Sinirli inatçı bir nişanlı ile nereye kadar..

evet canım, biraz öyle oldu bir ay kadar önce bir konudan tartıştık biraz da üstüne geldi... ama yine de bu kadar uzatabilmesini aklım almıyor.

evlilik tarihiniz yakınmış sanırım benim nişanlımda da var bu kadar olmasada en küçük bir şeyde strese giriyor,büyütüyor normalde bayanları sarar bu stres artık erkeklere de bulaştı iyice, bende stres yaptığında güzel birşeyler söyleyip üstüne gitmemeye çalışıyorum tabiki ufak tefek konularda, çok üstüne gitme derimm

canım öyle değil, görümcemin arkadaşlarıyla değil, görümcem, kuzeni, dayısı, ve görümcem iki arkadaşını daha götürmüş yanında... durum bu. ben yanlarında olamadım, çünkü yıllık iznim sebebiyle şehir dışındaydım.. ya ben sinirice inadına darlanıyorum kızlar, benim ilk konumu okursanız nasıl bir araya geldiğimizi az çok tahmin edebilirsiniz.. neye kızarsa kızsın, hatta kızarsam kızayım konusulur halledilir ama o uzattıkça uzatıyor. sevgisine ağır basıyor sanki siniri... kız malum sitede arkadaşı olarak ekli bile değil... mesela bir sıkıntı oluyor; bana açıklama yapıyor.. ama sonra hazmedemiyor başlıyor sinirlenmeye..

evet beyfendi bodruma gitti, biraz iş biraz tatil... benim onu yargıladığımı düşünüyor, hiç düşünmeden hemde.. yani o böyle söylüyor..
bilemiyorum stres mi ama onun bu siniri hep vardı zaten, ilk tanıştığımızdan beri.. tartışırız birşey olur, ya odadan çıkar....
benim sakinliğim onu delirtiyormuş.. ben de gergin bir insanım ama bağırıp çağırmam. çok kontrollüyüm.. ya susmasana konussana diyor ve akabinde çıldırıyor...

ya kızlar, konu kıskançlık değil konu onun siniri ve inatla uzatması... ben unutuyorum, ya da bende sıkıntı var

üstüne gitmeyince de kafasında kuruyor daha çok sinirleniyor sanki... kız olsa kimse almazdı onu. bu sinirle bu inatla eminim. sırf bu ihtimal için bile kıymetimi bilmesi lazım da.. siniri bi geçse.

acaba aynı kişiyle beraber oluyor olabilir miyiz... :) tam olarak anlattığın gibi. kendi kendine delirmek ve kudurmakla o kadar mesgul ki.. niye sormusum ne düşünmüşüm amacım neymiş.. bunları düşünmüyor bile. ama senden farklı olarak bende zerrece inat olmadığı için ben ertesi güne günlük güneşlik oluyorum.. ve her defasında yeni baştan kırılıyorum...

peki canım kendi kendine düzelmesi ne kadar sürüyor.. ? ve sallamamayı nasıl başarıyorsun... ben kötü hisssediyorum huzursuzluk olunca.. bir de ailleme yansımasın diye belli etmemeye çalışıyorum. o da ailesine yansıtmaz. biz bu 2 haftalık sürede 5 kez görüştük, başkalarının yanında problem yok gibi davranıyor ama başbaşa kalınca gözlerinden kıvılcım çıkarıyor resmen.. bu adam beni sevmiyor heralde diye düşünüyorum o anlarda, sevse nasıl bu kadar kızgın kalabilsin. ben ona diyalog olarak ulaşamıyorum, tavırlı davranıyor.

suçluymuşsun gibi konuşmaya başlayan, olayı unutan sakın sen olma..böyle olunca kendini daha da haklı görür
hatta sana bu kadar tepki göstermesinin nedeni aslında senin haklı olduğunu bilmek

otur konuş ya o uzatmayı kessin ya da sen de onun gibi uzat, burnundan kıl aldırma
+
bence de kardeşinin arkadaşı eşek kadar kız 24 yaş yahu :44:

bence burda üzerinde durman gereken nişanlının inatçılığı ya da sinirliliği değil, elalemin kızı yüzünden senin kalbini kırabilmiş olması. ne var yani kıskanmışsın, ki çok da haklısın, senin içini yatıştıran bir açıklama yapıp konuyu kapatabilirdi. bugün ufacık bir konuda bu şekilde davranan yarın karısı olduğun zaman "ee yeter ama bıktım senin bu kıskançlıklarından!" deyip kapıyı vurup çıkabilir.

Burada onemli olan seni tatmin edici cevaplar verip gozunun icine bakip elini tutmasi bence.basip gitmesi degil.ayni seyi sen yapsan ne halt edecek merak ettim bodruma gitmsmis.neyi kimi cezalandiriyor.aklinda soru isareti kalmasa onceki konulardan bu konu acilmaz zaten.akli sira cezalandirmak?bence sen cezalandir..hos degil hic degil..

Görümcen de bir işler karıştırıyor olmasın....hayır körüklemeye çalışmıyorum ama genelde yakın arkadaşlar abilerini ayarlamaya çalışırlar, bu hikayelerden çok var, kızın lakap takması ve üstelik onu özlediğini görümcenin duvarı üzerinden vs görmen...

Bence nişanlın düşünsün abartı bir kıskançlık değil ki bu, yani ortada gerçekten enteresan bir durum var... Haklısın hayatım olabilir, hiç düşünmemiştim ama dikkat ederim demek çok mu zormuş...

Bence ; sen sadece bir soru sormuşsun o yağdırmış çünkü ne yaptığının farkında oldğu için karşı atağa geçmiş hep genelde öyle olur birde pişkinlik yapıp küserler(((

yorumlara çok teşekkür ederim... görümcem kardeşim gibi ondan yana bir sıkıntım yok.
benim duymak istediğim, bir kabahatim olup olmadığıydı.
dün biz buluştuk. sanırım ben 14 gündür içime atmaktan dolmuşum ki, biraz sert çıktım.
neye uğradığını şaşırdı.
sus pus oluverdi.
ve normale döndü.. çok şükür.
ama şimdi de ben çok kırgınım. hep böyle yapıyor.
ben dayanamayacak hale getirene kadar uzatıyor.
ben o raddeye gelince de hiç birşey olmamış gibi yapıyor.
tartıştığımız konunun hiç bişr önemi yok, o hep uzatacak birşey bulur.
sanırım bu da yapısı, değiştiremeyeceğim bir yapı. sinir ve inat..
Allah bana sabır versin.
Tekrar teşekkür ediyorum kızlar :) tüm yorumlar için.

olabilir DDDD. bende de inat yok canmyaa yani vardı ama sağolsun sevgilim 5 yılda tüm kişilik özelliklerimi degiştrdi . ahh ah nerde o eski halim işte sorunda bu canm biz bayanlar affetmesini biliyoruz takmamaya calışıp önümüze bakabiliyoruz ama erkeklerde bu huy yok bir hafta hatta aylarca unutmazlar hatayı sanki kendileri sütten çıkma ak kaşık gibi. biz hergün yenilendiğmiz içinde krılmak kaçınılmaz oluyo. ben bazen düşünmeden edemiyorumda yoruluyorum çünkü kırılmaktan .acaba diyorum bu şimdi böyleyse evlenince ne olur nasıl olur bu sorunlar kaybolurmu. off of çok dertlendim bak şimdi

can çıkar huy çıkmaz derler değişmez kuzum değişmeezz ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…