Sinirlerim Tepemde!

aaa aynı biz ama ben memnunum bu kada büyütecek sinir olacak birşey göremiyorum, bende çalışırum haftada bir kv bir günde anneme gidiyoruz hatta hafta sonlarıda 1 er saat uğruyoruz cumartesi dip köşe ev temizliğimi yapıyorum hafta içi evde olduğum zamanlarda şöyle bir süpürüyorum çamaşır ütü işimi hafta sonu hallediyorum, üstelik akşam 7 de işten çıkıp 7:30 da evde oluyorum yemeğimi falanda yapıyorum yarım saat geç yiyoruz ama bir şekilde halloluyor bu kadar sıkıntı yapıp kendinizi üzmeyin ailedir sonuçta mecbur gidilip gelinecek vallahi yemekten sonra hemen kalkıp eve gitsek ben hergün gider yemeğimi yer çıkarım çay faslı sohbet derken uzadığı için haftada 1 gidiyoruz.

Valla ben yetişemiyorum sizi tebrik ederim

Işte onu istiyoruz çalışıyorsunuz dinlenin vs gibisinden ama onların tek derdi bize gelin bizde yiyin. Ben annemi her gün ararım yarim saatten önce kapatırsak yada ertesi gün aramazsam trip atıyor :)

Cok zor ya bizde oyle aradin aramadin, yok kisa konustun tripleri asla olmaz. Annem zaten benim aramami beklemez. Ben 2 kere aramissam annem 5 kere beni aramistir.

Kac yasinda insanlar yahu, cidden ben cekemezdim boyle seyleri. Annem de olsa triple ugrasmam ben, esim de oyle o yuzden kv bile nolursa olsun trip yapamiyor bazi seylere bozulsa bile bisey olmamis gibi yapiyor :KK70: Ben calismiyorum ustelik yine de sizinle ayni fikirdeyim

Cok zor ya bizde oyle aradin aramadin, yok kisa konustun tripleri asla olmaz. Annem zaten benim aramami beklemez. Ben 2 kere aramissam annem 5 kere beni aramistir.

Kac yasinda insanlar yahu, cidden ben cekemezdim boyle seyleri. Annem de olsa triple ugrasmam ben, esim de oyle o yuzden kv bile nolursa olsun trip yapamiyor bazi seylere bozulsa bile bisey olmamis gibi yapiyor :KK70: Ben calismiyorum ustelik yine de sizinle ayni fikirdeyim

60 'tan büyükler ama çocuklar hala uğraşmak istemiyorum artık sıkıldım ya

or. Bu aralar taktı kış için dolaba bezelye atayım, fasulye atayim istemiyorum dediğim halde dün zorla verdi. Ben bu konserve olayını çok sevmiyorum ayrıca kışın taze fasulye yemesem ölmem herhalde. Tutturuyor, tursu yaptım gel al, reçel yaptım gel al , onu yaptım gel al artık biktim. Normal de tatlı çok yiyen birisi değilim ama laftan anlamıyor, kalbini kırmak istemiyorum ama bu durum iyice sinirlerimi bozmaya başladı. Yemek konusu açılıyor sen yapamazsın ben yaparım. Döndüm dedim ki yemek konusunda gayet başarılıyım oğlunun göbeğine bak anlarsın ispatım diye. Sürekli yarış halinde benimle. Sen yapamazsın, sen edemezsin. Çok doluyum kızlar uzun oldu kusura bakmayın
Evet her hafta 2 gün evinin dışında olmak seni boğmuş olabilir hak verebilirim.Fakat alintıladigim yer için iyilikten maraz doğar diyorum.
Gerçekten evlat sahibi olmak zor..
Kayinvaliden evinizin iktisadı için pratik bir şeyler hazırlıyor nesi kötü?
Zaten illa siz yiyin bitirin diye konserve reçel hazirlamiyor. .Onu sevmem bunu sevmem diyorsunuz eşiniz yer,bir misafiriniz gelir ikram edersiniz..Çocuklu bir arkadaşınız vardır küçük bir kavanoz yapıp götürürsünüz. .Çevrenizde kismetlenecek bir çok insan vardır.

