Mektup iyi fikir. Madem karşıdaki kırılır mı diye bir düşüncesi yok.
Ayaküstü görüşseniz bile bir söz söyler içinize oturur bakarsınız. Moral bozukluğu olabilir.
1bucuk ay sonra okumuş okursun ınşaallah.)
mektup guzel fıkırdı..
bende yazardım yıllar once eşime...
pışmanlık olmuş sanırım tebrık ederım..
huzurla yaşarsınız aılecek ınşaallah..
Malesef mektupta ise yaramadi cünkü onu anlayacak kapasitete degilmis benim kaynanam..Söylenen edilen laflarin hepsi inkar edildi ve suclu cikarilmaya calisildim..
Suan esimlede aram cok iyi sayilmaz ve ayrilma noktasina geldik..Bu olaylar 1 bucuk ay zaman zarfinda gelisti...Esimde arada kaldi onada hak verdim ki oda bana hak verdi.Senin mutsuz olmana tahammülüm yok diyor,nerde mutlu olacaksan ben herseye hazirim diyor....Bilemiyorum bakalim sonumuz ne olur....Kaynana zaten sanirim böyle olsun istedi ve esimle sürekli tartisir olduk...Esimin tek sucu o kadinin oglu olmasi galiba...Ben hala annemlerle beraberim 1 ay daha kalacagim ve düsünecegiz ne yapabiliriz diye...
kaynanayı boşverin de eşinizle aranızın bozulmasına üzüldüm ben.. niye izin verdiniz buna.. neden eşiniz arkanızdayken birdenbire karşınıza geçti..
gelin-kaynana sorunu Türklere özgü sanıyordum.demekki her ülkede aynıymış :bbo: kaynana kaynanalığını mezarda bile yapar demekki sositososito
ya üstüme vazife değil,yanlış anlamayında ben kayınvaldenizin tabii olduğu milleti çok merak ettim..sakıncası yoksa öğrenmek isterim....italyan mı? arap mı? ispanyol mu?? hani derler ya akdeniz ülkeleri aşağı yukarı aynı karakteristik özellikleri taşırlar diye ...yada yunan,rum,ermeni olabilirmi?? çünkü bu milletlerlede uzun yıllar bir arada yaşamışız dolayısı ile aslında birçok geleneklerimiz,huylarımız,yemeklerimiz,müziklerimiz vs birbirine çok benziyor...sonuçta soğuk bir slav ırkından veya rahatına düşkün geniş bir avrupalıdan böyle bir kayınvalde çıkabileceğine inanasım gelmiyor...heleki oturupta gelinle altın tartışması yapması akıl almıyor...aynı şekilde kayınpederinizin "benim sana bakmak,korumak,kollamak görevim" demeside bu ırklardan bekliyebileceğim bir davranış değil....sakıncası varsa söylemeye
bilirsiniz tabii...merakımı mazur görün lütfen sevgiler
Eşimin ailesi,kökenleri Alman ve İtalyan karışımı..İtalyan kadınlar sandıgınız kadar sessiz degiller..Türklere benzer cok yanları var...Yalnıs anlasılmasın kötü benzerlik olarak algılamayın...Kayın pederimin hic kızı olmadıgı için ve hayatı boyunca kız cocugunun hayalini kurdugu için ve ilk olarak benim onlara gelin gitmem onda kız evlat etkisini yaratmamdan düşkünlüğü kaynaklı...Hasta ve yaşlı cok candan ve içten bir baba,öz babam gibi,dert ortagım o benim....Kaynanamlarda altın merakı vardır,onun anneside böyle..Valla ben ırklarını tam olarak bilemiyorum bildiğim İtalyan oldukları..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?