Sinirlerim çok bozuldu..

ben bi daha adam yerine koymazdım benimki de zaten telefonda aynı eşyi yaptı aynı senin kaynanan gibi ağzına geleni saydı o an sesimi çıkarmadım ama o gün bu gün tık yok bende duvar gibiyim ona karşı kuduruyo iyice eeee kaybedince bitince bitiyo bende sen de adam yerine koyma bence

Ya inan ben melek gibi bir insanim ki bu kadin benimle bile anlasamiyorsa kimse ile anlasamaz..Kadin 3 erkek anasi ve hakimiyet kurmaya bayiliyor...
Bahanelere bakarmisin ya,gidiyormusum pek kalmiyormusum,önceden kahve icemeye cagirirmisimda simdi cagirmiyormusum,simdi dedigide esimin 2 hafta izini vardi,beraber gecirdik esimle o tatili,hani cagirmiyorsam 2 haftadir cagirmiyorum.,
Size anlattiklarim sadece olayi %25,i falan,tamammi anlatsam dersinizki nasil dayandin bu kadina...

En basit esya alicagiz,yeni evlenmisiz,burdada esya siparisini hemen vermen gerek cünkü 8 hafta gelmesini bekliyorsun..Yok efendim ne acelesi varmis ne geregi varmislmaz:....Iste bu kadin böyle yapinca ben deli oluyorum....Dün esimin kardesi diyorki ya git barisin ama dedim icimdeki sinir gecmedi,yagcilikta yapamam,iste oda üzülüyor vs dedi,üzülen adam hir gür cikartirmi ya.

Ben gitme derim siz kimsenin hatrı kırılmasın diye gidersiniz belki ama kayınvalideniz pişman oldu geldi sanır ve aksine yaptıklarını tekrarlama hakkı doğmuş gibi yine aynı nakarat olabilir devamı.

Eşin ve kayınpederinin anlayışlı olmasından dolayı da çok şanslısın çok şükür ki çifte standart olmayan bir aile olduğunu öğrenmiş olduk kk da.

Çok üzülüyorsa da kendisi gelsin artıkın.

Kayin pederim keske kaynanam olsaymis,melek gibi biridir,sen bana emanetsin der hep,sana bakmak benim vazifemdir der..Düsün bir kayin peder bunu dermi,bana diyorki kizim bir evi senin adina yapacagim cünkü yarin anlayamazsin bosanirsin,güvencen olsun..Sagol babacigim diyorum,hakkim olmayan hicbirseyi asla ve asla istemiyorum diyorum..Adam sabahleyinde geldi yanima hadi kizim gel kahve icmeye gidelim,okuldan geldim baba sen gel ben evde yapayim dedim,sagol kizim ozaman ben disari cikayim,SIKILMA diye disari cikalim dedim diyor adam..
Burda kaynana bölümüne kaynanama olan kinimi kusmustum,iste tüm sebelerin ana meselesi bunlar..

eşine ve kayınpederine tebrikler ayakta alkışlıyorum onları

ben olsam giderdim herhalde yufka yürekliyimdirde, eşim istiyor diye eşimle gider yarım saat oturur, kalkardım.

sonrada olabildiğince mesafeli olurdum

konu mu açıldı bu mevzulardan kapatabiliyorsam kapatır, kapatamıyorsamda, siz bizden büyüksünüz sizleri örnek alıyoruz, sizin yaşınızda birinden böyle bir saygızlığı beklemezdim hiç yakıştıramadım der çeker giderdim.

söz sahibine aittir

ayy çok ilginç gerçekten şaşırdımm
acaba kaynananız türk genleri taşıyo olabilirmii ?? kaydirigubbakcemile3
valla siz son son yine bi gidin gönlünü alınn gider ayak
bişey demenizede gerek yok gerçi
gidin bi hoşçakal deyin yeter
baktınız tavır alıyor sert yapıyo
daha adım atmazsınız evine
zaten kocanızda size bırakmış kararı o yöndende kafan rahat olur en azından
bide gitmiş olmanın avantajı ben elimden geleni yaptım demiş olursunuz
siz haklı konumunda olursunuz bence...

