Sinirlerimi bozan kuzen

tepkinde haklısın canım. sen dururken ne işi varmış kuzeniyle. hiç kardeşiz ayaklarına yatmasın. eşin çok ayıp etmiş. kuzenine değil eşine kızıyorum. kızlara mesafeli olması gerekir bu saatten sonra. yerinde olsaydım her yerde zamk gibi eşime yapışırdım. baktım kuzen hala peşinde onun da kulağını bi güzel çekerdim. etrafta neler görüp duyuyoruz kimseye güvenme bence.

ben olsam da acayip bozulurdum... artık eşin için önce sen gelmelisin kuzen muzen ikinci planda kalmalı...seni abazaların ortasında bırakıp taa nerelere gitmiş bi de! bence de eşinin gözüne çok sokmadan alttan alta hissettir rahatsızlığını ve o kızla da arana mesafe koy...

Çok şükür son gecemizdi ve daha fazla kalmadık orada.
Hayır ben çoğu çok samimi olduğum arkadaşlarıma kuzenlerime karşı evlendikten sonra bir mesafe koyuyorum inan ki facebookta halini hatrını sormaya çekiniyorum belki eşi yanlış anlar rahatsız olur diye. Biraz düşünce olmalı insanda...

Zaten o gece huzurumuz bozuldu onun yüzünden..Dikkat edeceğim dedi umarım daha dikkatli olur ve umarım bu kızı artık görmeyiz uzun süre..

Valla ben onu bunu bilmem arkadaslar, kuzenime asigim,yok nisanliyim ,kardes gibi buyumedik zaten hic deyip evlenen bile var. Bazi insanlar kuzenlerini kardesleri gibi gormuyor sayilarida az buz birsey degil. Ben ne soklar gecirmistim burada okudugum konulardan sonra. Boyle seyler normal bazi insanlara gore bence dikkatli ol.

rahat ve geniş... peki. tartışmayacağım çünkü farklı bakıyoruz.
kızdan şüphelendim demesen de durumdan rahatsız olman kıskançlıktan değil demek, ben yanlış anlamışım.
sen orada o adamın "eşi" sıfatıyla oturuyorsun, o adam tarfından sen çeçilmişsin yani.kuzenden kıskanacak değilsin ya! pardon!
senin kuzenin olsa da eşi senden aynı şekilde rahatsız olsa, "elin kızı geldi, kuzen anında sattı bizi, hanım köylü oldu." denir...
içten içe "rahatsız olduğun" o kuzen, her karşılaştığınızda kavga sebebi olacak ve bu en çok seni yorup üzecek. bunu demeye çalıştım demin. en çok sen etkileneceksin. bak şu anda bile içine dert bu.

ona bakılırsa ozkızına sarkan babalar kardesine farklı gozle bakan abilerde var bunları gorupde acaba diye dusunup abinle babanla samimimi olmayacakmısın supheyle yasanmaz aman kuzenine sarıldı acaba ne dusundude yaptı kuzeni ona saka yaptı acaba esimdenmi hoslanıyor iyice paranoya yapıyor insanlar

var canım öyle düşüncesizler. sen boşver. gelecek seneki tatili de başka bir yerde yapmaya ikna et. sen başka bi yer ayarla ve süpriz yaptım de. dişini göster biraz

Yok canım eşime güveniyorum yani kız da diyorum ya belki o niyette değildir belki ama ben böyle şeylerden rahatsız oluyorum..
Yaaa benim 2 teyzekızım 2 teyzeoğluyla evli yani onlar da kardeşiz biz diyordu ama gördükkkk
Yani bir de işin ahlak boyutu var. Bikinisiyle daracık bota nasıl bindi eşimle hala aklım almıyor yani..

Ben kuzenlerimle kardeş gibiyim ama yinede dikkat ederim. Sonuçta kuzende olsa iki ayrı cins. Kuzeninde 23 yaşında olgun bir kız sonuçta. Ufak değil ki.

