Sinirlerimi bozan kuzen

Aynen konuyu tekrar açma bence canım,sinirlenmekte haklısın ama çok da büyütülcek bir şey değil.Tekrar yaşamazsın umarım aynı şeyi

yeni evliymişsiniz, neden markete giderken
motorun arkasına siz binmediniz?
veya neden botla beraber açılmadınız da
kuzenle açıldı?
yeni evli olsam her dakika yanında olmak isterdim sanırım...

bu mesajı yeni gördüm, kuzen ısrar etmiş eşinize.
o zaman eşiniz birazcık sorumsuz davranmış sanırım.
dert etmeyin, zaman geçtikçe bunları yapmayacaklardır bence.

bir de; kuzeni kardeşi gibidir kıskanman hata diyen arkadaşlar var.
ben kuzenin kardeş olduğunu düşünmüyorum.
kıskanmakta gayet haklısınız.
ben olsam bot olayından sonra beni yalnız bıraktığı için fena çıkışırdım o gün.
böylece market olayı da olmazdı...

canım bence dikkati kuzene çekme şeytan doldurur akraba evlilikleri de var zaten kuzen kardeş olsaydı bu tarz evlilikler olmazdı senin yapabileceğin tek şey "dikkati ikinizin üzerine çekmek" balayındasınız ve başbaşa olmanız gerekiyor. eşinle konuş canım ama kuzeninle samimisin dibbesin şeklinde değil de başbaşa vakit geçirmek istediğini anlat ilgi beklediğinden birlikte eğlenmek istediğinden romantik bir balayı geçirmek istediğinden bahset işte ne biliyim geçen gün beni o adamların içinde bıraktığında çok korktum beni yalnız bırakma de bi tek öpücük kondur gururunu okşa yani alttan gir üstten çık kocanın tüm dikkatini kendinde topla

Senin yerinde olsam bende kıskanırdım açıkçası.
Ama ona bunu belli etme. Güvenmediğini belli ediyorsun aynı zamanda.
Sadece bu durumdan rahatsız oluyorsan onlar markete gittiğinde eşimle ben gidebilirim diyebilirdin. Tabii ki bu şekilde değil. Çaktırmadan.

öncelikle Allah mutlu etsin,bir yastıkta kocatsın..kuzen-kuzinleriyle kardeş gibi büyüyenler anlayamazlar sizin konunuzu,kardeş gibi büyümeyenler herzaman kuze(i)nleriyle mesafeli büyütülenler size hak verir..anne tarafı kuze(i)nlerimle kardeş gibi büyük,gerçekten abi-abla-kardeş modundayıız hepimiiz..bir güldük bir ağladık,çocukluğumuz gençliğimiz bir geçti..ama baba tarafından kuze(i)nlerimle mesafeliydik sadece hitaben abla-abilerim samimi olamam çekincelerim olur,yanlış anlaşılırım diye düşünür hareketlerime dikkat ederim..kardeş gibi büyüyenler birbirleri için art niyet beslemez gerçekten abi-kardeş gibidirler.. kendinizi kimseyle bir tutmayın..önce kendinize sonra eşinize güvenin..daha yeni evlisiniz zamanla sizlerde kuzen-kuzinlerle tanışıp birbirlerinizi anlayacaksınız...yinede çok rahatsız olursanız faklı yerlerde tatile gidersiniz..

Kuzen kardeş gibi olmaz arkadaş. Ben bunu bilirim. Çok samimi olabilirsin, yediğin içtiğin ayrı gitmez bu da olabilir. Ama sarmaş dolaş olmaya, zihinleri bulandırmaya gerek yok.
Başkasında kötü zanna neden olacak davranışlara girmemek lazım.
Sen kuzeninle öyle olsan eşin rahatsız olmayacak mı acaba?
Bu çifte standart çok rahatsız edici.
Kuzen kuzenliğini bilsin eş eşliğini.

bu konuda kızılması gereken kuzen değil,eştir bana göre evli olan eşiniz,dikkat etmesi gereken de eşinizdir,sizi yalnız bırakmaması gereken de eşinizdir.ama her zamanki gibi karşıdaki kişiyi suçlamak kolay geliyor

Son düzenleme:
Kimse kusura bakmasında ne bota binmelerine ne de motora binip markete beraber gitmelerine bir anlam veremedim..Just married yeni ewli we henüz balayındalar... Eşi yüzme bilmiyorsa o da binmesin bi zahmet... İlla yüzmek istiyorsa yüzsün, ama kıyıya yakın eşiyle de şakalaşabilir, yüzme öğretebilir, eğlenebilir... Motora niye ikisi gidiyor??? neden eşi değil kuzeni...

