- 8 Mart 2012
- 689
- 398
- 303
- Konu Sahibi just_married
-
Öncelikle bu kuzenden bahsedeyim..Universite öğrencisi 23 yaşında. Eşime abi der çok samimiler ama balayında yaşadığım birkaç şey çok sinirlerimi bozdu.
Şöyle ki; balayından sonra eşimin teyzesine geçtik çünkü balayını geçirdiğimiz şehirde yaşıyorlar. Neyse sahile gidelim dedik ve ben yüzme bilmediğim için kumsalda oturdum. Eşim kuzenleri ve kız kardeşiyle denize girdi. Bu bahsettiğim kuzeniyle, 1 metre uzunluğunda daracık bir bota bindiler sıkış sıkış.. Açıldılar denizde de bayağı bir..
Sahile iniyoruz başbaşa kuzenini çağırıyor ısrarla gel diyerek o da geliyor yanımızda.. Daha sonra akşam beni diğer küçük kuzenlerle sahilde bi sürü abazanın arasında bırakıp bu kızla motosiklete binip gittiler uzaktaki bir markete..Halbuki çok yakında bir market vardı..Motosiklet ufacık ve ikisinin binebilmesi için bayağı bir yapışmaları gerekti ki o şekilde gittiler...
Sinirden o akşamı nasıl geçirdim bilmiyorum..Gece söyledim ve saçmalıyorsun o benim kardeşim gibisinden klasik laflar konuştu ve yeni evli olmamıza rağmen ayrı uyuduk.. Ertesi gün yola çıkınca "tamam dikkat edeceğim" dedi..
Ama bu kız her tatilde her koşulda karşımıza çıkacak..Belki abartıyorum bazılarına göre ama sonuçta kuzeni kardeşi falan değil ve evlenmiş artık eşine ayıp olur diye düşünmüyorlar mı acaba kendini biraz geri çekmesi uygun değil mi.. Kızı her gördüğümde deli olacağım biliyorum.. Offff normal mi böyle davranışlar belki kötü niyet yoktur ama siz olsanız sinirlenmez miydiniz benim gibi(((
bence sen abartıyorsun kız kardesi degil kuzeni diyorsun ama kuzende bir nevi kardes sayılır onlarla vakit gecirir seni umursamaz falan hadi tamam bana ilgi goster diye kızar kıskanırsın ama yok motosiklete bindiler yapıstılar esinin aklının ucundan gecmiyor boyle seyler belki sen farklı gozle bakmaya itersin yani acaba kuzenimin bana ilgii varmı diye dusunur ve senden sogur aile icindeki insanlardan bile kıskanırsan
hımss seni çok haksız bulmadım ama abarttığını düşünüyorum...maalesef çevremizden bazı şeyleri duya duya hiçkimseye güvenemez olduk bu yüzden kıskanmakta haklısın ama eğer eşin gerçekten kardeş gibi görüyorsa bu kıskançlığın eşini rahatsız edecektir ve gerçekten birgün kıskanacak durum ortaya çıkarsa başka bir şahısla ilgili dikkate almayacak ve sen zaten bni kuzenimden bile kıskanıyorsun hastamısın fln demeye kalkacaktır...bnce biraz sabırlı ol ve açıkça değil sinsice hallet bu durumları...
Benim de kuzenlerim var kardeşim gibi ama yine de kız arkadaşları eşleri olsun ya da olmasın araya bir mesafe koyarım o kadar da yapışmam ki o evli ve benim rahatsız olduğum bakışlarımdan bile belli. Beni gözardı edip de nasıl bu kadar samimi oluyor hala anlamış değilim..
eger bekarken de boyle samimilerse suan onlara normal geliyordur esinize birkere soylemissiniz bence daha fazla acmayın konuyu veya bu rahatsızlıgınızı hissttirmeyin herkesin ortasında cunku bu sefer akrabalık ilişkileride bozulur ortada birsey yktur ama bu sekilde olay buyur
esine güvenmeyi ögren bak diyorsun yeni evliyiz daha ilk baslarda böyle olursa gerisini sen düsün.. evlilik güven üzerine kurulur güvenmedigin sürece hep icinde bir süphe olur ve hem kendini hemde karsindakini bitirirsin evliliginizide kabusa cevirirsin guvenmeyi ögren sevgide cok önemli tabi ama saygi ve guven cok önemli iliskilerde o ikisi yok oldumu zaten o iliskinin ne tadi ne tuzu kaliyor. mutluluklar dilerims size..
Valla canım keşkeee sinsince halledebilsem amaa öyle bir huyum var ki, birşeye kızıyorsam pat söylerim ki öyle yaptım.. Mesele eşim değil artık eşime yansıtmayacağım elbette. Belki de kızın kötü niyeti yok bilee amaa ben anlamıyorum evlenmiş barklanmış ya da nişanlanmış artık kuzenin bir mesafe koymak mantıklı olan değil mi? ne demeye insanları rahatsız ederler anlamıyorum...
tabiiki mesafe koymalı..bu yeni evli hanımı ne der diye düşünmeli ama bunu senin eşin o kızdan daha önce düşünmeliyidi....tabi erkeklerde o incelik nerdeeee onlara göre herşeye ne var bunda diye yaklaşıyorlar...düz bunlar odun odun:))) çok dert etme birdaha da oraya gitme...
benim kuzenimle ilişkim de çok samimidir.evlense ve eşi bu şekilde kıskansa üzüntüden mahvolurum. denize de girerim, bota da binerim. o bana sımsıkı sarılsa da içimizden bir şey geçmez ki...
mahvolurdum çünkü... kuzenimle benim hakkımda bu şekilde düşünülmesi korkunç bir şey!
Neden mahvoluyorsunuz anlamıyorum rahatsızsa eskisi gibi olmazsınız olur biter..Evli misiniz siz peki eşinizin kuzenleri böyle sarmaş dolaş olsa hoşunuza gidecek mi
mahvolurdum çünkü... kuzenimle benim hakkımda bu şekilde düşünülmesi korkunç bir şey!
evliyim evet. eşim de kuzenleriyle samimi. kuzen=kardeş demek. beraber büyüdüğüm insan, o ana dek her şeyi paylaşmışız, kardeşten öte olmuşuz.eşimden önce de vardı neden silip atayım ya da o neden benimle samimi olmasın ki?20 küsür yıldır hayatımda bir kişi, bir anda evlendi diye ya da evlendim diye merhaba merhaba mı olalım?içimden geliyorsa neden sarılmayayım ki? insanlar sapık değilse,cilveleşmiyorlarsa hiçbir sakıncası yok bence. güven çok önemli evlilikte. ben eşimi kuzeninden kıskansam en başta kendimi üzerim. o şekilde yaşanır mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?