Her durumda ne kadar kuzende olsa bir sınır olmalı. Şahsen bende eşimin kuzenimle öyle şıkış tepiş motorlara binmesini falan istemem. Bu saatten sonra eşin daha dikkat eder. Ama eşinden önce kuzeninin dikkat etmesi gerek bir bayan olarak.

O kuzen ben olsam emin ol kendimi çekerim biraz. Orada eşi oturuyor hadi lütfennn markete gidelim diye ısrar etmem. Ya da daracık bota binelim demem o kıyafetlerle..
Ve diyorum ya kuzenlerime de arkadaşlarıma da daha bir mesafeli duruyorum hem eşim rahatsız olur hem de arkadaşımın ya da kuzenimin eşi rahatsız olur diye..
Kuzenim geçenlerde kız arkadaşıyla tanıştırdı. Biz de kardeş gibi büyüdük ama o kızın yanında geçip de niye ben çocuğun koluna gireyim sarılayım durup dururken?
Karşınızdaki açısından da bakın olaya...

Kuzeni de olsa eşinle aralarında bi mesafe olması gerek
Motosiklete binip birbirlerine yapışık şekilde gitmeleri
daracık bota bikiniyle sIkış sIkIş gitmeleri falan
böyle şeylerden hiç hazetmem ve çıldırırım
Eşinle konuş arasına mesafe koysun eğer ki koymuyorsa
ozaman bende kuzenimle ufacık motosiklete binim yapışık ikizler gibi de bakalım kabul edicek mi
etmez etceğini sanmıyorum etmemeli seviyorsa kıskanıyorsa
bana göre eşim olsun sevgilim olsun ona benden başka kimse o kadar yakın duramaz..

Son düzenleme:
Tamam bak bir yönden gerçekten haklısın.Sonuçta sizin tatiliniz yeni evlisiniz eşin kuzeniyle geçirceği vakiti seninle geçirmeliydi.Markete gidildiğinde kuzeniyle değil seninle gitmeliydi seni onca abazanın arasında bırakmamalıydı.Ama bence kuzenine sinir olcağına eşine olmalısın.Israrla kuzenini çağıran da eşin seni orada yalnız bırakan da.Bunları düşünceli olan bir kişinin düşünmesi lazımdı.Hem de yeni evlisiniz.Bence açık açık bunları konuş bir daha böyle bir olay yaşamak istemediğini belirt.Tavır alman gereken kişi eşin,kuzeni değil.

:)) Kadın aklı işte aynı çalışıyor. Dedim canım aynısını. Ben de kuzenlerim ..... ve ...... ile motosiklete binip gezeceğim bikiniyle bota bineceğim ne hissedeceksin diye ve delirdi biz kardeş gibiyiz sizin olduğunuzdan daha samimiyiz diyor hala delirtiyor ama sonra yola çıkınca anladı ki başbaşa kaldık ve ömür boyu da böyle olacak..Son nefesine kadar yanında ben olacağım kuzeni değil farkına vardı bunun...tamam dkkat edeceğim dedi sağolsunnn:2:

Yoo zaten eşimle konuştum ama kız bu durumdan rahatsız olduğumun farkında değil ki. Abiii markete gidelimm nolurr diye ısrar eden de kendisi yani.
Hani yine bir ortam olur da bu yine aynı davranırsa bilmiyorum bu sefer kıza tepkim ne olur..

İnş dediği gibi dikkat eder canım :)

ben de sizin gibi düşünüyorum %100 haklısınız
ama yine de o kızın sizin aranıza girmesine izin vermeyin :)

Anladım canım öyle bir ortam tekrar olursa kıza biz beraber gidelim istersen canım filan de ortam içinde samimi konuş,başkalarının yanında hayır deme imkanı olmasın.Sonra baş başa kaldığınızda da eşim senin yüzünden bana vakit ayıramıyor anla lütfen diye güzel bir dille izah et.

yok kızlar bu konu eşimle aramda çoktan kapandı ama aklıma gelince yine üzülüyorum sinirleniyorum anormal şekilde mi tepki veriyorum yoksa normal mi diye düşünüyordum ondan sordum yine böyle birşey yaşayana kadar (inşallah yaşanmaz) eşime tekrar açmaya niyetim yok :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…