vermiyor iste oyle zor bi durum ki hep kendi bakiyor , altini degistiricem ver sen bana git evine temizligini yemegini yap diyor
o bazen markete vsvs cikiyor bende aliyorum hemen asagiya , geliyor neden aldin OGLUMU diyor, ne diym bn smdi sinirli sinirli alip gidiyor..
vermiyor iste oyle zor bi durum ki hep kendi bakiyor , altini degistiricem ver sen bana git evine temizligini yemegini yap diyor
o bazen markete vsvs cikiyor bende aliyorum hemen asagiya , geliyor neden aldin OGLUMU diyor, ne diym bn smdi sinirli sinirli alip gidiyor..
altli ustlu oturuyoruz hayatim , 21 yasindayim , esimde farkinda durumun ama ne yapayim diyor ,aynı evdemi yaşıyosunuz eşinize söylemedinizmi bu durumu yaşınız kaç hibişey anlatmamışsınız ki hangi hakla çocuğunza elletmiyo ve bu zamana kadaar neden sustunuz.
(kendimi sorguda gibi hissettim)
Hanımefendi iyi misiniz...
Elin kadını niye aldın oğlumu diyecek alacak siniri sinirli yukarı çıkacak...
tövbe tövbeeee...adamın anesından emdiğini burnundan getiririm...
saçmalığa bak be...
evdeyseniz temizlikte yapsanız bence çocuğunuzu alın yanınıza vermiyorsada sen mi doğurdun diyin böyle şeymi olur cnmm...çocuğuna bakıyorlar diye senden çok hak iddaa edemz eğer aileniz size çok yakınsa konuşun anneniz baksın durumu müsaitse eğer...çünkü eğer size sevidrmiyorsa ki daha anneci dönemlerinde bile siz çocuğunuzdan uzak duruyorsanız ileride o çocuk kayınvalidenize anne size yenge derse hiç şaşırmayın bnm amca çocukları köyde yaşarlarken annem küçükken bize bakmamış babaannem bakmış hep o çalışmayı bahane etmiş diye annelerine yenge demiş yemin ederim bak annesi hep der...it gibi çalıştırırlardı yorgunluktan çocuğuma bakamazdım...halim dermanım kalmazdı güneş ışığında su içmek için bile mola vermeyelim diye beklerdide çocuğum bana bakmamamışın küçükken diyip yenge derdi anne demezdi..derdi...ist a taşınınca anne demeye başlamışlar...çocukları...bunu niye anlattım bende anlamadım ama silmiyim bari...
Hanımefendi iyi misiniz...
Elin kadını niye aldın oğlumu diyecek alacak siniri sinirli yukarı çıkacak...
tövbe tövbeeee...adamın anesından emdiğini burnundan getiririm...
saçmalığa bak be...
Şöyle yapıyorsun.
Camda görümcenin gelmesini bekliyorsun.
Onlar gelince kapıyı açıyorsun, "alayım çocuğumu" diyorsun.
Baktın sana ters mi çıkıyorlar.
"Kimin çocuğunu kimden sakınıyorsunuz, polis çağırttırmayın bana" diyorsun.
Bütün bunları yapacağını şimdi eşine tel açıp söylüyorsun ki olaydan sonra başkalarından duymasın...
Gerekirse bir kaç gün okula gitmiyorsun, ya da okulunu donduruyorsun...
Şöyle yapıyorsun.
Camda görümcenin gelmesini bekliyorsun.
Onlar gelince kapıyı açıyorsun, "alayım çocuğumu" diyorsun.
Baktın sana ters mi çıkıyorlar.
"Kimin çocuğunu kimden sakınıyorsunuz, polis çağırttırmayın bana" diyorsun.
Bütün bunları yapacağını şimdi eşine tel açıp söylüyorsun ki olaydan sonra başkalarından duymasın...
Gerekirse bir kaç gün okula gitmiyorsun, ya da okulunu donduruyorsun...
pekı sende de hata payı olabılır mı?ılk dogdudunda belkı daha ıyı uyumak ya da dınlenebılmek ıcın almalarına sesını cıkarmamıs olabılır mısın?sımdı olayların farkına vardın ama bıraz gec kalmıssın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?