Sipaydi ye Yardım lütfen

kizlar merhaba

nasilsiniz ??
bugün benim isten kaytarma lüksüm yok malesef, bütün haftanin birikimi var su an

speedy'cim o ne kadar güzel, seker mi seker bi paspas yaaa! yumusak oluyor dimi ? at makineye yikansin türünden sanirim?
keske örmeyi bilsemde yapabilsem bende.. bi site falan varmi baktigin yoksa elin alisti mi ?? ben elime şiş yada tığ almadim hiç

bi haftasonuda bize kalsin, gelen olmasin yada biz gitmeyelim bi yere istiyorum artik evimizde sıkılmak, kafamiza göre cikip dolasmak istiyorum
bu aksamdan kayinvalidemlere gidicez, pazar aksama anca döneriz sanirim, mevlüt okutcak kayinvalidem.
yardim amaçli erkenden gidelim dedik
sevmedigimden degil coook seviyorum kayinvalidem olsun görümcem olsun hepsi bitanedir
ama her hafta sonu ya onlardayiz, ya kendi annemlerdeyiz yada misafir var bizde

evlenmeden önce daha çok geziyorduk sanki diye yakinmaya basladim
neyse heralde daha yeniyiz diye böyle, biraz zaman geçsin bakalim

Son düzenleme:
sağol canım normal düz örüyorsun yada haroşa dediklerinden bakmadan örüyorum elim alıştı. hata pazara gidince bir kazak gördüm onu da öreceğim hoşuma gitti.

yeni olduğunuz için canım dediğim gibi 1 seneye kadar bitiyor sonra haftasonları genelde kendinize kalıyor. geç kalkıp güzel bir kahvaltı sonrası dışarı çıkıp gezebilirsiniz. ama biraz daha zaman

bende yemeğe gideceğim şimdi

masAllah ya, gördügün modelide cikaricaksin demek, ne güzel bi yetenek valla masallah ellerine saglik
umarim 1 seneden sonra geçer artik, evde sabah kahvalti yapmayali uzun zaman oldu neyseki bazi aksamlar yemek olmayinca kahvaltiya sariliyoruz

Afiyet olsun canim
bende spora kacicam stres atayim azcik

vallahi ya akşam için bir sürü planım vardı sanırım iptal olabilir kv ve görümcemler gelebilir kesin değil ama bakalım.
önceden plan yapmamayı öğrenemedim :2:

geçer canım bizim şimdide hafta da 1 mutlaka birileri oluyoor evde ama artık kendi en yakınlarımız oluyor

slm tatlıkedi... çok haklısın insan bazı haftasonlarını kendine ayırmak istiyo braz zaman geçsin düzenin oturur... bzde 1 haftasonu evdeyiz 1 haftasonu ailelerde göçebe gbi olduk valla...
spedy burdan arkadaşmı gelio sana ne gzel yaa aslında kızlar bi haftasonuda bana gelsenize yaa ne gzel olur buluşcak ...ben tanımadığım halde bazı arkadaşlara çok ısındım burdan özellikle spedy sanki uzun zamandr arkadasımmış gbi hersyi konuşuorz ne gzelll

brc evet canım benim kadınlarkulubunden görüştüğüm çok kişiler var böcük ile 3. görüşmemiz olacak kısmetse bende isterim buyrun müsait olursnız haftasnu gelin sizde sohbet muhabbet güzel geçer.

Ece ile de görüştük Bursaya gittim onu görmek için ( büyük aşk )

gerçektenmiii bursaya onu grmeye mi gttin ne kadar gzl süpersn yaaa banada gelllllll

evet canım evlendikten sonra eşimle birlikte gitik

ne gzellll valla bi haftasonuda eşini alıp gelirsenz ben çok mutlu olurum
bni faceden ekleyen bi kız vardı gzli hayranımmış meğer :) ben facemde olduğunun bile farkında değildim evlendikten bikaç gn sonra msj attı bana işte ben senn takipcinim çok beğeniorum senin habern yok ama ben sözünde nişanında her durumda hep dua ettm sana vs die seni tanımadan çok svddim dedi numarasını msj attı faceden .. normalde biri dalga geçio sanıp direk silerim ama bu kız öyle scak geldiki bana cvp yazdım hatta bu benm iş yeri numaramı falan bulmuş o kadar kafaya takmış beni :)) aradı bigün öyle böyle baya konuştuk aileme kadar didklemiş faceden :))

