katılıyorumbazen büyükler sınırı aşıyor ve o sınırı çizmektebiz annelere düşüyor.kızım sokakta düştü ama her çocuk gibi canıda hiç yanmadı k.peder başladı ben olsaydım yanında torunumu düşürmezdim(düşmeden bir çocuk nasıl büyür)sonra bahçeye çıkıcaktık bende giydrmye başladım başladı başımda nu giydir bunu giydir demeye ve benim sabrım taştı ben onun annesiyim ben karnımda taşıdım ben doğurdum ben büyüttüm,kimse benim kadar benim çocuğumu düşünemez dedim sustu bir dahada karışmadı...inanin sizi anlayamiyorum anneliginizi elsitirmek istemiyorum ama cok hatalar yapmissiniz.bu nedemek ya bir anne cocuguna uzaktan bakip ic cekiyor resmen.ben kayinvaldenizde suc bulmuyorum her babenne ve annenne isterki hep ynaimda olsun, ama siz bunun sinirini bubebin onlarin degil kendinizin cocugu oldugunu hatirlatmaliydiniz.gerekirse elnizi masaya vurup bu evlat benim ve kurallari ben koyarim demeliydiniz.bazen kayinvaldem yada annem ogluma annem diye hitap eder,bu laf bile beni deli eder ve hemen hop ne oluyor ben annesiyim siz degilsiniz derim.bu nedemek ya gece alip gidiyor.anlamadigim nokta bu cesareti nasil buluyor benim evladim anca ben izin verirsem gider kimse onun hakkinda söz sahibi olamaz ben ve babasindan baska.birkeresinde kayinvaldem ayni sizinki gibi ben daha cok düsünürüm oglumu dedidedim sen kimsin ben annesiyim ben tasidim karnimda ben dogurdum ben dogurdum.benden baska kimse en iyisini düsünemez tamam sizde düsünürsünüz ama benim kadar olmaz sakin bidaha kendini yaristirma bu konuda benle dedim.yani benimkinede izin versem sizinki gibi olur ama o cesareti bulamiyor.bende haftada 2gün aksamlari okula gidiyorum esimde beni götürüyor sadece oara birakir dönünce alirim.nedemk vermemek böyle biseyi bi yapsin kapisinda polisi görür ve bidaha yanimiza bile yaklasamz.ayrica bende yurtdisindayim ve ailem yok.bence bu bi savunma bicimi degil umarim bundan sonra bidaha böyle bi hata yapmazsiniz tavrinizdan vazgecmeyin sakin ve kim oldgunu iyicene hatirlatin ona
yanima hic alamiyorum ki ayirayim , ilk torunu diye kafayi yedi kaynanam okuldan gelice alip sevmeme bile izin vermiyor , yeni ymk ydi ksar vsvs , ama kizina verir al gezdir diye...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?