Arkadaşlar bir kayinvalide konusu da benden geliyor ?Sizce ben mi abartiyorum.
Geçen hafta eşimin kuzeninin düğünü vardı.Dügünün sonlarında rahatsızlanarak bayıldım ve kafamı masanın kenarına çarptım.Once hastaneye sonra eve geçtik.Ertesi gün eşim çok zorlamasına rağmen izin alamadı 2.5 yaşındaki kızımla evde tek kalmak zorunda kaldım.Tabi ki normaldede tekiz ama gece bayıldığım için ve tekrarlarsa diye çok korktuk özellikle de evde küçük çocuk olduğu için.(Bayılma sebebi bulunamadı.Tansiyonum normale gelince eve döndük .)Kayınvalidemlerde bize araçla on beş dk mesafede oturuyor.Ayrica düğün için şehir dışından gelen kaynım ve eltim de onlardaydi o gün.Benim çocuğumu benden çok düşünüyormuş gibi davranan kayınvalidem.o.gun arayıpta ya sen gece bayildin yanında küçücük çocuk var evde tek kalmayin sizi almaya gelsinler diye aramadı.Esimin izin alamadığını biliyordu.Saat öğlen bir buçukta aradı (kızımın erkenden uyandigini biliyor)diyor ki kahvaltıya niye gelmediniz taksiye atlayip gelseydiniz ya...Davet edilmeden gelmeyecegimi bilir oysa ki .Arkadaşlar dediğim gibi güya kızımı benden çok düşünür.O gün bizi almadıkları için eşimden ailesine çok bozuldu.Zaten gorumcemin bazı tavırlarından dolayı da çok sık gitmek istemiyor.Neyse aradan bir hafta geçti arkadaşlar.İki gün önce de aradı eşimin halası gelecekmiş onlara bizi de evlerine davet etti.Esim de bakarız musait olursak geliriz dedi.Bugun biraz önce aradı esimi .O acmayinca (oyun oynuyordu )beni aradı aynen konuşma su...Yarın A gelecek sizi de görmek istiyor sizde geleceniz.Harfi harfine yazdım.Direk benim kuaför randevum var gelemeyecegım eşim gelirse gelir dedim.O da 2 gün önceden dedim ya dedi bende bir hafta önce aldım randevumu dedim.biraz ısrar etti bende net şekilde gelemeyecegımi söyledim.Siz de geleceksiniz ne demek ya?İşine gelince öyle çok ısrar eder ki.Esim de kesinlikle.anneci biri değil mesafelerimizi iyi koruruz ama yinede bir telefonla canımı sikiyor ?