Mrb Kizlar. Suan 0yle Sinirliyim Ki , Yazip Rahatlamak Istiyorum.
1Gun Olsun Suraya Yazacak 1 Sorunum 0lmazsa 0lmaz. Benim 10qlum var 7AyLik , Gorumcem 0lacak Sahis Bana
Sormadan Aliyor Goturuyor Disari Gezdirmeye , neden Cunku Kaynanamla Altli Ustlu Oturuyoruz . oglumda orda
Olur genellikle , tabiki ben gormuyorum , Kaynanama Sorup Alip Gidiyor , az once Kapida Gordum Tesadufen
Cikmasam Grmeyecegim , Ama O beni Duymadi Gitti , ciktim Yukariya , Kaynama dedim , neden bana Sormadan
veriyorsun , cokmu 1sey 1 sorsun. Kaynanam Cocugumu bana bile sevdirmiyor , okuldan geliyorum , kucagima
Almak Istiyorum , yok elleme simdi diyor , resmen kendi cocugumu sevemiyorum.
geceleride bana vermiyor , kendi bakiyor , bazi sorunlardan dolayi emziremedim bebegimi.
Onun Icin rahatlikla aliyor geceleri , biz uyurken giriyor odasina alip goturuyor ,
cocugu benden saklar , ben cikartip gezdireyim desem , olmaz der.
ama kizina verir , ama az once Koparttim Kucuk Kiyameti.
Dedim artik degisti hersey , kimse bnm Cocugumu bana sormadan alip gidemez , geceleride ben alacagim artik
yeter dedim , biktirdiniz , ne olacak diyor yabanci birisinemi verdim , halasidir..
halaymis dedim , birak ,anasina vermiyorsun...
vallahi kafayi yicem , ki bu ilk degil cocugu alip goturmesi , 1 kere daha uyarmisdim.
ama biliyor benim gicik oldugumu Inadina yapiyor gorumce Hanim
bundan sonra zor görür oglumun Yuzunu , bnm gibi insani boyle delirtebiliyorlar ya , sasirdim kaldim..
yorumlarinizi bekliyorum
Calismiyorum canim Okuyorum , oda evde aksama kadar , inan bir kere kucagima alamiyorum , korkuyorumayyy ınanmıyorum gecelerı alıp gıdıyor hatta vermıormu sana sen calısıomusun ???
Calismiyorum canim Okuyorum , oda evde aksama kadar , inan bir kere kucagima alamiyorum , korkuyorum
onu annesi bilicek diye...
Calismiyorum canim Okuyorum , oda evde aksama kadar , inan bir kere kucagima alamiyorum , korkuyorum
abovvv ne sabırlısın
benim kaynana geçen köye gitti evi baştan aşağı yaptırıyo
hayırdır anne oraya mı yerleşceksin
torundan mı kaçıyosun korkma baktırtmayız dedim şakayla karışık
gelirsem torunumu da alır getiririm dedi
haha o çok zor işte dedim sustu
siz çalışıyosunuz da sürekli ondan mı kaynanada çocuğunuz
valla Allah yardımcınız olsun
vermiyo sevdirmiyo sen yine sakinsin ben heralde ortalığı yıkardım
insan çocuğunu nasıl yanından ayırır yaa kusura bakmayn ama sizdede hata var. çalışıyosunuz sanırım hadi gündüz bıraktın evine geldiğin gibi al çocuğunu. o sizin değil kaynananızın çocuğu olmuş gece günddüz yanında. özlemiyosunuzda herhalde şaşırdım
ipleri elinize almak için geç kalmışsınız şu saatten sonra yaptığınız herşey ters teper..
yanima hic alamiyorum ki ayirayim , ilk torunu diye kafayi yedi kaynanam okuldan gelice alip sevmeme bile izin vermiyor , yeni ymk ydi ksar vsvs , ama kizina verir al gezdir diye...
yasini sorabilirmiyim canim??
vermiyor iste oyle zor bi durum ki hep kendi bakiyor , altini degistiricem ver sen bana git evine temizligini yemegini yap diyorgörümce senin sinirlerini çıkartıyor sende benim ha
yahu niye sevmene izin vermiyo bu nasıl sevgi be
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?