heeeehhhhhh kesinlikle öle. 10 numara fikir.Atın suratına 100 lira kapatsın çenesini
Oo dedim ama öyle bir uste çıkıyor ki görmen lazım. O aslında kendine de kızgın benden çıkardı sınırını.Kendi dolandirilmis, hirsini sizden cikarmaya calisiyor.
Siz daha cok kizin sen nasil butun bilgilerini tanimadigin kisiye verilsin ya benim basima bir sey gelseydi, bak bedava hediye alacagim diye dolandirildin diye.
Merhaba hanımlar geçen gün eve bir kargo geldi eşimin adına adres numara isim vs hepsi tam doğru. Ben de demekki bir şey sipariş vermiş diyerek aldım kargoyu ödemesi de 90 tl idi ödemeyi de yaptım ancak almadan önce eşimi aradım tlf kapalı idi soracaktım neyin nesi alayim mi diye. Tlf kapalı olunca haliyle soramadım aldım. Daha sonra eşime ulaştığımda ben bir şey sipariş vermedim sadece geçen gün bir anket yapıyorlardı ona katıldım karşılığında ücretsiz hediye gönderilecek demişlerdi dedi. Paketi açtığımda içinden saçma sapan 2 lira etmeyecek şeyler cıktı. Eşim baya sinirlendi niye alıyorsun bilip bilmeden okumuş kadınsın cahilce davrandın vs baya üzerime geldi hatta senin gibi salaklar olduğu sürece daha cok dolandırici olur gibi bir şey dedi çok zoruma gitti. Canım sıkkın anlatmak istedim.
Kııız son dönem çok gözüme çarpıyorsun. Yorumlarını hayranlıkla takipteyimhakikaten şu adamları seçip özellikle mi evleniyorsunuz merak ediyorum. basiretiniz bağlanmış almışsınız, hakaret işitmek ne alaka?
Siizn yaptığınız doğru aslnda ama ne bileyim aklıma gelmedi. Ben de internetten alışveriş yapan biriyim eşim de almış sandım. Bir daha tövbe kargom geldi alır mısın dese bile isim olmaz.Ben şubeye gönderiyorum öyle durumlarda eşim kendi alsın diyorum nolur nolmaz, hiç güvenmiyorum kargocu bile olsa teslim aldığıma dair imza alıyolarya ondan bile işkilleniyorum, neler neler duyuyoruz, boşverin sıkmayın canınızı insanlık hali
:)özellikle hakaret etsin diye kimse seçmiyor tabiki. Kimin ne zaman nasıl davranacağını neye nasıl tepki vereceğini bilemiyoruz.karsimizdakini ne kadar tanırsak tanıyalım insanoğlu işte her gün bir başka huyu çıkıyor ortaya.hakikaten şu adamları seçip özellikle mi evleniyorsunuz merak ediyorum. basiretiniz bağlanmış almışsınız, hakaret işitmek ne alaka?
Eşinizin ne işi var bilmediği sayfaların anketinde?! Sirf anket doldurdu diye ucretsiz hediye mi gonderilir inanipta adresini vermisMerhaba hanımlar geçen gün eve bir kargo geldi eşimin adına adres numara isim vs hepsi tam doğru. Ben de demekki bir şey sipariş vermiş diyerek aldım kargoyu ödemesi de 90 tl idi ödemeyi de yaptım ancak almadan önce eşimi aradım tlf kapalı idi soracaktım neyin nesi alayim mi diye. Tlf kapalı olunca haliyle soramadım aldım. Daha sonra eşime ulaştığımda ben bir şey sipariş vermedim sadece geçen gün bir anket yapıyorlardı ona katıldım karşılığında ücretsiz hediye gönderilecek demişlerdi dedi. Paketi açtığımda içinden saçma sapan 2 lira etmeyecek şeyler cıktı. Eşim baya sinirlendi niye alıyorsun bilip bilmeden okumuş kadınsın cahilce davrandın vs baya üzerime geldi hatta senin gibi salaklar olduğu sürece daha cok dolandırici olur gibi bir şey dedi çok zoruma gitti. Canım sıkkın anlatmak istedim.
yok ya ben böyle olduğunu düşünmüyorum.:)özellikle hakaret etsin diye kimse seçmiyor tabiki. Kimin ne zaman nasıl davranacağını neye nasıl tepki vereceğini bilemiyoruz.karsimizdakini ne kadar tanırsak tanıyalım insanoğlu işte her gün bir başka huyu çıkıyor ortaya.
