Sinirlerim Tepemde!

Yok valla hiç ayrımcılık yapmadık, herkese eşit gittik geldik ama bu durum iyice yorucu ve sıkıcı olmaya başladı.
Ayrıca yapmasın demedim ısrarla herkes bunu diyor; evet yapsınlar ama ölçüsünde kararında bıktırmadan

Cocuk istiyor musun bilmiyorum ama artık 2 haftada bir gelicem, cünkü calısmalara baslıcaz falan dersin =) tabi hiç düşünmüyorsan bu olmaz

Çocuk fikrim yok olsa bile onlara söylemem
Bu sefer de dillerine çocuk dolanır valla onlarla hiç uğraşamam

Geçen kv eşime demiş ki 2 ay sonra sizden çocuk çalışmaları bekliyorum, ( bu konuyu konuşurlarken ben yoktum)
Ne zaman çocuk yapacağıma kendim karar versem daha iyi olur herhalde dedim.

Hafta 7 gün, gittiğiniz 2 gün.
Kalan 5 günden birinde atmak yerine çamaşırlarınızı neden gece atıp sabah astınız ve işe geç kaldınız anlamadım.

Gitmek istemiyorum demeniz yeterli, bahanelere gerek yokki.

Birikmiş ütüm ve kuruması gereken çamaşırların içinde de ütülenmesi gereken çamaşırlar var.
Toplu yapıyorum ütüyü o yüzden.
Yarın anneme gideceğim, cuma akşam düğün var başka zamanım yok.
Hafta sonu muhtemelen temizlik yapacağım pazar da dinlenmek istiyorum

Konuyu tekrar okudum birazda yanitlariniza baktım
Genel olarak sürekli mutsuzluğa odaklı kişilik yapınız var bence. Her olaydan mutsuz bir pay cikarabiliyorsunuz.
Hafta da iki kez gitmeniz tamamen esiniz ve sizinle alakalı. İki hafta da bir gelecegiz deseniz ne kadar israr da etseler alisirlar.
Kafaniza silah dayamiyorlar sonuçta.
Buzluk malzemelere gelirsek hem maddi yardım hem sizi düşündükleri için bunu yapmalarından başka bir şey olamaz. Size tutup sen yapamazsin smdi al bak sarılmış yaprak pisir ye demiyorlar.
Ellerini cektiklerinde sizde küçük bir boşluğa duseceksiniz. Her ne kadar onlara gidince zaman yetmiyor deseniz de orda da yemeği kolaya getiriyorsunuz.
Bu tarz insanlar genelde el üstünde tutulur zaten siz olayı cozmussunuz.
Madem istemiyorsaniz gitmezseniz. Dolap konusunda da 2 anneye de anne valla almayacagim diyorum kalsin sizde sagolun deseniz bir kac kez onlarda anlar iyilikten anlamiyor napalım nr yaparsa yapsin derler. Çok pış pışliyorlar sizi, sizde ondan bunalmissiniz. Burda da herkese hep zit cevaplar vermissiniz bence yalniz kalmalisiniz zaten. Uyumsuzlugunuzu yenene kadar

Bu olayda benim kişiliğimin mutsuzluğa odaklı olduğunu nasıl çıkardınız?

12 de makineye attım gece 3te bitti sabah 7de astım
Tamam işte baya nemli bir şekilde makine de kapalı kalmış. Hem çamaşırların kumaşı yipranir havasiz ortamda nemli kalmaktan hem kokar. Zamani ayarlayin makinede var genelde 5 gibi başlasın sabah asarsniz. Birde çok kirli degilse 3 saatlik prgrama gerek olmuyor. Sormuştum ben makineyi kuranlara, ter ise sadece 1 1.5 yeterli yinede size kalmış tabi öneri benmki

Eşimin teni biraz kirli bırakıyor beyazları, o yüzden uzun programa atıyorum daha temiz oluyor.
Tavsiye için teşekkürler

Bu olayda benim kişiliğimin mutsuzluğa odaklı olduğunu nasıl çıkardınız?
Cevaplarinizdan kaynaklı belki yeni evlisiniz düzen böyle oturuyor diye korkuyorsunuz yada issel sıkıntılar var vs. Ama sanki hep olumsuz düşünüyor gibisiniz yani o kadar kişi mutlu ol bak veriyor demis yinede mutsuzsunuz. Eşinizle konuşup bir düzene sokun gidip gelmeyi yoksa dahada mutsuz olacaksiniz gibi. Hayatınızı kendiniz idame ettirebildiginizi hem kendinize hem annelere gostermek istiyorsunuz bir yandan. Ve bu mantıklı bir istek. İstege cevap bulamayinca sadece çevresel faktörlere odakli olumsuz düşüncelere adapte olmuş gibisiniz. Tek çözümü kararlilik

Eşimin teni biraz kirli bırakıyor beyazları, o yüzden uzun programa atıyorum daha temiz oluyor.
Tavsiye için teşekkürler
O zaman evet zor çıkar. En iyisi zaman ayarini kontrol edin makinede dogrumu kendisi çalışır hatta annelerdeyken bile evde onu zaman ayarli bırakıp gelince bitmis makineyi asabilirsiniz.
Rica ederim

4 yildir evliyim bizde haftada birer gideriz evlendigimizden beri ve her iki tarafta bir suru yemek verir kislik verir kendilerine ne yaoarlarsa bana da yaparlar. Bazen bunaltici olabiliyor ama yarari zararindan bin kat daha fazla ben hep memnunum arada bir hafta atlatin gitmeyin daha az gozunuze batar. Uzun vadede cocuk fln olunca onlarin yardimi cok iyi oluyor sirtinizi donmeyin

Nasil yetistiremiyorsunuz ev isini anlamadim.
Iki cocugum var, sabah cok erken iste olmam lazim (7de) Yinede Yemek, temizlik, cocuk tum gune sigiyor. Haftada 1 anneme gideriz. Aksam cocuklarin uyku saati gelmeden evde oluruz. Yinede birsey aksamiyor..

Öyle ifade etmiş olabilirim ama benim burada vurgulamak istediğim yardım olayı değil fazla abartılması.
Her kadın gibi yardım almayı bende seviyorum ama bizimkiler dozu kaçırdıkları için rahatsız oldum.
Oralara gidip geldikçe yorgun oluyorum belki de sizlere de öyle yansıttım.
Mutluyum çok şükür ki, belki emoji koymadım ondandır :)

Yok sırtımı dönmem de arayı açmam lazım çünkü git geller beni çok yormaya başladı

Uzun saatler çalışıyorum ve tek tatilim pazar
Akşam 7de çıkıyorum işten.
Eşim hariç ev işine yardım edenim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…