- 23 Mayıs 2020
- 968
- 1.691
- 63
- Konu Sahibi Cilekliekler7
-
Yeşil Çay içebilirsinizKızlar merhaba, bu ay sinovac 1.doz aşımı oldum. Normalde 3 aydır hiç sekmeyen ve ayın 8inde gelmesi gereken adetim 1 hafta olmasına rağmen hala gelmedi. Korunmasız ilişki yaşamadım. Ona rağmen yine de test yaptım, negatif... Bir sürü Papatya çayı, kekik çayı içtim adeti söktürmek için. Günlerdir ev işi yapıyorum, duş alıyorum vs. Ama hala belirti bile yok. Adeti söktürmek için başka ne yapabilirim? Ve başına gelen varsa ne kadar sürdü bu durum. Sinirlerim bozuldu artık
Evet dun haberlerde izledim adet gecikmesi yapabilir dedilerBunun aşı ile alakası olduğu garanti mi?
Başka sebeblerde olabilir.
Ben iki doz biontech vurundum
Adet sıkıntısı yaşamadım hiç.
Meme buyutuyorsaa 3.de olurumbiontech le ilgili adet düzeni değişmesi, meme büyümesi gibi haberler okumuştum ama sinovac hakkında bir fikrim yok açıkçası. ben adet zamanı adaçayı içerim, iyi gelir ama adet olmasına yardımcı olur mu bilemedim. dahada gecikirse bi doktora görünün bence, tarih olarak denk gelen kist vb olabilir. kendi vücudunuzu siz bilirsiniz tabi ama aşıdanmış deyip başka ihtimalleri gözardı etmemek lazım.
Bu gidisle zaten 3-4-5 diye gelecek asilarMeme buyutuyorsaa 3.de olurum2 doz biontech oldum günü gününe geldi.
Regl için de kiraz sapı çayı öneririm.
Bı hafta gecikme uzun süre değil. Şuan biseyler icmenize gerek yok. Rahat değilseniz doktora gidin. Önce gebelik testi yapılır. Yoksa söktürücü ilaç verilir zaten. Bu kadar sıcakta adet düzensizliği olabilir. Bazen gebelik hemen belli olmuyor. Kan testi mi yaptınız. Evde idrar testi miKızlar merhaba, bu ay sinovac 1.doz aşımı oldum. Normalde 3 aydır hiç sekmeyen ve ayın 8inde gelmesi gereken adetim 1 hafta olmasına rağmen hala gelmedi. Korunmasız ilişki yaşamadım. Ona rağmen yine de test yaptım, negatif... Bir sürü Papatya çayı, kekik çayı içtim adeti söktürmek için. Günlerdir ev işi yapıyorum, duş alıyorum vs. Ama hala belirti bile yok. Adeti söktürmek için başka ne yapabilirim? Ve başına gelen varsa ne kadar sürdü bu durum. Sinirlerim bozuldu artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?