şimdi o kız bnm en yakın arkadaslarımdan bnden 6 ay snra evlendi her derdini skıntısını paylasırım ablamlar kardeşim falan bayılıo kıza bnde çook seviorum şimdi 1 prensesi olcak lohusa tacı yaptırıorum ona yani arkadaslıkların nerden geleceği belli olmuyo o kzı ben 10 kişiye değişmem

gizli aşk yani canım

ne güzel sizi de beklerim kısmet olur ise gelmekte isterim.

ben gidiyorum taksime müşteriye dönüşte görüşmek üzere

plansizda olmuyor yinede canim, haftasonu gelsin sunu yapalim bunu yapalim demelerimiz bitmiyor..
görümcenler evli mi? kalabalik olursunuz gibi çat kapi misafir iyi güzelde çalisan bi bayansin sonuçta keske dünden söyleselerdi
gerçi sanirim evin temiz geçenlerde yaptim diyordun

selam canim
sizde uzaksiniz tabi ailelere dogru ya; kalir misiniz gittiginizde?
valla göçebe gibiyiz bizde aynen, günübirlikte gittigimiz oluyor arabayla 40dklik mesafe iki tarafta ama ertesi güne falan isimiz oluyorsa kaliyoruz genelde..

senin arkadaslarin aksam mi geliyorlar?
ne güzel canim Allah bozmasin burda bi süre sonra gerçek dostluga dönüsmesi çok güzel bi olay

tatlkedi sen ne iş yapıosun???
bilgisayar yazilimcisiyim canim, program yaziyorum :)

Allah bozmasin masallah
6 ay sonra evlenmis, bebis için sizden önce davranmis
hayirlisiyla alsin kucagina insallah

gizli aşk yani canım

ne güzel sizi de beklerim kısmet olur ise gelmekte isterim.

ben gidiyorum taksime müşteriye dönüşte görüşmek üzere

kolay gelsin canim

Son düzenleme:
kolay gelsin cnm ... bnde çok isterm uygun bi zamanda tanışmak , kısmet olursa ayarlayalım bi haftasonu

inşallah diyelim canım

evli ama eşi gelmeyecek büyük ihtimalle
akşam gelecekler palamut aldım onu pişireceğim

ancak daha yeni geldim
ve eşim bana çiçek sepetinden gurme sepet göndermiş şaşırdım hatta 10 dk düşündüm acaba bişey mi unuttum diye sonra aradım
meğer içinden gelmiş çok sevindim..

ben geldimm

dükkanın önünü kazıyorlar
salak adamlar
telefon kablosunu kopartmışlar 11 den beri net yok
telefonlar çalışmıyor

hiç telefon çalmaması güzel aslında ama
bi noktadan sonra insan bunalıyor

evli ama eşi gelmeyecek büyük ihtimalle
akşam gelecekler palamut aldım onu pişireceğim

ohh iyi olur, cabuk olur hem, bide yanina bol limonlu yesil salata aciktimmmm

ancak daha yeni geldim
ve eşim bana çiçek sepetinden gurme sepet göndermiş şaşırdım hatta 10 dk düşündüm acaba bişey mi unuttum diye sonra aradım
meğer içinden gelmiş çok sevindim..

oyy süper
ama kendinden süphelenmen güzelmis

iyi olmuş dinlenmişsindir canım
bende dışarı da çok üşüdüm yaa akşam onlardan önce yetişmem lazım eve
gerçi kv gelir yardım eder sağolsun

ohh iyi olur, cabuk olur hem, bide yanina bol limonlu yesil salata aciktimmmm

oyy süper
ama kendinden süphelenmen güzelmis

olur canım fırına atıcam bi tek o arada salata bide çorba yaparım görümcemin çocuklarına tarhana yaparız..

aynen bir anda şüphe duydum ne yalan söyleyim şok oldum çünkü

al sana mis gibi menü

günaydın hayırlı haftalar

cuma kv geldiler balık yaptık hasta olmaya hazırdım cumartesi daha kötü olunca işe gelemedim. cumartesi kv gittik annemlerle aşure yapmıştı bu hafta 3 kez görüştük valla rekor kırdık
pazar böcükler geldi o gün daha iyyidim. sohbet muhabbet güzel geçti

kilerin ve banyo paspasının resmini çektim bi ara eklerim böcükle de resimlerimiz falan var

bugün yine öksürmeye başladım akşam bebek görmeye gidecektik ama gidemeyebiliriz hediyemi de getirmiştim yanımda

Ece anneme ördüğüm paspas bitti son 1 karesi kaldı 30*30 boyutlarında 6 kare yaptım bitti sende istiyorsan renk söyle senin istediğin renk olsun ister 2 renk ister tek renk

Daha sonra sonra kendime mutfak halısı öreceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…