Sinirli kocadan boşanma

Canım bence biraz ayrı kalın ya eşinden herşey beklenir olmaz mı
Su an normal devam ediyor da ne zaman fırtına kopar diye bekliyorum hep tetikte şiddet olursa gidicem bu kez gerçekten yabancı gibiyiz ya çok huzursuzum böyle aynı evde bu şekilde yaşamak berbat biseymis

Yok canım.sürekli her tartismada beni evden kovuyor ben gitmeye kalkıyorum engel.oluyor üç buçuk yıldır boyle evliligi yürütmek çok zor zıt kutuplarda olunca daha da zor
Inan bnde aynisini yasiyorum kac kere terminalden getirdi zorla gitme diye herseyi atlattik suan 8 aylik hamileyim beni babamin evine birakti gitti boyle geçimsiz adamlarla ugrasmak cok zor hergun agliyorum ve anlasmali bosanmayi düşünüyorum ikna olursa cunku benim cocugum daha dogmadan haketmedi terkedilmeyi allah akil fikir versin o adamlara

Amin. Aynen çok doğru söylüyorsunuz. Boşandım, ama şimdi de çok pişmanmış-mış-mış !!!
Bosandiniz mi gerçekten nasil peki zorluk yasiyormusun ne bileyim pişmanlık falan ben yarin avukatla gorusme ayarladim bilgi alacam anlasmali bosanma icin hemen kurtulmak istiyorum ne kadar surede oluyor bu isler

Sen ne ara boşandın ?
En son 28 nisanda kocan kene gibi yapışmıstı ne ara mahkeme oldu da boşandın ? :)
Kumral oradan bakınca salak gibi duruyor muyuz ? Ciddi ciddi soruyorum

Sonuçta Dava 22.06'da net sonuçlanacak mı? Evet! Ben kesin olarak boşandım mı? Evet? Aile'de şiddetli geçimsizlik olduğunu ıspatladım mı? Evet? Çocuğumun geleceği için endişeli miydim? Evet! Peki neden? O evde ki geçimsizliklerden dolayı!! Eeee??? Bana hak verildiğine göre!!!!! BO-ŞA-NI-YO-RUZ????
Burdan bakınca ciddi anlamda salak olarak gözüküyorsun?? Bunu düşünmek için beyin gerek?? Psikolojik manada baskı altındaydık. Bebeğimin stres altında olduğu bile kanıtlandı? Hangi Hakim sence bir bebeğin bu ortamda büyümesini ister???

Bosandiniz mi gerçekten nasil peki zorluk yasiyormusun ne bileyim pişmanlık falan ben yarin avukatla gorusme ayarladim bilgi alacam anlasmali bosanma icin hemen kurtulmak istiyorum ne kadar surede oluyor bu isler
22.06 dava net sonuçlanacak. O tarihe ertelendi. Ama avukatım kesin olarak boşandığımızı söyledi? Çünkü son verdiğim kağıt ve evraklarda, ailede geçimsizlik, şiddet, küfür, argo, psikolojik baskı, ve KV ile aynı evde yaşama gibi şeyleri ıspatladım. Bu durumda Avukatım; Hakim beyin bizi kesinlikle bir araya getirmeyeceği olasılığını söyledi. Karşı taraf malum "Pişmanım" demekten başka bişey bilmiyor, bütün anlattıklarımı kabul ediyor, ayrıca kendi de boşanmak istediğini söylemiş. İki taraf da sorunsuz olarak bitireceğiz galiba?? Ama senin biraz zor gibi gözüküyor? Çünkü seni bırakmak istemiyormuş! Üstelik birde hamilesin. Bebeğimin de Velayeti bana verildi. Çünkü o daha Anneye muhtaç. Ve çok küçük. Babaya da yılda bi kere görme hakkı verildi. Ve biz Türkiye ye geri döndük zaten. Artık Babaannemle kalıyorum. Üvey annem beni istemedi. Bende zorlamadım. Onlar mutlu olsun ben babaannemle geçinir giderim :)

22.06 dava net sonuçlanacak. O tarihe ertelendi. Ama avukatım kesin olarak boşandığımızı söyledi? Çünkü son verdiğim kağıt ve evraklarda, ailede geçimsizlik, şiddet, küfür, argo, psikolojik baskı, ve KV ile aynı evde yaşama gibi şeyleri ıspatladım. Bu durumda Avukatım; Hakim beyin bizi kesinlikle bir araya getirmeyeceği olasılığını söyledi. Karşı taraf malum "Pişmanım" demekten başka bişey bilmiyor, bütün anlattıklarımı kabul ediyor, ayrıca kendi de boşanmak istediğini söylemiş. İki taraf da sorunsuz olarak bitireceğiz galiba?? Ama senin biraz zor gibi gözüküyor? Çünkü seni bırakmak istemiyormuş! Üstelik birde hamilesin. Bebeğimin de Velayeti bana verildi. Çünkü o daha Anneye muhtaç. Ve çok küçük. Babaya da yılda bi kere görme hakkı verildi. Ve biz Türkiye ye geri döndük zaten. Artık Babaannemle kalıyorum. Üvey annem beni istemedi. Bende zorlamadım. Onlar mutlu olsun ben babaannemle geçinir giderim :)
Konularınızı okumuştum
Sizin için hayırlı olsun
Senede 1 bile fazla derim aslında ama neticede babası

Hic bir b.. Yapamaz sen yeterki kendini hazirla bosanmaya korkma. Korktukca bu hayati ve onu cekmek zorundasin bir yerden baslamak gerek.

Inan bnde aynisini yasiyorum kac kere terminalden getirdi zorla gitme diye herseyi atlattik suan 8 aylik hamileyim beni babamin evine birakti gitti boyle geçimsiz adamlarla ugrasmak cok zor hergun agliyorum ve anlasmali bosanmayi düşünüyorum ikna olursa cunku benim cocugum daha dogmadan haketmedi terkedilmeyi allah akil fikir versin o adamlara
Evet Allah akıl fikir versin bunlara sende çok iyi düşün canım bebegin olcak bebek olduktan sonra ınan ki iyi olacağına daha kötü oluyor hele sana karışan lar da varsa inşallah tam tersi olur senin için bebisinizin olmasi hayirlara vesile olur

Back
X