evet canım, biraz öyle oldu bir ay kadar önce bir konudan tartıştık biraz da üstüne geldi... ama yine de bu kadar uzatabilmesini aklım almıyor.
tabiki herkes birbirinden ayrı vakit geçirecektir ama onlar kendi arkadaşları değil ki görümcenin arkadaşları bu durumda senin de yanında olman gerekliydi gibime geldi... Ayrıca sana madem bu kadar noırmal geliyo görüşmesi tek başına o kızlarla araya arkadaşlık samimiyeti kurmasına da ses çıkarmamam, hesap sormaman gerekiyor bence...
Sizin bunu sormanız en doğal hakkınız ne demek uzaklaşmak? Nişanlının kafası mı karışık acaba bu aralar biraz? anladığım kadarıyla öyle aşırı kıskanç bir insan da değilsin. Bu konunun üstüne bir de arkadaşlarla tatil... Biraz uzaklşamaya meyilli sanırım nişanlın. Bence üstüne gitme bu döneminde bırak kafasını dinlesin. Çünkü sen ısrar ettikçe uzaklaşır
evlilik tarihiniz yakınmış sanırım benim nişanlımda da var bu kadar olmasada en küçük bir şeyde strese giriyor,büyütüyor normalde bayanları sarar bu stres artık erkeklere de bulaştı iyice, bende stres yaptığında güzel birşeyler söyleyip üstüne gitmemeye çalışıyorum tabiki ufak tefek konularda, çok üstüne gitme derimm
bende 2 çift laf etmeden geçemeyeceğim . aynı dertten muzdaripiz canım benm sevgilimde seninkinin aynısının tıpkısı derecede uzatır böle sacma şeyleri ,delirir kudurur benim ne düşündüğüm neye üzüldüğüm aklının ucundan bile gecmez . bende bu durumlarda onu takmam o beni zaten takmıyoya trip atıyoya takmayarak o tribini sonlandırırım.baska çaresi yoookkk. yani arama sorma bırak yokluğnu hisstsin ozaman düşünüp geri dönecektir .üstüne gttikçe şımarıolar çünkü. yaşamasam yazmazdım vala ;DD
benim nişanlıyı bırak sevgilim bile bensiz eğlenmeye gidemez. orası ayrı.
ama aynen ben kin tutmam hemen unuturum ve erkek arkadaşım uzatır. artık sallamıyorum. kendi kendine düzelene kadar üstüne gitmiyorum.
acaba aynı kişiyle beraber oluyor olabilir miyiz... :) tam olarak anlattığın gibi. kendi kendine delirmek ve kudurmakla o kadar mesgul ki.. niye sormusum ne düşünmüşüm amacım neymiş.. bunları düşünmüyor bile. ama senden farklı olarak bende zerrece inat olmadığı için ben ertesi güne günlük güneşlik oluyorum.. ve her defasında yeni baştan kırılıyorum...
Bence ; sen sadece bir soru sormuşsun o yağdırmış çünkü ne yaptığının farkında oldğu için karşı atağa geçmiş hep genelde öyle olur birde pişkinlik yapıp küserler(((
yorumlara çok teşekkür ederim... görümcem kardeşim gibi ondan yana bir sıkıntım yok.
benim duymak istediğim, bir kabahatim olup olmadığıydı.
dün biz buluştuk. sanırım ben 14 gündür içime atmaktan dolmuşum ki, biraz sert çıktım.
neye uğradığını şaşırdı.
sus pus oluverdi.
ve normale döndü.. çok şükür.
ama şimdi de ben çok kırgınım. hep böyle yapıyor.
ben dayanamayacak hale getirene kadar uzatıyor.
ben o raddeye gelince de hiç birşey olmamış gibi yapıyor.
tartıştığımız konunun hiç bişr önemi yok, o hep uzatacak birşey bulur.
sanırım bu da yapısı, değiştiremeyeceğim bir yapı. sinir ve inat..
Allah bana sabır versin.
Tekrar teşekkür ediyorum kızlar :) tüm yorumlar için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?