Yazın annemle, rahmeti kayinvalidemle hazırladığımız her şeyden kendim için kaldirdiklarimin dışında sevdiğim arkadaşlarıma,ihtiyaç sahibi olanlara küçük küçük kavanozlar, paketler hazırlayıp veririm çokta hoşlarına gider ..Doğal olan herşeyeden sevdikleriminde faydalanmasini isterim.

Evet her hafta 2 gün evinin dışında olmak seni boğmuş olabilir hak verebilirim.Fakat alintıladigim yer için iyilikten maraz doğar diyorum.
Zaten illa siz yiyin bitirin diye konserve reçel hazirlamiyor. .Onu sevmem bunu sevmem diyorsunuz eşiniz yer,bir misafiriniz gelir ikram edersiniz..Çocuklu bir arkadaşınız vardır küçük bir kavanoz yapıp götürürsünüz. .Çevrenizde kismetlenecek bir çok insan vardır.

Yazın annemle, rahmeti kayinvalidemle hazırladığımız her şeyden kendim için kaldirdiklarimin dışında sevdiğim arkadaşlarıma,ihtiyaç sahibi olanlara küçük küçük kavanozlar, paketler hazırlayıp veririm çokta hoşlarına gider ..Doğal olan herşeyeden sevdikleriminde faydalanmasini isterim.

Bu benim aklıma gelmemişti hiç teşekkür ederim bunu da deneyeceğim 😘

Bu arada kötü demedim bu durumdan da memnunum ama onlar aşırıya kaçtıkları için rahatsız olduk. Dün eşimle konuştuk oda benimle aynı fikirde

Beni anladığınız için çok teşekkür ederim.
Bazıları bombalıyorken sizden bunu duymak beni çok mutlu etti
Yok herkesin şartları farklı..niye bombalayim..buyukler bugun var yarın yoklar zaten.bende çok bunalıyordum.pek bisey de diyemezdim bazen tartisiyordum da.ama çocuk olduktan sonra şunu anladim ki aslında ilişkileri belli seviyede tutarak ben kazanmışım.işe giderken içim rahat cocugun basinda buyugu var. Hasta oldum çorba yapan var en azindan.ondan bu gün bize fazlalık gibi olan yarın kurtarıcı oluyor.idare etmek gerek bazen gidersiniz bazen isim var dersiniz.bir arar iki arar üçüncüsünde artık tamam derler. Kavga etmedikçe tartışmadıkça bence daha iyi anlıyorlar.

Canımbencede kotu bısey yok yenı evlısım ve calısıyorsun o yuzden kadın sen yapamazsım vs dıyordur. Ben calısmadıgım halde kvm bana herseyımı yapar veriye doldurur dolabımı mesela bıgun ıclı kofte yapmaya kalkıstım ne cesaret😁 daha 7 aylık evlıyım. Kvm dedıkı kızım sen yapamazsım onu dagılır köftelerın iyice yogrulması gerek vs bıkac seferde anca ogrenırsun dedı. Bıraktm bende onlar yaptı ben oturdum😁😁 yogurt yaapcaksam kvm ben yapar yollarım sen ugrasma der. Ee halıyle ogrenemıyorumda hep onlar yapıp gonderdıgı ıcın tursularım yapragum vs hep onlar verır. Hemde esımınde hosuna gısıyo soncta annesı ve annem anne yemwgi olunca erkekleru bılırsın😁 bende bekarken calsıtıgum ıcın hıx yemek ogrenmeye vs kendımı vermedım pek yemek bılmem ama nete baka baka yaparım gayet guzel olur esımde bunu bıldıgı ıcın ya benle bırlıkte yapar ya bana tarıfı soyler ben yaparım borlıkte ogrenmıs oluruz. O yuzfen psk bılmedıgım ıcın sagolsun kvm vs yapar yollarlar. Bu benım becerıksız oldugm anlamınamı gelır gelsin sonucta karnımız doyuyor. Ama sen hem bılıyor hem calısıyorsun o yuzdem kadın yardım etmeye calısıyor. Haftanın bır gununu degılse 2 haftada bır ayarla Gorusmelerı. Haftanun bır gununude dip temizligine ayır. Her cahırdıgında sımdı kalsın anme sagol sonra alırım ısten geldım cok yorgunm daha evın ısıni yapacam de belkı anlar her dk cagırmaz

