bebegimi kasdediyor alip gitcem oglumu derken esimi degiloyyy daha minicikmiş yavrucak.
tam anne kokusuna, anne sesine ihtiyaç duyduğu zaman.
"alıp gitçem oğlumu haaa" dediğinde "anlayamadım kocamı nereye götürüyorsun anne???" de bakalım, ne tepki verecek...
oyyy daha minicikmiş yavrucak.
tam anne kokusuna, anne sesine ihtiyaç duyduğu zaman.
"alıp gitçem oğlumu haaa" dediğinde "anlayamadım kocamı nereye götürüyorsun anne???" de bakalım, ne tepki verecek...
bebegimi kasdediyor alip gitcem oglumu derken esimi degil
bebegimi kasdediyor alip gitcem oglumu derken esimi degil
tam dedigin gibi 30 yildir calisiyor , yeni emekli oldu ve torunuyla bozdu kafayi.Kaynanan almanyada ise sürekli çalıştı kendi çocuklarına bakamadan çocuklar büyüdü torunu olunca o bakamadığı çocukların acısını torundan çıkarıyor derinde bir piskolojik bir şey var tabi kaynananın geçmiş hayatını siz daha iyi bilirsiniz,bize anlatırmısınız?
bebeğini kastettiğini anladım canım.
ben de böyle cevap vererek kibarca onun oğlunun senin eşin olduğunu; senin oğlunun ise onun torunu olduğunu hatırlat demek istemiştim.
cok saol cnm....genç yaşında evlenmişsin sevmişsin olabilir.. bebeğinde olmuş ne güzel.. tamam okuduğun için kayınvaldene güvenmekte çok haklısın sen nerden bilceksin? aslında seninki
tamamen iyi niyetten kaynaklanıyor... sende hiç hata yok bence. kayınvalidenin düşünmesi lazımdı zaten okuyo bu kız edeyken bebeğini sevsin rahatsız etmeyelim demesi
lazımdı bana kalırsa. kavga çıkarka çıksın.. sen sakin ol savunma yapmana gerek yok.. bebeğini aldın sana ait olanı aldın yanlış bişey değil bu. git şimdi öp oğlunu mis gibi
bikaç tanede bizler için öp allah ayırmasın sizi
ahhh anladim canim aptal oldum sinirden
ben hemen anladım kaç çocuğu var?tam dedigin gibi 30 yildir calisiyor , yeni emekli oldu ve torunuyla bozdu kafayi.
yok canim vallahi oyle olmadi , ilk dogdugundan beri boyle , emzirebilseydim keske , keske.. ilk dogdugunda gece agliyor kalkiyorum
kaynanam evine megafon koymustu duysun diye , hemen geliyor ben yediririm git sen diyor , diyorum anne ben yaparim
sen cik uyu , dedigi cumle aynen su " senmi yapcakmissin , benden iyi kimse bakamaz buna"
uslubu ne kadar yanlıs olsa da kotu nıyetle yaptıgını dusunemıyorum nedense
eger kotu nıyetı olsaydı torununa yıne seve seve bakar ama gelıne bakamıyor dıye laf sokmaktan gerı kalmazdı
gecelerı gelını uyandırmadan sessızce alıp gıtmezdı
ya da ımaları olurdu bakamadıgına daır vs
bence gelınını kızı gıbı goruyor
ve tecrubesızlıgınızle okulunuzu hesaba katarak ozverılı davranıyor dıye dusunuyorum
rahatsızlıgınızdan dolayı tepkınızı tabıı kı verın
anlatın neler hıssettıgınızı ama bence sızde kantarın topuzunu kacırmayın
sonuc ıtıbarıyle sızın ve cocugunuzun ıstıkbalı soz konusu ve
kayınvalıdenız cocugunuza baktıgı ıcın okulunuza gzunuz arkada kalmadan gıdebılıyorsunuz
kotu nıyetle yapmadıgını dusunerek konursanız ılımlı bır sekılde karsılacagınıza ınanıyoruma
Hepiniz Okadar Haklisiniz Ki salaklik Bendeymis , anne anne diye pesinde dolaniyorum , o beni , bir arkadasin dedigi gibi
adam yerine koymuyor , ama dedim ya artik hersey degisti , o saf kisi yok artik karsilarinda , simdi minik bebegim benimle , okadar sinirlenmistim ki
aldim bebegimi carptim evin kapisini girdim iceri , bundan sonra gerekirse okulu birakip ben bakacagim guzel ogluma...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?