Sensin salak, anket yapmasaydin bunlar başımıza gelmeyecekti deseydiniz siz de.Merhaba hanımlar geçen gün eve bir kargo geldi eşimin adına adres numara isim vs hepsi tam doğru. Ben de demekki bir şey sipariş vermiş diyerek aldım kargoyu ödemesi de 90 tl idi ödemeyi de yaptım ancak almadan önce eşimi aradım tlf kapalı idi soracaktım neyin nesi alayim mi diye. Tlf kapalı olunca haliyle soramadım aldım. Daha sonra eşime ulaştığımda ben bir şey sipariş vermedim sadece geçen gün bir anket yapıyorlardı ona katıldım karşılığında ücretsiz hediye gönderilecek demişlerdi dedi. Paketi açtığımda içinden saçma sapan 2 lira etmeyecek şeyler cıktı. Eşim baya sinirlendi niye alıyorsun bilip bilmeden okumuş kadınsın cahilce davrandın vs baya üzerime geldi hatta senin gibi salaklar olduğu sürece daha cok dolandırici olur gibi bir şey dedi çok zoruma gitti. Canım sıkkın anlatmak istedim.
Evet zaten ulaşamayınca bir an almasam.mi diye düşündüm sonra eve kadar gelmiş niye almadın bir daha şubeye gidecegim diye soylenir diye aldim.tam tersi olsa yani kargo gerçekten gelmiş olup siz ulaşamadınız diye kargoyu almayıp göndermiş olsanız bu sefer de kargomu niye almadın diye saldırırdı...
Çünkü kendileri mükemmel hata yapmazlar. Asla kabullenmezler hatalarını bir yerde bir hata varsa mutlaka bir kadin yapmıştır.Muhtemelen ben de alırdım kargoyu da bu erkeklerin neredeyse çoğunda var olan ve kendi ahmaklıkları söz konusu olduğunda ortaya çıkan kadın düşmanlığı ne olacak? Gerçekten bizsiz kalsalar da görseler günlerini!
Merhaba hanımlar geçen gün eve bir kargo geldi eşimin adına adres numara isim vs hepsi tam doğru. Ben de demekki bir şey sipariş vermiş diyerek aldım kargoyu ödemesi de 90 tl idi ödemeyi de yaptım ancak almadan önce eşimi aradım tlf kapalı idi soracaktım neyin nesi alayim mi diye. Tlf kapalı olunca haliyle soramadım aldım. Daha sonra eşime ulaştığımda ben bir şey sipariş vermedim sadece geçen gün bir anket yapıyorlardı ona katıldım karşılığında ücretsiz hediye gönderilecek demişlerdi dedi. Paketi açtığımda içinden saçma sapan 2 lira etmeyecek şeyler cıktı. Eşim baya sinirlendi niye alıyorsun bilip bilmeden okumuş kadınsın cahilce davrandın vs baya üzerime geldi hatta senin gibi salaklar olduğu sürece daha cok dolandırici olur gibi bir şey dedi çok zoruma gitti. Canım sıkkın anlatmak istedim.
nasıl bir dolandırma taktiği bu. tüketici mahkemesine gidin. kargoya verdiğine göre fatura bir şekilde kesilmiştir. bir şekilde kargo firmasında vardır bilgiler.Merhaba hanımlar geçen gün eve bir kargo geldi eşimin adına adres numara isim vs hepsi tam doğru. Ben de demekki bir şey sipariş vermiş diyerek aldım kargoyu ödemesi de 90 tl idi ödemeyi de yaptım ancak almadan önce eşimi aradım tlf kapalı idi soracaktım neyin nesi alayim mi diye. Tlf kapalı olunca haliyle soramadım aldım. Daha sonra eşime ulaştığımda ben bir şey sipariş vermedim sadece geçen gün bir anket yapıyorlardı ona katıldım karşılığında ücretsiz hediye gönderilecek demişlerdi dedi. Paketi açtığımda içinden saçma sapan 2 lira etmeyecek şeyler cıktı. Eşim baya sinirlendi niye alıyorsun bilip bilmeden okumuş kadınsın cahilce davrandın vs baya üzerime geldi hatta senin gibi salaklar olduğu sürece daha cok dolandırici olur gibi bir şey dedi çok zoruma gitti. Canım sıkkın anlatmak istedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?