Yok herkesin şartları farklı..niye bombalayim..buyukler bugun var yarın yoklar zaten.bende çok bunalıyordum.pek bisey de diyemezdim bazen tartisiyordum da.ama çocuk olduktan sonra şunu anladim ki aslında ilişkileri belli seviyede tutarak ben kazanmışım.işe giderken içim rahat cocugun basinda buyugu var. Hasta oldum çorba yapan var en azindan.ondan bu gün bize fazlalık gibi olan yarın kurtarıcı oluyor.idare etmek gerek bazen gidersiniz bazen isim var dersiniz.bir arar iki arar üçüncüsünde artık tamam derler. Kavga etmedikçe tartışmadıkça bence daha iyi anlıyorlar.

Hani diyorsunuz ya çocuk olunca diye işte o zaman zaten daha sıkı görüşeceğiz.
Bebeğime annemler bakacak ( kv de dahil)
Ben istiyorum ki şimdiden bu kadar bağlı olmayalım şirinler gibi sürekli beraber olmanın mantığı yok gibi geliyor :KK70:

Günaydın sevgili kadınlar 💓

Bu aralar sıkıştım kaldım dertlerin arasında. Bugün ki sorunum kv.
Artık biliyorsunuz 10 aylık evliyim ve çalışan bir kadınım. Biz evlendikten ilk haftadan sonra haftanın birer günü anneme ve kv lere gitmeye başladık. Eşimde bende evin tek çocuklarıyız. Is çıkışı gidiyoruz yemek yiyoruz çay içip saat 11 gibi kalkıp evimize geliyoruz. Bu durum artık beni sıkmaya hatta boğmaya başladı. Ben haftanın 2 günü oraya gidince işlerim sıkışıyor. Yemek yapamıyorum düzenim alt üst oluyor. Yanı bu durumu anlatmaya çalışıyorum, koskoca kadınlar oturup ağlıyorlar biz sizi özlüyoruz diye 🤦‍♀️ dün akşam yine iç gittik eve geldim duş aldım çamaşır attım sabah kalktım çamaşır astım ve ise geç kaldım. Evet iyilik yapmaya çalışıyorlar ama bana artık batıyor kızlar. Evime, kendime , eşime vakit ayıramıyorum. Bu hafta temizlik yapacağım yapamıyorum çünkü zamanım yok. Zamanım yok derken gezmekten değil onlara gidip gelmekten 😑
Bu konu böyle uzar gider. Bir sıkıntım ise yine kv. Sürekli buzdolabıma sürekli mutfağıma mudahele ediyor. Bu aralar taktı kış için dolaba bezelye atayım, fasulye atayim istemiyorum dediğim halde dün zorla verdi. Ben bu konserve olayını çok sevmiyorum ayrıca kışın taze fasulye yemesem ölmem herhalde. Tutturuyor, tursu yaptım gel al, reçel yaptım gel al , onu yaptım gel al artık biktim. Normal de tatlı çok yiyen birisi değilim ama laftan anlamıyor, kalbini kırmak istemiyorum ama bu durum iyice sinirlerimi bozmaya başladı. Yemek konusu açılıyor sen yapamazsın ben yaparım. Döndüm dedim ki yemek konusunda gayet başarılıyım oğlunun göbeğine bak anlarsın ispatım diye. Sürekli yarış halinde benimle. Sen yapamazsın, sen edemezsin. Çok doluyum kızlar uzun oldu kusura bakmayın 😑😔
Hep gelin tarafında olan insanim ama kvde bezelye verdi diye suçlu olmuş,cok enterasan?Kısın ne yiyorsunuz pardon da?
Yemek de yapamıyorm diyorsunuz.
Elime fazladan 2 domates geçse difrize atıyorm,oğlanın göbek karbonhidrattan sismiş ozaman:)
Konserve candır.

