Sinirli erkek arkadaş

Okyete

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2016
986
899
103
Kızlar 2 aydir erkek arkadasim var.Meslegi geregi cok sinirli bir insan.Çabuk parlar.Hicbirseyi unutmaz .Ben bu durumları kaldiramayip mutsuzsan, seni mutsuz ediyorsam konusmayalim diye bugune kadar 2 defa söyledim. O da bak bunu deme en sonunda hic konusmam gibi seyler soyledi hep .Ben bu söylediğimi kötü amacla söylemdim. Bir iliskide taraflar mutsuzsa birbirine iyi gelmiyorsa konusmamak en dogrusudur.Dün de bulustuk ekrani acikti hemen kapatti.Zeynep diye bir kiz ismi gordum mesajlarinda bu kimdi dedim komsumuzun kizi dedi benden kucuk dedi konu kapandi. Eve gelince ben t..isimli sosyal medyadan baktim oyle biri yok kisilerinde .(Bende sadece o sosyal medya var baska da yok) .Sinirlendi kizdi .Baska sosyal medyadan konusmus.Mesajlasma goruntusunu atti.Konusmak istemiyorum seninle dedi.Kızlar ne yapmaliyim,ikimizin meslegi farkli ,ailemizden uzakta yasiyoruz.Ben ogretmenim 15 tatil icin memleketime gidiyorum .O calistigimiz şehirde 15 gun .Bu konuyu 15 gun sonra yuz yuze konusacagiz bazi seyler telefonda halledilmez dedi.Ben ne yapmalıyım,nasil davranmalıyım?

Yalancı ve sinirli .Karar sizin tabi ki ama üzülmek istemiyorsaniz yapacağınız şey basit.

Bu arada mesleği gereği sinirli demişsiniz ne iş yapıyor kendisi ?
hakim. Bugune kadar hic yalan söylediğini yakalamadim ama ekrank kapatsa hangi kadin olsa ayni tepkiyi verirdi.Arastirirdi.Onemsemesem zaten araştırıp bakmam dedim.Guvensizlik yasiyorsun dedi

hakim. Bugune kadar hic yalan söylediğini yakalamadim ama ekrank kapatsa hangi kadin olsa ayni tepkiyi verirdi.Arastirirdi.Onemsemesem zaten araştırıp bakmam dedim.Guvensizlik yasiyorsun dedi

Hakim olmasi sinirli olmasini gerektirmez ki .Neden bunun altına sığınıyor .

Ekranı kapatmasini filan geçtim,bence asıl sorun sinirli olması ,onun istemediği bir şey söylediğinde hep kızacak mi boyle ?

Seninle konuşmak istemiyorum ne demek mesela? Henüz 2 aylık bir ilişkide bu üslup bana normal gelmiyor.Dikkatli davranın

Kızım ayril kendisine güveneceğim huzur duyabileceğim birisiyle ol.buna emek verip sonra boşa gidenzamanina ve ilişkiyi sürdürebilmek icin yaptığın fedakarlıklara üzülürsün

Meslegini az cok tahmin edebiliyorum eğer aranızda güçlü bir sevgi bağı yok ise ki çok yeniymişsiniz yol yakınken bırak ayrıl siniride zamanını da harcama güzelim gül gibi mesleğinde varmıs elinde öyle bir adamla zaman ömür geçmez

Kizlar bir seyler hissediyorum da ama cok sorgulayici ne yapsam neden böyle dedin neden boyle yaptin hep sorgular.Hediyeler alir guzel sozler soyler siir yazar ama yapacagini da yapar yine

Kizlar bir seyler hissediyorum da ama cok sorgulayici ne yapsam neden böyle dedin neden boyle yaptin hep sorgular.Hediyeler alir guzel sozler soyler siir yazar ama yapacagini da yapar yine
Kendisi muhtemelen aldattığı için sizi de öyle sanıyor ve güvenmiyor.
Mesleğini boşverin. Sonuçta meslekle değil karakterle evleneceksiniz.

Şu konudaki kibir abidesiyse hiç değmez.

Daha sevgiliyken böyleyse ohoooo. Bak dün akşam alt katımızda kıyamet koptu. Geçici bir süre bu sitedeyiz ama alt katımızdaki adamın bağırışı çağırışı beni deli ediyor. Kadın sürekli ağlıyor, iki küçük çocuk...Yaşadığımız yer sözde elit bir site. Herkesin mesleği oldukça iyi ama işte meslekle olmuyor. İnsan sevgiliyken daha dikkatli olur. Sevdiğinin üstüne titrer. Sizinki gibi olmaz.

Her hakim sinirli mi oluyormuş? Ay bu erkeklerin meslegimden ötürü sinirliyim, şuyum buyum bahaneleri de sıktı yani. Yok polis fevri olurmuş, yok asker disiplinli olurmuş. İş başka ev başka. Karın senin sadece karın, suçlu ya da ere davrandığın gibi davranamazsin. Bahane bunlar.

Ne desek o adamdan vazgecmeyeceksin sonra buraya boşandım diye konu açar sin. Benim eşim de çok sinirliydi valla hiç cekilmiyorlar haberin olsun

Ha bu arada ekleyeyim; hakim savcı falan değilim ama bölümümden dolayı sürekli suç; suçlu ve mağdurlar arasındayım. Öyle olaylarla karşılaşıyorum ki birçok kişinin dinlemeye bile tahammülü olmaz ama ne eşime ne çocuğuma yansıtırım bu durumu. İş işte kalıyor, kalmalı. Ha bu arada bir sürü hakim savcı tanıdım. Hatta en yakın arkadaşlarımdan biri savcı. Acayip Güleryüzlü ve sakin bir kadın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…