Bunlar abes, çirkin şeyler... eşiniz de kuzeni de düşüncesizlik etmiş..Bazı arkadaşlar gitmeyin bir daha oraya demişler.. Ben olsam bir kez daha giderim.. Eşimi de önceden tembihlerim, bu tarz hareketlerden hoşlanmıyorum, benle ilgilen diye...Sewgili kuzencik te yerini bilir... Eşin de bir koca başkalarına karşı karısını nasıl yüceltir, nasıl hareket eder uygulamalı öğrenmiş olur...)

kuzen, arkadaş,kardeş gibyiz denilen kadın erkek ilişkilerinin hepsine karşıyım.bir kadınla bir erkek kardeş olmadıktan sonra kardeş gibiyiz diye bişey olamaz.nefis denilen bişey var.evli bir insana erkek olsun bayan olsun mesafeli davranmak zorunda.

bende olsam sinir olurdum valla..
kuzeniyle evlenen milyonlarca insan var...
o kadarda kardeş sayılmazlar yani...

Son düzenleme:

canım bu tip konular açıldığında ben çok üzülüyorum sana nedenini söylyim.ben kuzenlerimle kardeş gibi değil kardeşim,çok samimiyiz ve bizim bu samimiyetimizi ailede kimse yanlış anlamaz,çünkü bilirler "biz kardeşiz".dışardan baksan dersin sonuçta kardeş değil kuzen bu samimiyet çok fazla diye.ama öyle değil işte.keşke herkes kuzenleriyle o kadar samimi olsa da garip kaçmasa bu durum.
ama sen heralde ailende böyle bişey görmediğin için sana garip geliyor.

emin ol kuzenler de kardeş gibi olabilir.benim kuzenlerimle size çok abartı gelebilecek hareketlerimiz vardır,onların da sevgilileri beni kıskanır biliyorum,ama gerek yokki,sonuçta onlar yokken ben vardım,eğer içimizde başka niyet olsa zaten olurdu,ama yok,hepimiz resmen kardeş gibiyiz.bence bir de bu açıdan düşün.

Böyle bir şeyi normal karşılamak için GENİŞ olmak gerekmiyor.. Ben kuzenlerimle çok samimi değilim çünkü yaşları benden epeyce büyük. Ama bana öyle olmamama rağmen anormal gelmiyor.. İnsanlar evlendi diye hayatlarında daha önceden olan şeyleri değiştirmek zorunda değil. Botun daracık olması, motorun küçük olması sorun değil.. Yer çokluğu çok olsa da sorun olacaktı sizin için. Çünkü bir kere takılmışsınız. Ne olsa Batacaktı gözünüze. Onların yetişme tarzı böyle şeylere musaittir, sizin değildir. Bunun tartışması olmaz. ama tutup da yok artık evlendi eskisi gibi olamaz falan demek de oldukça bencilce bana kalırsa..

"onlar yokken ben vardım" gibi bir düşünce ne denli doğru bilemiyorum.
diğer taraftan bakarsak da; ilerde siz yokken sevgilileri, eşleri yanlarında olacak.
kıskandıklarını bile bile "onlar yokken ben vardım" gibi bir düşünceyle
hareket etmeniz kim bilir kuzenlerinizin sevgililerini ne denli üzüyordur.

ya aslında yerinde bende olsam kıskanırdım açık çünkü kıskanç bırıyım ama şöylede birşey var benimde kuzenim var abi derim çok yaknızdır samimiyizdirde bende yeri çok fazladır yenı evlı oda karısının yanında sarılır sever valla yani anlıcagın kardeşi gibi görüyordur onu.. biz kızlar biraz fazla abartıyoruz işin açıkcası

"kardeş gibiyiz" ... hayır kardeş gibi değiller, olamazlar... sakın ben mi abartıyorum diye düşünme! abartmıyorsun, çünkü neler neleeeer duyuyoruz, tedbir almak en efdali.arkadaşım zaman o kadar kötü ki katiyyen temkinli olmasın, olmalı, olmayız... ben bunu bilir bunu söylerim ...

bende abarttığını düşünmüyorum bende olsam sinir olurdum ki eşimin kuzenini bir türlü sevemedim herkes kardeş gibi de olmuyor açıkçası bir daha ki tatil yerinizi değiştirin bence canım

eşiniz için kuzenin kuzenden öte bir anlamı yok galiba.
ama sizin çin kuzen de ötesi de olabilir diye düşünmüşsünüz. tepki göstermişsiniz.
sizi yalnız bırakması çok yanlış bence de. bunu konuşun bir daha da tatili ikiniz için özel olan bir yerde planlayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…