Kapıda ödemeli ürün sandınız büyük ihtimalle. Bi de bütün bilgiler doğru dediniz. Bende olsam alırdım sanırım. Eşiniz kötü konuşmuş. Bi zahmet ulaşılır olsaymış beyfendi. Cevabını verseydiniz.Merhaba hanımlar geçen gün eve bir kargo geldi eşimin adına adres numara isim vs hepsi tam doğru. Ben de demekki bir şey sipariş vermiş diyerek aldım kargoyu ödemesi de 90 tl idi ödemeyi de yaptım ancak almadan önce eşimi aradım tlf kapalı idi soracaktım neyin nesi alayim mi diye. Tlf kapalı olunca haliyle soramadım aldım. Daha sonra eşime ulaştığımda ben bir şey sipariş vermedim sadece geçen gün bir anket yapıyorlardı ona katıldım karşılığında ücretsiz hediye gönderilecek demişlerdi dedi. Paketi açtığımda içinden saçma sapan 2 lira etmeyecek şeyler cıktı. Eşim baya sinirlendi niye alıyorsun bilip bilmeden okumuş kadınsın cahilce davrandın vs baya üzerime geldi hatta senin gibi salaklar olduğu sürece daha cok dolandırici olur gibi bir şey dedi çok zoruma gitti. Canım sıkkın anlatmak istedim.
Kargo elemanlari para almadan teslim edemiyor. O yuzden oyle bisey dese bile sorun onun sorunu firma ondan keser vermeseydin diye.eşiniz haklı bence. tabi kullandığı kelimeler hoş olmamış.
keşke almayıp eşinize söyleseydiniz. daha sonra da kargo alınabiliyor. kapıda ödeme olanları kapıda vermiyorum ücretini ben. merkezine gidip veriyorum ordan alıyorum. getiren kargo elemanı almadım derse kanıtlayamam çünkü. kimseye güven olmaz.
Aynen:)sen niye bilgilerini veriyorsun ki kim kime ücretsiz bir şey yolluyor dedim uste çıkmaya çalışıyor her gelen kargoyu alacak mısın bilmem ne.yalnız eşiniz de ayrı safmış ankete katlıp tüm bilgilerini vermek de ne bileyim
Dedim ki bir daha asla bir seyine karışmam 5 kuruş paranı da istemem. Para senin icin kalbimi kirmaktan daha kiymetli belliki.Atın suratına 100 lira kapatsın çenesini
Ah be hemşirem diyip diyip sonra geri barışıyoruz hata bizdeDedim ki bir daha asla bir seyine karışmam 5 kuruş paranı da istemem. Para senin icin kalbimi kirmaktan daha kiymetli belliki.
Oyle maalesef ben de hic küs kalamiyorum kimseyle. O yüzden de bu kadar rahat konuşabiliyor.Ah be hemşirem diyip diyip sonra geri barışıyoruz hata bizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?