- 9 Ocak 2017
- 630
- 495
- 103
- Konu Sahibi Minikgirl35
Halt etmiş o! Hiç umursamayın. Kendisi yapamayacak olduğu için sinirini sizden ve çevresinden mi çıkarıyor acaba. Eksikliklerini sizin üzerinizden mesela...
Bilmiyorum hiç anlamadım emekli olduktan sonra abartmıştı işte annemden sonra çekilmez oldu. Kabul etmiyor ama sorunun kendisinde olduğunu.

Çok üzüldüm durumunuza Allah sifa versin..
Babaniz annenizin bakımını yapabiliyor mu ?
Ona karşı tutumu nasıl acaba?
Bir çözüm yolu bulunur elbet sizinde evlenmek istemeniz çok normal..Ama emin olun kalbinize göre bir eş illaki bulursunuz.
Nasıl kardeşleriniz var ki 1 hafta bile bakmayı kabul etmezler hayret ettim..
Kardeşlerimin eşleri yüzünden biz eskiden çok sıkı bağlıydık bende annem böyle olduktan sonra tanıdım onları mükemmeldi eskiden herşey aramızdaki. Canım benim sevgilim var ama ben evlilik konusuna yanaşamıyorum hatta benim çalışcağım ile tayinini aldırcaktı 3 gün önce sen gelme istersen dedim kendi başka istediği il vardı oraya aldır dedim aslında çok seviyorum onu ama korkuyorum babamla tanıştırdığımda ailemle yani beni küçük düşürürlerse diye birde ya ileride sırayla bakalım hepimiz derse benim kardeşler kabul etmez eminim bende onu mecbur bırakamam diye uzak duralım istedim

Babam anneme bakıyor hakkını yiyemem ama ona da bakıp bağırıyor, saatler sonra espri yapıyor sonra yine aynı yani. Annem ben takmıyorum diyor ama ben takıyorum valla elimi kolumu annem bağlıyor yoksa bu huzursuz ortamda kalmazdım hiç