Canımbencede kotu bısey yok yenı evlısım ve calısıyorsun o yuzden kadın sen yapamazsım vs dıyordur. Ben calısmadıgım halde kvm bana herseyımı yapar veriye doldurur dolabımı mesela bıgun ıclı kofte yapmaya kalkıstım ne cesaret😁 daha 7 aylık evlıyım. Kvm dedıkı kızım sen yapamazsım onu dagılır köftelerın iyice yogrulması gerek vs bıkac seferde anca ogrenırsun dedı. Bıraktm bende onlar yaptı ben oturdum😁😁 yogurt yaapcaksam kvm ben yapar yollarım sen ugrasma der. Ee halıyle ogrenemıyorumda hep onlar yapıp gonderdıgı ıcın tursularım yapragum vs hep onlar verır. Hemde esımınde hosuna gısıyo soncta annesı ve annem anne yemwgi olunca erkekleru bılırsın😁 bende bekarken calsıtıgum ıcın hıx yemek ogrenmeye vs kendımı vermedım pek yemek bılmem ama nete baka baka yaparım gayet guzel olur esımde bunu bıldıgı ıcın ya benle bırlıkte yapar ya bana tarıfı soyler ben yaparım borlıkte ogrenmıs oluruz. O yuzfen psk bılmedıgım ıcın sagolsun kvm vs yapar yollarlar. Bu benım becerıksız oldugm anlamınamı gelır gelsin sonucta karnımız doyuyor. Ama sen hem bılıyor hem calısıyorsun o yuzdem kadın yardım etmeye calısıyor. Haftanın bır gununu degılse 2 haftada bır ayarla Gorusmelerı. Haftanun bır gununude dip temizligine ayır. Her cahırdıgında sımdı kalsın anme sagol sonra alırım ısten geldım cok yorgunm daha evın ısıni yapacam de belkı anlar her dk cagırmaz

Aksine bende yapıyorum hatta içli köfte de yaptım, sarma da sardım.
Yapsınlar yapmasınlar demiyorum fazlasını istemiyorum :)
Zaten onlara kalsa sürekli ya annem de yada kv olacağız gelemem işlerim var yorgunum diyorum

Hep gelin tarafında olan insanim ama kvde bezelye verdi diye suçlu olmuş,cok enterasan?Kısın ne yiyorsunuz pardon da?
Yemek de yapamıyorm diyorsunuz.
Elime fazladan 2 domates geçse difrize atıyorm,oğlanın göbek karbonhidrattan sismiş ozaman:)
Konserve candır.

Suçlu demedim :)
Kocam gayette sağlıklı, çokta memnun durumundan sizi rahatsız ettiyse soda tavsiye ederim :KK68:

Yapamazsın demesinden kastı çalıştığınız İçin vakit ayıramazsınız demekten öte değil bence. Bende çalışıyorum geçen yıl turşu falan yapamadım. Normalde elimden geldiği kadar yapmaya çalışıyorum. Annem konserve yapıp vermişti. Almasam alınır beğenmedin mi diye. Mecbur alıyorum. Haftada 2 gün değil 2 haftada 10 günde bir gidin sizde

Yapamazsın demesinden kastı çalıştığınız İçin vakit ayıramazsınız demekten öte değil bence. Bende çalışıyorum geçen yıl turşu falan yapamadım. Normalde elimden geldiği kadar yapmaya çalışıyorum. Annem konserve yapıp vermişti. Almasam alınır beğenmedin mi diye. Mecbur alıyorum. Haftada 2 gün değil 2 haftada 10 günde bir gidin sizde

Kışlık domates, turşu, bezelye, fasulye olaylarına karşı değilim.
2 tarafta yağdırdı resmen fazla oldular.
Rahatsızlığım o yüzden.
Gitme konusunda da arayı açacağım :halay:

Back
X