Sinirlerim çok bozuldu..

kayınvalidemi hiççççççççççççç sevmiyorummmmmm çünkü hamile kalmamı hiç istemiyo bu yaz da yapma dio ahhh keşke olsa onu dinlermiyim ama istemesini tuhaf buluyorumm henüz adet olmadım 4.gün geçeli inşalllahhhh hamileyimdirrrr dualarınızı esirgemeyin ben ve benim gibi çocuk isteyenlere rabbim tez zaman da versin inşallahhhhh

aa benim babannem de hiç istememiş ama ben kazayım. hatta kolundan tutmuşlar annemin hastaneye aldırmaya götürmüşler ana oğul. tabi ana sebep babannem oluyo. doktor tehlikeli demiş (anacım o zaman 18, 18de de bebek aldırmak zarar verir falan) daha sora babam yumuşamış da gelmişim zar zor. benden sora da binnn defa duydum "aman çocuk yapmayın" die. oğluna külfet oluyomuşuz. :ecrin_bebek: kolundan tutup doktora aldırmaya götürmediği sürece kaynananıza he diyin geçin, çünkü daha beterleri var. ha, sebep aynıdır oğluna kıyamıyodur geceleri uykusu bölüncek, parası gitcek diye. boşverin siz.

Yaniiii ne desem..... Türk kaynanaları kadar varmış senın deutsche kaynana. Özür dilenecek birşey yok aslında... ama genede bı konus ıstersen... a

Delimidir nedir senin kaynanan..Sen kimseyi dinleme ve dualarim seninle..
Umarim 4 gün gecikmesi bebeginin olusuna isarettir,,,+

Evet kizlar geldim evime ortalik simdilik sakince ama bakalim bunlar konusmak icin zaman kolluyorlar..Pek görmedim ayak üstü öpüstük evime girdim..Artik ne derse desin umrumda degil..Okulum var zaten onunla mesgul olurum aksamda öylesine bir selam veririm okadar...beni takmayani ben ne diye takayim ya.

hakkında herşeyın hayırlısı olsun..
eşinden şikayetın yok anladıgım kadarıyla..
kayınvalıdeye yapılması gereken saygıyı yaparsın..
yapacagı butun sozler davranışlar karşısında..
eşine daha cok sevgını verırsın..
:jeyyar:

ahh malenim ahhh bu kaynaann iyicee azıtmışş takma boşver nasılsın görüşemiyoruzz nezamandır boşver yaa görüşmee daha iyi bilerek huzursuzluk çıkartmaya çalışıyo kayınvalden beliki

herşeyden önce eşine kocamanalkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

bizde büyük bir kavgadan sonra ceketimizi alıp bıraktık herşeyi ve yeniden başladık geleceğimizi kurmaya bir yılı geçti...........
ama eşimin hatırı çoktur bende.o yüzden buzların erimesini az çok isterim......
inan bana erkek için çok zor bi durum anneleri olacak kişiler bunları anlamıyor bari biz biraz anlayışlı olalım onların bu özverişleri için.........
benim için eşim gururumdan daha önemli..........
o yüzden bütün olanlara rağmen bugün annemi görelim mi dese hiç düşünmeden giderim.yaptıklarını ölene kadar unutamasam dahi

Anammmm kaynana her ırkta kaynana.........sadece bizde yokmuş...ben konuşmam valla nekadar alttan alırsan okadar tepene biniyolar çünkü....niye konuşayım haksızmıyım?suçlumuyumda ayağına gideyim ..ohh oda zevkten dört köşe olsun yok öle şey.........

Valla hiç yüz vermem öylesine, benim kaynana kayınpederdir. Adamla mesafeyi öyle bir koydumki, senelerdir evime gelemiyor,çok istemesine rağmen.
Bayramını kutladım bu gün telefonda bana kızım çağırırsan iki gün gelemk istiyorum evinize,çok merak ediyorum diyoooo,
hemen konuyu değiştirdim tabikiiiiiiii,
Adam yerine konulmak istiyosalar,laflarını,sözlerini bilecekler o kadarrrrrrrrrr.

