Sinirli kocadan boşanma

Gerçekten nasıl boşandın boşanmak istemeyen eşinden. Anlaşmalı desem hangi ülkede boşandınız? Salla salla vur duvara resmen.

Ya inan ki ben ortak akrabalardan duyuyorum pişman olduğunu? Henüz dava devam ediyor 22.06 günü sonuçlanacak. Ama Anası "Oğlum bırak gitsin şunu, sana başka kız buldum" diyormuş. Bunu da Halam'dan duydum. Halam'ın Kaynanası, benim Kaynanam'ın Amcasının Kaynanası oluyor. Yani anlayacağın, laf dönüp dolaşıp yine kulağıma geliyor.

Ya inan ki ben ortak akrabalardan duyuyorum pişman olduğunu? Henüz dava devam ediyor 22.06 günü sonuçlanacak. Ama Anası "Oğlum bırak gitsin şunu, sana başka kız buldum" diyormuş. Bunu da Halam'dan duydum. Halam'ın Kaynanası, benim Kaynanam'ın Amcasının Kaynanası oluyor. Yani anlayacağın, laf dönüp dolaşıp yine kulağıma geliyor.
Duyma canım kurtulduğu na sukret kim çeker onu demissin ya aynen öyle sende iyi biri çıkarsa evlen hemen ama iyi tanı

22.06 dava net sonuçlanacak. O tarihe ertelendi. Ama avukatım kesin olarak boşandığımızı söyledi? Çünkü son verdiğim kağıt ve evraklarda, ailede geçimsizlik, şiddet, küfür, argo, psikolojik baskı, ve KV ile aynı evde yaşama gibi şeyleri ıspatladım. Bu durumda Avukatım; Hakim beyin bizi kesinlikle bir araya getirmeyeceği olasılığını söyledi. Karşı taraf malum "Pişmanım" demekten başka bişey bilmiyor, bütün anlattıklarımı kabul ediyor, ayrıca kendi de boşanmak istediğini söylemiş. İki taraf da sorunsuz olarak bitireceğiz galiba?? Ama senin biraz zor gibi gözüküyor? Çünkü seni bırakmak istemiyormuş! Üstelik birde hamilesin. Bebeğimin de Velayeti bana verildi. Çünkü o daha Anneye muhtaç. Ve çok küçük. Babaya da yılda bi kere görme hakkı verildi. Ve biz Türkiye ye geri döndük zaten. Artık Babaannemle kalıyorum. Üvey annem beni istemedi. Bende zorlamadım. Onlar mutlu olsun ben babaannemle geçinir giderim :)
Gercekten helal olsun size allah herseyin en iyisiyle karsilastirsin benimde durumum pek parlak degil esim birakip gittibabamin evine suan hamileyim haketmedigim seyler yasiyorum ve doguma boyle bekleyisle onun gonlunun olmasiyla gitmek istemiyorum zaten dogumda yanımda olmayacak insani ben es olarak devam etmek istemiyorum peki siz nasil ispatladiniz hakaret kufuru siddeti hepsini bende yasadim ama ispatim yok suanda cunku zamaninda affettim simdiyse o ailesinin lafiyla beni babamin evine birakti ve bosanmayi dusunuyor

Evet Allah akıl fikir versin bunlara sende çok iyi düşün canım bebegin olcak bebek olduktan sonra ınan ki iyi olacağına daha kötü oluyor hele sana karışan lar da varsa inşallah tam tersi olur senin için bebisinizin olmasi hayirlara vesile olur
Ins yaa ama gercekten cok zormus surda 7 haftam kaldi kizima kavusacam ama o kadar mutsuzum ki sanki namussuzluk yaptım beni babamin evine birakip bu halde gitti simdiyse hala bana suc atiyor 3 yillik evliyim 3 yillik sorunlari dile getiriyor bazi seyler zoruna gitmiş sanki o melek bende robotum bu benim ilk cocugum dogumum bu yasadiklarimi omrum boyunca unutmayacam allah guc versin bana sabir versin baska hicbirsey isremiyoeum

Ins yaa ama gercekten cok zormus surda 7 haftam kaldi kizima kavusacam ama o kadar mutsuzum ki sanki namussuzluk yaptım beni babamin evine birakip bu halde gitti simdiyse hala bana suc atiyor 3 yillik evliyim 3 yillik sorunlari dile getiriyor bazi seyler zoruna gitmiş sanki o melek bende robotum bu benim ilk cocugum dogumum bu yasadiklarimi omrum boyunca unutmayacam allah guc versin bana sabir versin baska hicbirsey isremiyoeum
Şimdi de yanında olmuyosa hiç olmasın zaten gerek yok kim var yanında ailen mi

Aynen yaa olmasin daha iyi suan ailem var yanimda babam basta sorun çıkardı bosanamazsin diye ama simdi arkandayiz kararlarinin diyor yinede guvenemiyorum babam kadinin bosanmasini uygun görmüyor yani

Aynen yaa olmasin daha iyi suan ailem var yanimda babam basta sorun çıkardı bosanamazsin diye ama simdi arkandayiz kararlarinin diyor yinede guvenemiyorum babam kadinin bosanmasini uygun görmüyor yani
Anlasamiyosan ayrilacaksin niye hayatı zindan edesin ki kendine ben bunu yapıyorum evet anlaşamıyoruz ama siidet olsa baya bende bi dakka durmam benimki de psikolojik şiddet bu biririyo insanı asıl

Anlasamiyosan ayrilacaksin niye hayatı zindan edesin ki kendine ben bunu yapıyorum evet anlaşamıyoruz ama siidet olsa baya bende bi dakka durmam benimki de psikolojik şiddet bu biririyo insanı asıl
Evet o daha zor bir cok insan gibi ilk zamanlarda onuda yasadim zaten psikolojisi bozuk kendine guveni yok benide kendi igrenc hayatina alistirdi herseyi sorgular oldum her yolu denedim ama o psikolojik siddetle basetmek cok zor

Evet o daha zor bir cok insan gibi ilk zamanlarda onuda yasadim zaten psikolojisi bozuk kendine guveni yok benide kendi igrenc hayatina alistirdi herseyi sorgular oldum her yolu denedim ama o psikolojik siddetle basetmek cok zor
Evet canım bende bişey yapsam diyorum ki hata mi yaptım kizcak mi kavga mi etcez diye :/

Gercekten helal olsun size allah herseyin en iyisiyle karsilastirsin benimde durumum pek parlak degil esim birakip gittibabamin evine suan hamileyim haketmedigim seyler yasiyorum ve doguma boyle bekleyisle onun gonlunun olmasiyla gitmek istemiyorum zaten dogumda yanımda olmayacak insani ben es olarak devam etmek istemiyorum peki siz nasil ispatladiniz hakaret kufuru siddeti hepsini bende yasadim ama ispatim yok suanda cunku zamaninda affettim simdiyse o ailesinin lafiyla beni babamin evine birakti ve bosanmayi dusunuyor
Allahim ya... Sana inan ki cok üzüldüm su an, ama merak etme kesin kararliysan zaten Allah bi sekilde yardimci oluyor. Benim ses kaydi vardi; kocamin kardesine sürekli benim hakkimda yazdiklari mesajlar vardi. Ama inanir misin? Gizli Sahitlik yapti Görümcem: En büyük de o benim yardimcim.

Back
X