Nişanlısın,nişanlın görümcenin arkadaşlarıyla eğlenmeye gidiyor,sen neredesin buarada?
Hadi onu geçtim siz nişanlısınız birlikte dolaşmanız eğlenmeniz gerekmezmi..Ve siz gitsin hiç problem değil diyorsunuz.Bence sorunun başı burda...
İlginç:/
Nişanlısın,nişanlın görümcenin arkadaşlarıyla eğlenmeye gidiyor,sen neredesin buarada?
Hadi onu geçtim siz nişanlısınız birlikte dolaşmanız eğlenmeniz gerekmezmi..Ve siz gitsin hiç problem değil diyorsunuz.Bence sorunun başı burda...
katılıyorumm ,farklı şehirlerdemisiniz nedne sizde katılmıyorsunuz,
Bu yoruma katılmadan edemeyeceğim.
Sağolsun benim nişanlım bu tarz hareketlerde bulunmuyor.
Fakat sizin niye bu kadar samimiyet kurduğuna dair sorgulamanız normal, bende olsam sorgulardım...
Nişanlınız hakikaten zeytinyağı gibi su yüzüne çıkmaya çalışıyor, hem suçlu hem güçlü hesabı.
Bence senin yapman gereken, baktın uzatıyor ve soğuk uzak davranıyor, sende tepki verme.
Aynı şekilde davran, yoksa hatasını anlamayacak ki ve sen hep böyle uğraşacaksın...
Ailelere yansıtmamakla en doğrusunu yapmışsın. kesinlikle öyle oluyor, aileler herşeyi daha çok büyütüyor..
Allah yardımcın olsun ne diyebilirim ki...
Bu yoruma katılmadan edemeyeceğim.
Sağolsun benim nişanlım bu tarz hareketlerde bulunmuyor.
Fakat sizin niye bu kadar samimiyet kurduğuna dair sorgulamanız normal, bende olsam sorgulardım...
Nişanlınız hakikaten zeytinyağı gibi su yüzüne çıkmaya çalışıyor, hem suçlu hem güçlü hesabı.
Bence senin yapman gereken, baktın uzatıyor ve soğuk uzak davranıyor, sende tepki verme.
Aynı şekilde davran, yoksa hatasını anlamayacak ki ve sen hep böyle uğraşacaksın...
Ailelere yansıtmamakla en doğrusunu yapmışsın. kesinlikle öyle oluyor, aileler herşeyi daha çok büyütüyor..
Allah yardımcın olsun ne diyebilirim ki...
tabi ki birlikte bolca gezip eğleniyoruz. Benim sıkıntım bu değil ki, Nişanlıyız diye 7/24 beraber gezmek zorunda değiliz ki.. tabi ki o da ben de birbirimiz olmadan ailemizle ya da arkadaşlarımızla vakit geçirebiliriz. Ve tabi ki bu problem değil, ilginç olan nedir anlayamadım... Ben sadece siniri ve inadı hususunda sıkıntı yaşıyorum. Yani bu kadar inatla sinirli kalabilmesi...
bu olayda sinir olmakta haklısın nişanlının tepkisi çok yersiz olmuş ama birşey sorucam biraz kıskancım demişsin abarttığın zamanlar mı oluyor ki böyle bir konuda sana patlamış ve küslüğe kadar gitmiş. İşte biz bayanlar bazen gereksiz kıskançlıklar yapıyoruz sonra haklı olduğumuz bir konuda soruın çıkınca amaan yine kıskançlıkları tuttu diye hafife alınıyoruz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?