmadiginiz muhabbetleri yapiyor....Bende acikladim bak böyle bölye oldu,beraberde götürmedik zaten,bizimkilere biraktik dedim,hay demez olaydim,way yabancilara birakiliyormusta neden ona birakilmamis,,Ben sonra okula baslayinca BIRGÜN geldi annesi ile benim evime,birlikte oturdular sonra iste sen saklayamazsin takilari evde kalmiyorsun,ver kasaya koyalim dedi aldi...
Ben orda zaten gicik oldum ona,ikide bir taki muhabbeti yapiyor,
Neyse bakmak icin verdim topladi götürdü bana sormadan..
Esime dedimki bak canim annen geldi bugün takilari aldi kasaya koyacakmis,bu sefer esim kizdi niye veriyorsun,alip aticam o takilari yeter ya dedi(Hakli olarak)
En sonunda takilari esim gitti aldi bundan ama eksik geldi taki bize ve ben buna ragmen gidipte hesabini yapmadim,esimede dedim keske deseydiki ben aliyorum alsin umrdumda olmazdi bosver o annen takma kafana dedim..
Bana ne dedi biliyormusun?
Ya ben inanmiyorum bu kadin nasil olurda bukadar degisir,ben anneme konduramiyorum bunu nasil yapar dedi?
Ve Kayinpederim zengin bir adam okadar getirir eder sagol baba kabul edemem der geri yollarim....Ve bana herzaman onun yaninda bile esim ve kayinpederim derki sen cok tok gözlü bir kadinsin...Ben böyle yetistim,ne gözüm malda ne mülkte,bunu kaynanamda biliyor oda derdi hep bana....Ama her konu acildiginda altin muhabbeti yapiyor,vermediniz aferin size,bana güvenmediniz falan diyor..Oda benim o eglencenin ortasinda unuttugumu ve acele ciktigimizi biliyor...
Galiba ben simdi caktim olayi....kaynananin derdi aslinda seninle degil güzelim..
Oglunla anladigim kadariyla....muhtemelen sana olan davranisini ilgisini kiskaniyor, kendini dislanmis hissediyor, sinirinide senden cikartiyor...sebeb sensin cünkü.
Burda esinede büyük görev düsüyor bir bakima...annesi ile esinin arasindaki dengeyi cok iyi tutmasi gerek....ne annesini ihmal edecek ne esini....
Kaynanamin derdi hem ilk gelin olmam ilginin bana gelmesi hemde kayinpederim zengin bir adam ve kaynanam ile ortanca oglu oturmus bir plan yapmis..Bir kac yer var orayi ana ogul satmayi düsünmüsler ve esimde evin en büyük oglu oldugu icin bunlari anlayinca karsi cikti..Mal falan sattirmam dedi,satinda görün dedi vs vs...
Buna birde esimin hep beni korumasi eklenince anasi sinir oldu...
Düsün kayin pederim bile karisinin bu tutumlarindan sikayetci,sürekli bana anlatiyor söyle oldu böyle oldu diye..Ben esime bugünde dedim,lütfen malmis mülkmüs kavga etmeyin sonra kadin hep benden biliyor..Ufak ufak sacma sapan sorunlari bahane olarak gösterip kavga cikariyor dedim..Oda bana tamam sende üzülme ister git ister gitme ben sana karismiyorum dedi...Esim iki tarafi 1 bucuk sene idare etmeye calisti ama demekki dolmus adam yapacak birseyi kalmadi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?