• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sinirlerime nasıl hakim olabilirim?

mcrs

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2014
39
43
38
Merhaba kızlar. Benim derdim duygularim. Ne hissedersem hissedeyim çok belli ediyorum, duygularımı gizleyemiyorum. Birime sinirlensem, kızsam hemen ağlıyorum ve bu durum beni sınır ediyor. Her şeyde de aglanmaz ki mesela bugün iş yerinde calisanlarimizdan biri gelip bana bağırdı çağırdı, bense cevap vereceğime oturup ağladım zoruma gitti çünkü. Benim size sormak istediğim şey şu ki bunun tedavisi var mi?

Tedavisi hayat tecrübesi. Ben de hala arada ağlıyorum iş yerinde sorun olunca.

Merhaba kızlar. Benim derdim duygularim. Ne hissedersem hissedeyim çok belli ediyorum, duygularımı gizleyemiyorum. Birime sinirlensem, kızsam hemen ağlıyorum ve bu durum beni sınır ediyor. Her şeyde de aglanmaz ki mesela bugün iş yerinde calisanlarimizdan biri gelip bana bağırdı çağırdı, bense cevap vereceğime oturup ağladım zoruma gitti çünkü. Benim size sormak istediğim şey şu ki bunun tedavisi var mi?

Alakasız olacak ama burcunuzu merak ettim ?

Bende sinirlenince ağlıyorum.. doktora gitsen sakinleştirici verir ki kullanma, psikoloğa gidip konuşabilirsin anlatabilirsin belki yardımcı olunur. Ama daha çok siz kendinize bu konuda hakim olmalısınız.. kendi kendinizi sakinleştirmeye çalışın.

Canım bir arkadaşımda böyle onu psikoloğa götürdüm büyük tepkileri küçülmeye başladı bi dene istersen

Canım bir arkadaşımda böyle onu psikoloğa götürdüm büyük tepkileri küçülmeye başladı bi dene istersen
Ramazandan sonra ben de gideyim psikologa. Uzun süredir düşünüyordum zaten başka sebeplerden dolayı. Gitmişken hepsini aradan çıkarayım :)

Sinirlenince ağlayan insan samimidir.
Benim çok samimi bi arkadaşım da sinirlenince ağlar ona verdiğim tavsiyeyi size de vereyim biri sizi sinirlendirmeye başladığı anda içinizden şirinler çizgi filminde şirinlerin söylediği şarkıyı söyleyin la la lalalalalal la la diye yüzünüzde garip b gülümseme oluşacak sinir minir kalmayacak ve hatta karşınızdakini kudurtacak yegane şey budur. Bir dönem panik atağı bu şekilde atlattığım doğrudur. ;))

Sinirlenince ağlayan insan samimidir.
Benim çok samimi bi arkadaşım da sinirlenince ağlar ona verdiğim tavsiyeyi size de vereyim biri sizi sinirlendirmeye başladığı anda içinizden şirinler çizgi filminde şirinlerin söylediği şarkıyı söyleyin la la lalalalalal la la diye yüzünüzde garip b gülümseme oluşacak sinir minir kalmayacak ve hatta karşınızdakini kudurtacak yegane şey budur. Bir dönem panik atağı bu şekilde atlattığım doğrudur. :KK66:)
:) iyi fikir gibi görünüyor. Bir daha ki sefere denerim.

Back
X