- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #29.941
bayadır okuyorum kullanıcılar çok memnunlar aslında ben de süpürgemden memnunum çekişi iyi ; süpürdüğüm ilk gün iyi oluyor ama ertesi günü tozlar evin içinde uçuşuyor benim de sanırım toza karşı alerjim başladı her sabah üstüste abartısız 4 kere hapşuruyorum1400 tl EN UCUZU maşallah kız kendiliğinden mi süpürüyor çok pahalı değil mi ?
bayadır okuyorum kullanıcılar çok memnunlar aslında ben de süpürgemden memnunum çekişi iyi ; süpürdüğüm ilk gün iyi oluyor ama ertesi günü tozlar evin içinde uçuşuyor benim de sanırım toza karşı alerjim başladı her sabah üstüste abartısız 4 kere hapşuruyorum
o yüzden aklıma koydum bu ay şu kredi olayını sonlandırayım ocağa alacam
Günaydin kizlar
speedy'cim nasilsin, çok geçmis olsun canim ya herkeste duyuyorum bu ara bi hastaliktir gidiyor..
Ohhh Allah muhabbetinizi artirsin 3 kez görüstük demissin kayinvalidenle
Bizde cuma aksamdan gittik kayinvalidemlere pazar aksami döndük evimizehazirlik, kosturmaca falan geçti bitti bu haftasonuda
Ay ilk kez asure yapimini gördüm, kayinvalidem yaparken yardim ettim, ne kadar zahmetli ya mübarek
yemesi güzelmiste yapmasi zormus megersem
ilerde biz nasil yapicaksak cocuklarimiza falan merak ediyorum
evet aşure yapımı zordur ama güzel bir tatldır da benim de komşum cumartesi günü bize aşure getirmişti temizlik yapıyordum ara verip hepsini hüplettim
hoşgeldin.
evet canım çarşamba biz gittik cuma onlar geldi cumartesi yine gittikbüyük aşk yaşıyoruz Allah bozmasın..
oda bugün işe başladı evde durmak istemedi sıkıldı yeni bir işe başladı bakalım nasıl geçecek.
Haftasonu bizimki de aşure yapmış ama yapımına yetişemedim sadece yedimgayet güzeldi
amin canim amin kimseninkini bozmasin Allah
Esinin sinavi nasil geçti? Sonuçlari belli oldu mu?
Kayinvaliden mi basladi ise? Ne is yapiyor?
amin cümlemizinkini inşalllşah
sınavdan çok umudu yok 1 aya sanırım açıklanır zamanı belli değiil tam
eve kv başladı işe arkadaşının çalıştığı yerde tekstilde çalışacak
hmmm, güzel sonuçlar alirsiniz umarim canim...
ee ne güzel bi ugrasi olucak, evde oturmanin cazip bi tarafi yok
neyse kizlar, kolay gelsin sizlere baya bi yogunum bugün..
ugrarim yine
hmmm, güzel sonuçlar alirsiniz umarim canim...
ee ne güzel bi ugrasi olucak, evde oturmanin cazip bi tarafi yok
neyse kizlar, kolay gelsin sizlere baya bi yogunum bugün..
ugrarim yine
az önce bir salona daha gittim bakmak için
1800 tl dedi :/ ve hayatta edecek bir yer değil
Bakın Şimdi sizin biraz kafanızı karıştırıyımmm İyi Dİnleyin beni haaaaa
Biz Hakanla Kredi çekip ev almayı düşünüyorduk ama dün konuştuk kafam beynim döndüüalsanaalsanasmile
Şimdi biz napıcaz ya hakan diyorki kirada oturalım araba alırız sonra ileri de belki evimiz olur ama hemen ev almayalım falan diyor ama arabanın ayrı masrafı olacak sanırım bu konuyu daha detaylı onunla konuşmak lazımohaoldumsmile:gitme:
Off yaw çok heycanlandım salonda tutuldu ya gerçi sadece kapora verildi de delikafadulden
Sanırım nişanda giderim ben Kalpten diye düşünüyorum.
Secl canım gelirsin herhalde Nİşana yaw ayarla kendini o güne göre.olumunekankayizsmile
vayy be bugünleri de mi görücektim ben ya
şuanda çok duyguluyum çünkü senin heycanladığını gördüm yaakaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
şoka soktun kız beni
NAAN deli etme beni şurada 2 dk heycan yaptık var ya içine ettin alsanaalsanasmile
Tarih atalım hemen bi yere aklinialirimsmileaklinialirimsmile
naan ne güzel işte nişanda heycanlanıcam.
kız organizayon yok zatneondan vazgeçtim
düz salon tutcam daa
2 tanesini aradım
dolu 31 ağustosta bu gittiğim boştu o da pahalı
başka da yok gibi bişey
birde hep kapanıyorlar erkenden
ben çıkana kadar gitmiş oluyorlar
koptum yaaa
heycansız sen
heycan yapmışsın vay beeeee
unutmuşum ben o zamanı
haftasonu full bu işe ayır gününün tek tek gidin gezin
seninki çalışıyor ise al anneni yanına bakın içine sineni akşam internetten resmini gösterirsin.
Daha 9 ay var az bir süre değil merak etme herşey gayet güzel olacak.
ayrıca haftasonu çeyizleri mi açtınız albüm çıkmış ortaya neler eksik liste yapmadın mı _
Bide 50 kez söyledimtüylü paspas istiyor musun hacı yapıcam kırmızı görceksin gününü
-Speedy-gonzales
* 3 Haziran 2011 cuma kına gecesi SON 7
* 5 Haziran 2011 pazar düğün gecesi SON 9
- Pandomim
* 9 Haziran 2011 perşembe kına gecesi SON 13
* 11 Haziran 2011 cumartesi düğün gecesi SON 15
- ECE
* 1 Eylül 2013 Düğün gecesi :123:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?