- 20 Temmuz 2010
- 1.053
- 382
- 123
- Konu Sahibi just_married
-
ben olsam da acayip bozulurdum... artık eşin için önce sen gelmelisin kuzen muzen ikinci planda kalmalı...seni abazaların ortasında bırakıp taa nerelere gitmiş bi de! bence de eşinin gözüne çok sokmadan alttan alta hissettir rahatsızlığını ve o kızla da arana mesafe koy...
Birincisi üstteki cevaplarımda okuduysanız ben kızdan şüphelendim falan demedim. Eşi olarak bu durumdan rahatsızlık duyuyorum.
İkincisi Öz kardeşi değil sonuçta ve o kişi artık evli davranışlarına dikkat etmesi gerekir. Kız kardeşi bile evlendikten sonra abisinin elini bırakmazken artık kendini çekmişken kuzeni kim oluyor da kendini çekmeye tenezzül etmiyor? Bana rahatsızlık veriyorsa kusura bakmasın da istediği kadar kahrolsun valla.
Ben sap gibi sahilde oturacağım onlar motorla gezecek botla gezecek öyle mi? Ben orada neciyim pardon ama?
Valla o kadar rahat ve geniş olamıyorum ben..
rahat ve geniş... peki. tartışmayacağım çünkü farklı bakıyoruz.
kızdan şüphelendim demesen de durumdan rahatsız olman kıskançlıktan değil demek, ben yanlış anlamışım.
sen orada o adamın "eşi" sıfatıyla oturuyorsun, o adam tarfından sen çeçilmişsin yani.kuzenden kıskanacak değilsin ya! pardon!
senin kuzenin olsa da eşi senden aynı şekilde rahatsız olsa, "elin kızı geldi, kuzen anında sattı bizi, hanım köylü oldu." denir...
içten içe "rahatsız olduğun" o kuzen, her karşılaştığınızda kavga sebebi olacak ve bu en çok seni yorup üzecek. bunu demeye çalıştım demin. en çok sen etkileneceksin. bak şu anda bile içine dert bu.
Kuzeni de olsa eşinle aralarında bi mesafe olması gerek
Motosiklete binip birbirlerine yapışık şekilde gitmeleri falan
böyle şeylerden hiç hazetmem ve çıldırırım
Eşinle konuş arasına mesafe koysun eğer ki koymuyorsa
ozaman bende kuzenimle ufacık motosiklete binim yapışık ikizler gibi de bakalım kabul edicek mi
etmez etceğini sanmıyorum etmemeli seviyorsa kıskanıyorsa
bana göre eşim olsun sevgilim olsun ona benden başka kimse o kadar yakın duramaz..
Tamam bak bir yönden gerçekten haklısın.Sonuçta sizin tatiliniz yeni evlisiniz eşin kuzeniyle geçirceği vakiti seninle geçirmeliydi.Markete gidildiğinde kuzeniyle değil seninle gitmeliydi seni onca abazanın arasında bırakmamalıydı.Ama bence kuzenine sinir olcağına eşine olmalısın.Israrla kuzenini çağıran da eşin seni orada yalnız bırakan da.Bunları düşünceli olan bir kişinin düşünmesi lazımdı.Hem de yeni evlisiniz.Bence açık açık bunları konuş bir daha böyle bir olay yaşamak istemediğini belirt.Tavır alman gereken kişi eşin,kuzeni değil.
:)) Kadın aklı işte aynı çalışıyor. Dedim canım aynısını. Ben de kuzenlerim ..... ve ...... ile motosiklete binip gezeceğim bikiniyle bota bineceğim ne hissedeceksin diye ve delirdi biz kardeş gibiyiz sizin olduğunuzdan daha samimiyiz diyor hala delirtiyor ama sonra yola çıkınca anladı ki başbaşa kaldık ve ömür boyu da böyle olacak..Son nefesine kadar yanında ben olacağım kuzeni değil farkına vardı bunun...tamam dkkat edeceğim dedi sağolsunnn:2:
Çok şükür son gecemizdi ve daha fazla kalmadık orada.
Hayır ben çoğu çok samimi olduğum arkadaşlarıma kuzenlerime karşı evlendikten sonra bir mesafe koyuyorum inan ki facebookta halini hatrını sormaya çekiniyorum belki eşi yanlış anlar rahatsız olur diye. Biraz düşünce olmalı insanda...
Yoo zaten eşimle konuştum ama kız bu durumdan rahatsız olduğumun farkında değil ki. Abiii markete gidelimm nolurr diye ısrar eden de kendisi yani.
Hani yine bir ortam olur da bu yine aynı davranırsa bilmiyorum bu sefer kıza tepkim ne olur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?