Sinirlerime hakim olamıyorum !

Evliyim ama buyüzden boşanmayacaginiza göre yapacak birsey var mi? Keske flört döneminde daha dikkatli olsaydiniz. Sevgiliyken hali altina supurulen, duzelir denilen hicbisey duzelmez aksine daha buyuk sorun olur. Sizde bazi seylerden mahrum kaliyorsunuzdur evet ama zorla yaptirmakta hakkiniz degil. İstemeyen insani benimle iliskiye girmesi icin zorlayamazdim ben.

Ay ben onu örnek verdim öyle bir sorunumuz yok erkeklerin genel arzusu odur ya oradan örnek verdim :) Ama ben sizinde fikirlerinizi doğru bulmuyor değilim zorlayamam lâkin böyle de ben mutlu değilim törpülemek zorunda mıyım anlamıyorum.

Bazi seyler törpülenebiliyor ama bazi seyleri oldugu gibi kabul etmek gerekiyor. Aylarca, yillarca ayni konuda baş ağritmanin anlami yok. Degiscek olan zaten bikac ciddi konusmada en azindan çabalamaya başlar.

Merak ediyorum seni aslında düşünmeyen(senin tabirinle) bi adama zorla hediye aldırtıp kendine sürprizler yaptırtınca nolacak?bu seni tatmin edecek mi?yani sonuçta onun içinden gelmiyor sen zorlayınca ne anlamı olacak bence çok saçma elindeki adam bu ya bu deveyi güdeceksin ya bu diyardan gideceksin zorla güzellik olmaz

o da hak etmis.teleafi edilecek bisey yok bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…