sinsi kaynana

Şimdiye kadar hep cici anne modundaydı şimdi gördüm gerçek yüzünü daha bu başlangıç bakalım devamında eskiyen hangi eşyalarını yeniletecek
Kendi evladına acımayandan herşey beklenir hertürlü oğlunu etkilemiş zaten sen ne söylersen istemiyor çekemedi kıskanç hatta fesatda diyebilir oğluna aslında kv kendisinde mevcut ne kadar sinsilik varsa sana yapıştırır gün gelir kocanda görür ama kimbilir iş işten çoktan geçmiş olur. ..

Benimkinin tıpkısının aynısı yaa.. Sanki ben gardırop düzeltmeyi bilmiyorum niye hepsini indirip katlayıp koyuyorsun be kadın. Belki özel esyam var donum kilodum var kondom var niye elliyosun yani.. Gıcık oluyorum bi daha gelirse evden giderken yatak odamı kilitliycem. Kötü niyetli değil ama bu da bi düşüncesizlik. Bi de benimki de her şeye ağlar öte git diyemezsin eşimle tartışsam ağlar, eşim babasıyla tartışsa ağlar. İyi kadın bana ağzını açıp bi şey demişliği yok ama ben mahremime girilmesinden hoşlanmıyorum. Yanında giyinip soyunmamı filan bekliyor. Ben de kendi annemin yanında bile giyinemem o dereceyim

bukadar sorun olacak bırsey yok
bendekı kayınvalıde sende olsa napardın acaba :D

ayh valla iyi buluyorlar böyle hanim gelinleri bu kaynanalar. bir dahaki geldigine böbrek tasi falan düşür, yatak dosek yat, cocuk mu gezdiriyosun, 44 yasinda gencecik kadinsin, tura git bi uğraş bul, ne var gelin evinde anlamiyorum ki..

Back
X