vermiyor iste oyle zor bi durum ki hep kendi bakiyor , altini degistiricem ver sen bana git evine temizligini yemegini yap diyor
o bazen markete vsvs cikiyor bende aliyorum hemen asagiya , geliyor neden aldin OGLUMU diyor, ne diym bn smdi sinirli sinirli alip gidiyor..
ayyy ben sinir oldum burdannn
ne demek neden aldın oğlumu yaaa oğlumuuuu bi deee
bu benim oğlummmmmmmmmmm diye yırtsanıza bigün bi yerlerinizi
eşin bişey demiyo mu, annesine mi destek
okulun ne zaman bitcek
bence sen dışardan bitir yoksa çocuk elden gitcek
pekı sende de hata payı olabılır mı?ılk dogdudunda belkı daha ıyı uyumak ya da dınlenebılmek ıcın almalarına sesını cıkarmamıs olabılır mısın?sımdı olayların farkına vardın ama bıraz gec kalmıssın
Mrb Kizlar. Suan 0yle Sinirliyim Ki , Yazip Rahatlamak Istiyorum.
1Gun Olsun Suraya Yazacak 1 Sorunum 0lmazsa 0lmaz. Benim 10qlum var 7AyLik , Gorumcem 0lacak Sahis Bana
Sormadan Aliyor Goturuyor Disari Gezdirmeye , neden Cunku Kaynanamla Altli Ustlu Oturuyoruz . oglumda orda
Olur genellikle , tabiki ben gormuyorum , Kaynanama Sorup Alip Gidiyor , az once Kapida Gordum Tesadufen
Cikmasam Grmeyecegim , Ama O beni Duymadi Gitti , ciktim Yukariya , Kaynama dedim , neden bana Sormadan
veriyorsun , cokmu 1sey 1 sorsun. Kaynanam Cocugumu bana bile sevdirmiyor , okuldan geliyorum , kucagima
Almak Istiyorum , yok elleme simdi diyor , resmen kendi cocugumu sevemiyorum.
geceleride bana vermiyor , kendi bakiyor , bazi sorunlardan dolayi emziremedim bebegimi.
Onun Icin rahatlikla aliyor geceleri , biz uyurken giriyor odasina alip goturuyor ,
cocugu benden saklar , ben cikartip gezdireyim desem , olmaz der.
ama kizina verir , ama az once Koparttim Kucuk Kiyameti.
Dedim artik degisti hersey , kimse bnm Cocugumu bana sormadan alip gidemez , geceleride ben alacagim artik
yeter dedim , biktirdiniz , ne olacak diyor yabanci birisinemi verdim , halasidir..
halaymis dedim , birak ,anasina vermiyorsun...
vallahi kafayi yicem , ki bu ilk degil cocugu alip goturmesi , 1 kere daha uyarmisdim.
ama biliyor benim gicik oldugumu Inadina yapiyor gorumce Hanim
bundan sonra zor görür oglumun Yuzunu , bnm gibi insani boyle delirtebiliyorlar ya , sasirdim kaldim..
yorumlarinizi bekliyorum
daha neler, okuyan hiç bir anne hiç bir sebeple okulunu bırakmamalı, kadın meslek sahibi olmazsa ezilmeye mahkum oluyor özellikle yurt dışında
yok canim vallahi oyle olmadi , ilk dogdugundan beri boyle , emzirebilseydim keske , keske.. ilk dogdugunda gece agliyor kalkiyorum
kaynanam evine megafon koymustu duysun diye , hemen geliyor ben yediririm git sen diyor , diyorum anne ben yaparim
sen cik uyu , dedigi cumle aynen su " senmi yapcakmissin , benden iyi kimse bakamaz buna"
7aylik henuz , esim benden yana cok sukur , ama o kadina karsi birsey yapamiyoruz , esim birsey diyincebu arada bebeğin ne kadarlık canım?
yalnız akşam muhtemelen büyük kavga çıkacaktır.
sakın geri adım atma. sakın...
7aylik henuz , esim benden yana cok sukur , ama o kadina karsi birsey yapamiyoruz , esim birsey diyince
alip gitcem oglumu haaa " diyor vallahi guleyimmi agliyayimmi , benden korktu bugun sanirim hic boyle gormemisti beni
kapiyi calamiyor daha..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?