Gitmezdim....:umursamaz:

Cünkü anladigim kadariyla kaynanan seni resmen düsmani gibi görüyor...oglunun parasini malini yiyen bir düsman gibi.

Sürekli altin ve para muhabbetleri yapiyorsa seni böyle görüyor bence.

Beni düsman gibi gören bir kadinlada zaten isim olmaz...ister kaynanam olsun ister bilmem ne

Dügün günü streslisin onca kalabalik arasinda nasil cikaripta takilari al kaynana ben tatile gideyorum diyecegim?
Zaten eglence devam ederken biz ucaga yetismek icin hemen ayrildik ordan ve takilarda üzerimde kaldi,arabada cikartip ,esim ve benim ortak arkadas ciftler var onlara biraktik.Döndük kiz getirdi verdi...
Aradan 1 hafta gecmedi bizim garii surat yapiyor derdin nedir dememe kalmadi,yok bana güvenmediniz yok bana vermediniz,yok bana birakmadiginiz muhabbetleri yapiyor....Bende acikladim bak böyle bölye oldu,beraberde götürmedik zaten,bizimkilere biraktik dedim,hay demez olaydim,way yabancilara birakiliyormusta neden ona birakilmamis,,Ben sonra okula baslayinca BIRGÜN geldi annesi ile benim evime,birlikte oturdular sonra iste sen saklayamazsin takilari evde kalmiyorsun,ver kasaya koyalim dedi aldi...

Ben orda zaten gicik oldum ona,ikide bir taki muhabbeti yapiyor,
Neyse bakmak icin verdim topladi götürdü bana sormadan..
Esime dedimki bak canim annen geldi bugün takilari aldi kasaya koyacakmis,bu sefer esim kizdi niye veriyorsun,alip aticam o takilari yeter ya dedi(Hakli olarak)
En sonunda takilari esim gitti aldi bundan ama eksik geldi taki bize ve ben buna ragmen gidipte hesabini yapmadim,esimede dedim keske deseydiki ben aliyorum alsin umrdumda olmazdi bosver o annen takma kafana dedim..

Bana ne dedi biliyormusun?
Ya ben inanmiyorum bu kadin nasil olurda bukadar degisir,ben anneme konduramiyorum bunu nasil yapar dedi?

Ve Kayinpederim zengin bir adam okadar getirir eder sagol baba kabul edemem der geri yollarim....Ve bana herzaman onun yaninda bile esim ve kayinpederim derki sen cok tok gözlü bir kadinsin...Ben böyle yetistim,ne gözüm malda ne mülkte,bunu kaynanamda biliyor oda derdi hep bana....Ama her konu acildiginda altin muhabbeti yapiyor,vermediniz aferin size,bana güvenmediniz falan diyor..Oda benim o eglencenin ortasinda unuttugumu ve acele ciktigimizi biliyor...

Son düzenleme:
Ben olsaydım hiç barışmazdım.Bu vesileyle evinede gelemez,tartışamazsınızda başını dinlersin biraz.Sonra aradaki sular durulunca barışırdım.Belki öylelikle anlar...

Ben olsam gitmezdim. Beni sorarsa kırgın olduğumu söyleyin derdim.
Hatasını anlayıp özür dileyene kadar affetmezdim.

Ben olsam gitmezdim. Beni sorarsa kırgın olduğumu söyleyin derdim.
Hatasını anlayıp özür dileyene kadar affetmezdim.

