- 17 Mayıs 2012
- 1.703
- 30
- 88
- Konu Sahibi just_married
-
yok kızlar bu konu eşimle aramda çoktan kapandı ama aklıma gelince yine üzülüyorum sinirleniyorum anormal şekilde mi tepki veriyorum yoksa normal mi diye düşünüyordum ondan sordum yine böyle birşey yaşayana kadar (inşallah yaşanmaz) eşime tekrar açmaya niyetim yok :)
O kuzen ben olsam emin ol kendimi çekerim biraz. Orada eşi oturuyor hadi lütfennn markete gidelim diye ısrar etmem. Ya da daracık bota binelim demem o kıyafetlerle..
Ve diyorum ya kuzenlerime de arkadaşlarıma da daha bir mesafeli duruyorum hem eşim rahatsız olur hem de arkadaşımın ya da kuzenimin eşi rahatsız olur diye..
Kuzenim geçenlerde kız arkadaşıyla tanıştırdı. Biz de kardeş gibi büyüdük ama o kızın yanında geçip de niye ben çocuğun koluna gireyim sarılayım durup dururken?
Karşınızdaki açısından da bakın olaya...
Öncelikle bu kuzenden bahsedeyim..Universite öğrencisi 23 yaşında. Eşime abi der çok samimiler ama balayında yaşadığım birkaç şey çok sinirlerimi bozdu.
Şöyle ki; balayından sonra eşimin teyzesine geçtik çünkü balayını geçirdiğimiz şehirde yaşıyorlar. Neyse sahile gidelim dedik ve ben yüzme bilmediğim için kumsalda oturdum. Eşim kuzenleri ve kız kardeşiyle denize girdi. Bu bahsettiğim kuzeniyle, 1 metre uzunluğunda daracık bir bota bindiler sıkış sıkış.. Açıldılar denizde de bayağı bir..
Sahile iniyoruz başbaşa kuzenini çağırıyor ısrarla gel diyerek o da geliyor yanımızda.. Daha sonra akşam beni diğer küçük kuzenlerle sahilde bi sürü abazanın arasında bırakıp bu kızla motosiklete binip gittiler uzaktaki bir markete..Halbuki çok yakında bir market vardı..Motosiklet ufacık ve ikisinin binebilmesi için bayağı bir yapışmaları gerekti ki o şekilde gittiler...
Sinirden o akşamı nasıl geçirdim bilmiyorum..Gece söyledim ve saçmalıyorsun o benim kardeşim gibisinden klasik laflar konuştu ve yeni evli olmamıza rağmen ayrı uyuduk.. Ertesi gün yola çıkınca "tamam dikkat edeceğim" dedi..
Ama bu kız her tatilde her koşulda karşımıza çıkacak..Belki abartıyorum bazılarına göre ama sonuçta kuzeni kardeşi falan değil ve evlenmiş artık eşine ayıp olur diye düşünmüyorlar mı acaba kendini biraz geri çekmesi uygun değil mi.. Kızı her gördüğümde deli olacağım biliyorum.. Offff normal mi böyle davranışlar belki kötü niyet yoktur ama siz olsanız sinirlenmez miydiniz benim gibi(((
canım bu tip konular açıldığında ben çok üzülüyorum sana nedenini söylyim.ben kuzenlerimle kardeş gibi değil kardeşim,çok samimiyiz ve bizim bu samimiyetimizi ailede kimse yanlış anlamaz,çünkü bilirler "biz kardeşiz".dışardan baksan dersin sonuçta kardeş değil kuzen bu samimiyet çok fazla diye.ama öyle değil işte.keşke herkes kuzenleriyle o kadar samimi olsa da garip kaçmasa bu durum.
ama sen heralde ailende böyle bişey görmediğin için sana garip geliyor.
emin ol kuzenler de kardeş gibi olabilir.benim kuzenlerimle size çok abartı gelebilecek hareketlerimiz vardır,onların da sevgilileri beni kıskanır biliyorum,ama gerek yokki,sonuçta onlar yokken ben vardım,eğer içimizde başka niyet olsa zaten olurdu,ama yok,hepimiz resmen kardeş gibiyiz.bence bir de bu açıdan düşün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?