Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kocamin ilgisiligi ve 2.cocuktan sonraNeyden sonra böyle oldu?
Kocamin ilgisiligi ve 2.cocuktan sonra
Çay ve bir iki kitap oku psikolojik sakinlikle ilgili kitaplar geçmezse psikiyatriye git valla sinirlilik öyle kolay geçmiyor kendimden biliyorumCok yoruluyorum ve herseye sinirlenir bagirir oldum.sinirden saç diplerim agriyor ve kizima bagirir oldum.psikologdan randevuda aldim oyle yani çaydami alsam sinir icin
Vaktim olmuyorki hic biseye belkide bundan boyleyim.calisiyirum ve bos zamanda temizlik ev cocuk nefes alamiyirumAllah kolaylık versin. İki çocuk ve ilgisiz eş ile zor. Sanırım etrafınızda yardımcı olacak bir yakınınız da yok.
Çocukların uyku saatini denk getirip kendiniz için birşeyler yapsanız olur mu? Kendimi depresif hissettiğim zaman bana iyi gelen şeylere yöneliyorum.İnternetten spor videoları açıyorum yapmaya çalışıyorum. Herkesi düşünerek değil kendimi düşünerek sevdiğim yemeği kendim için yapıyorum. İnsan çocuklara karşı her gün muhteşem bir anne olamıyor ama kendime gerekli vakti ayırıp ve özeni gösterdiğim zaman onlarla iletişimim daha iyi oluyor.
Psikolog umarım iyi gelir size.
Yaa nasil gececekÇay ve bir iki kitap oku psikolojik sakinlikle ilgili kitaplar geçmezse psikiyatriye git valla sinirlilik öyle kolay geçmiyor kendimden biliyorum
1 sene olduYeni mi doğum yaptınız? Lohusalık depresyonu olabilir mi?
1 sene oldu
Yasemin çayı içebilirsiniz ana geçici bunlar,sizi sinirlendiren şeye çözüm bulmanız lazımCok yoruluyorum ve herseye sinirlenir bagirir oldum.sinirden saç diplerim agriyor ve kizima bagirir oldum.psikologdan randevuda aldim oyle yani çaydami alsam sinir icin