Zaten bastan beri en büyük korkum buydu,esimin annesi ve benim aramda kalmasiydi...Halbuki ben cok uyumlu ilimli biriydim ama canta degilimki cani ne zaman isterse ordan olaya dolandirsin beni..En basiti arkadas gurubu var,ya ben sevmiyorum onlara gitmeye,hem ne konusayim yasli kadinlarla..Tamam arada ziyaret edersin ama sürekli olmazki..O istiyorki ben onla cikayim dolanayim ama görmüyor benimde islerimin oldugunu..Valla 3 gün oldu döneli daha yan yana gelmedik,geldigimden beri bir kac kez öylesine selamlastik ama uzunca kalmadim..Ona kalsa problem bende,ben kuruntu yapiyormusum,o laf etmemis ben kafamda kurmusumzemuszemus...Delimimiyim neyim ben isim yok gücüm yok oturup kafamda teoriler kurucam:umursamaz:..Sevinsin esim ile 2 gündür kavga ediyoruz sacma sapan nedenlerle.

ahh malenim ahhh bu kaynaann iyicee azıtmışş takma boşver nasılsın görüşemiyoruzz nezamandır boşver yaa görüşmee daha iyi bilerek huzursuzluk çıkartmaya çalışıyo kayınvalden beliki

Canim benim sagol iyi sayilirim,ya evet kusura bakma 2 bucuk ay yoktum fazla yazma firsatim olmadi..Sen nasilsin?
Huzursuzluk cikarsin bakalim kendi kaybeder..:umursamaz:

valla güzelim salla gitsin ya.... sanki kiymete mi biniyoz? valla hic takmasan eli masali bi gelin olsan senden iyisi yoktur güzelim hemde öyle bir kiymete binersin ki.... bende senin gibi yim aman kirilmasin aman kocam arada kalmasin diye hep sustum alttan aldim . türkiyeye izne gitmistim iznimi 3 hafta uzattim diye burnumdan getirdi. ne bi güler yüz ne bir konusma. oysa evliligimden bu yana ilk gidisimdi. neyse iste diyorum ya güzelim valla biraz söyle elimasali olalim. yeter artik! bu zamana kadar iyi oldukta ne oldu? ben senin yerinde olsam gider ayak üstü bi güle güle derim. baktim el vermiyomu cokta tinnnnnnnn..... git moralini bozmadan canim tatilini yap gel

aman canım eşinle niye tartışıyosun...............
sakın bunu yapma sahip olmaya çalış diline..............

şayet bugün eşim benim yanımdaysa hiç bir zaman kaynanamın yaptıklarını benden duymadı hep onlar bine bin katar anlattı bense boşver der olanı olduğu gibi anlatır zamanlafark ederler hatalarını derdim hiç bir zaman onu rencide edecek bişey söylemedim ailesi sonuçta..........

bu yüzden benim yanımda ve hiç bi zaman hatayı bende bulmadı çünkü hatam olmasada farkında olmadan kırmışımdır belki der özür dilemeye giderdik..........

ama bize çocuk gibi küser ordadeğil gibi davranır odaya bile girmezdi..........

ama yuvam çok şükür ayakta hemde sapasağlam çok şükür.........

ALLAH kimsenin yuvasını bozmasın heleki kayınvalideler yüzünden.....

eşine sakın sitemlerde bulunup tartışmamaya çalış.......

emin ol eşin iyisi anadan daha değerlidir

Ikimizinde sabri tasti anladinmi can?
Sen nekadar herseyi toz pembeymis gibi görmeye calissanda,olan tartismalar seninde sabrini tasiriyor...Esimle tartismalarimiz siradan seyler icindi ama bu tartisma kalp kirmaktan öteye gitmiyor..Ikimizde anladikki biz birbirimize yazik ediyoruz..Kaynanamdan dolayi artik hersey gözlerimze batmaya basladi..
Dün aksam hernekadar konusmak istemiyorum dediysem,de kaynanama yine geldi konustu,orali olmadim cevap vermedim ama anlayan kim..Kendini hakli cikartma gayretine gelmis bos bos laf etti gitti..Onu takmiyorumda artik,olan bizim huzurumuza oldu..Bakalim artik toparlanmanin bir yolu olmali..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…