Esimle simdi telde konustum,
Canim hersey sana kalmis ben seni zorlamiycam,sen kafana cok takiyorsun birak takma diyor..iSTEMIYORSAN kalkipta hadi gidelim demem sana diyor..
Esim zaten olan olaylar sadece bir bahane ben onlarin niyetlerini cok iyi biliyorum diyor:1no2:..Gerci bende biliyorum ama bu sebepten dolayi araya girmek istemiyorum,banane diyorum....Karar verdim bir maktup yazip posta kutusuna atayim:umursamaz:Icimde ne varsa mektuba dökeyim olmazmi ya?
Zaten bu Cumartesi ucuyorum 2 bucuk ay yokum,olmazsa ayak üstü allah ismarlalik der cikarim...

bence gıdın..
2 bucuk ay yoksunuz..
neler olacagı bellı olmaz..
soylenecek hıcbır soz bırakma kayınvalıdene..
bır arkadaşın yazdıgı gıbı ben gıdıyorum ıstedıgınız bırşey varmı deyıp vedalaşabılırsın..

buradan da anlıyoruz ki kaynana-gelin sorunları sadece Türklere özgü değilmiş.
küresel bir problemle karşı karşıya kadınlar.

a.sa.sa.sa.sa.sa.s

ölüm var kalım var
belkide sen döndüğünde istesende konuşamıcaksın kayınvalidenle
büyükler bazen böle şeyler yapabiliyolar kendi annemden biliyorum hep saygı bekliyolar
onlara da danışılsın istiyolar
olsun sen yinede gitmeden uğra derim bişey derse terlersede en azından senin için rahat olur
ben insanlığımı yaptım dersin ...

Galiba ben simdi caktim olayi....kaynananin derdi aslinda seninle degil güzelim..

Oglunla anladigim kadariyla....muhtemelen sana olan davranisini ilgisini kiskaniyor, kendini dislanmis hissediyor, sinirinide senden cikartiyor...sebeb sensin cünkü.

Burda esinede büyük görev düsüyor bir bakima...annesi ile esinin arasindaki dengeyi cok iyi tutmasi gerek....ne annesini ihmal edecek ne esini....

Mektup iyi fikir. Madem karşıdaki kırılır mı diye bir düşüncesi yok.
Ayaküstü görüşseniz bile bir söz söyler içinize oturur bakarsınız. Moral bozukluğu olabilir.

Kaynanamin derdi hem ilk gelin olmam ilginin bana gelmesi hemde kayinpederim zengin bir adam ve kaynanam ile ortanca oglu oturmus bir plan yapmis..Bir kac yer var orayi ana ogul satmayi düsünmüsler ve esimde evin en büyük oglu oldugu icin bunlari anlayinca karsi cikti..Mal falan sattirmam dedi,satinda görün dedi vs vs...
Buna birde esimin hep beni korumasi eklenince anasi sinir oldu...

Düsün kayin pederim bile karisinin bu tutumlarindan sikayetci,sürekli bana anlatiyor söyle oldu böyle oldu diye..Ben esime bugünde dedim,lütfen malmis mülkmüs kavga etmeyin sonra kadin hep benden biliyor..Ufak ufak sacma sapan sorunlari bahane olarak gösterip kavga cikariyor dedim..Oda bana tamam sende üzülme ister git ister gitme ben sana karismiyorum dedi...Esim iki tarafi 1 bucuk sene idare etmeye calisti ama demekki dolmus adam yapacak birseyi kalmadi..

Hmmm....desene onlar zaten aile olarak huzursuz....

Vallaha canim dedigim gibi ben olsam gitmezdim...yada sadece telefon acar biz gidiyoruz istedigin birsey var mi, güle güle Anne derdim...

Oglunla anlasamayan seninle nasil anlassinki güzelim...agzinla kus tutsan ne fayda! o yüzden hic takma bence....onun seninle iyi olmaya niyeti yok zaten

hayatta olumlu-olumsuz herhangi birşeylerle karşılaşmak için bir saniyenin yetipte artacağını düşünürsek 2,5 ay çok uzun bir süre...kim öle kim kala.küs gitmeyin derim ben.dünyanın binbir türlü hali var.üzersiniz , üzülürsünüz....değmez boşverin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…