- 15 Kasım 2011
- 3.855
- 1.109
- 448
- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #29.901
sağol canım normal düz örüyorsun yada haroşa dediklerinden bakmadan örüyorum elim alıştı. hata pazara gidince bir kazak gördüm onu da öreceğimhoşuma gitti.
yeni olduğunuz için canım dediğim gibi 1 seneye kadar bitiyor sonra haftasonları genelde kendinize kalıyor. geç kalkıp güzel bir kahvaltı sonrası dışarı çıkıp gezebilirsiniz. ama biraz daha zaman
bende yemeğe gideceğim şimdi
masAllah ya, gördügün modelide cikaricaksin demek, ne güzel bi yetenek valla masallahellerine saglik
umarim 1 seneden sonra geçer artik, evde sabah kahvalti yapmayali uzun zaman olduneyseki bazi aksamlar yemek olmayinca kahvaltiya sariliyoruz
Afiyet olsun canim
bende spora kacicam stres atayim azcik
brc evet canım benim kadınlarkulubunden görüştüğüm çok kişiler var böcük ile 3. görüşmemiz olacak kısmetse bende isterim buyrun müsait olursnız haftasnu gelin sizde sohbet muhabbet güzel geçer.
Ece ile de görüştük Bursaya gittim onu görmek için( büyük aşk )
gerçektenmiii bursaya onu grmeye mi gttin ne kadar gzlsüpersn yaaa banada gelllllll
evet canım evlendikten sonra eşimle birlikte gitik
ne gzellll valla bi haftasonuda eşini alıp gelirsenz ben çok mutlu olurum
bni faceden ekleyen bi kız vardı gzli hayranımmış meğer :) ben facemde olduğunun bile farkında değildim evlendikten bikaç gn sonra msj attı bana işte ben senn takipcinim çok beğeniorum senin habern yok ama ben sözünde nişanında her durumda hep dua ettm sana vs die seni tanımadan çok svddim dedi numarasını msj attı faceden .. normalde biri dalga geçio sanıp direk silerim ama bu kız öyle scak geldiki bana cvp yazdım hatta bu benm iş yeri numaramı falan bulmuş o kadar kafaya takmış beni :)) aradı bigün öyle böyle baya konuştuk aileme kadar didklemiş faceden :))
şimdi o kız bnm en yakın arkadaslarımdanbnden 6 ay snra evlendi her derdini skıntısını paylasırım ablamlar kardeşim falan bayılıo kıza bnde çook seviorum şimdi 1 prensesi olcak lohusa tacı yaptırıorum ona yani arkadaslıkların nerden geleceği belli olmuyo o kzı ben 10 kişiye değişmem
gizli aşk yani canım
ne güzel sizi de beklerim kısmet olur ise gelmekte isterim.
ben gidiyorum taksime müşteriye dönüşte görüşmek üzere
vallahi ya akşam için bir sürü planım vardı sanırım iptal olabilir kv ve görümcemler gelebilirkesin değil ama bakalım.
önceden plan yapmamayı öğrenemedim :2:
geçer canım bizim şimdide hafta da 1 mutlaka birileri oluyoor evde ama artık kendi en yakınlarımız oluyor
slm tatlıkedi... çok haklısın insan bazı haftasonlarını kendine ayırmak istiyo braz zaman geçsin düzenin oturur... bzde 1 haftasonu evdeyiz 1 haftasonu ailelerde göçebe gbi olduk valla...
spedy burdan arkadaşmı gelio sana ne gzel yaa aslında kızlar bi haftasonuda bana gelsenize yaa ne gzel olur buluşcak ...ben tanımadığım halde bazı arkadaşlara çok ısındım burdan özellikle spedy sanki uzun zamandr arkadasımmış gbi hersyi konuşuorz ne gzelll
bilgisayar yazilimcisiyim canim, program yaziyorum :)tatlkedi sen ne iş yapıosun???
ne gzellll valla bi haftasonuda eşini alıp gelirsenz ben çok mutlu olurum
bni faceden ekleyen bi kız vardı gzli hayranımmış meğer :) ben facemde olduğunun bile farkında değildim evlendikten bikaç gn sonra msj attı bana işte ben senn takipcinim çok beğeniorum senin habern yok ama ben sözünde nişanında her durumda hep dua ettm sana vs die seni tanımadan çok svddim dedi numarasını msj attı faceden .. normalde biri dalga geçio sanıp direk silerim ama bu kız öyle scak geldiki bana cvp yazdım hatta bu benm iş yeri numaramı falan bulmuş o kadar kafaya takmış beni :)) aradı bigün öyle böyle baya konuştuk aileme kadar didklemiş faceden :))
şimdi o kız bnm en yakın arkadaslarımdanbnden 6 ay snra evlendi her derdini skıntısını paylasırım ablamlar kardeşim falan bayılıo kıza bnde çook seviorum şimdi 1 prensesi olcak lohusa tacı yaptırıorum ona yani arkadaslıkların nerden geleceği belli olmuyo o kzı ben 10 kişiye değişmem
gizli aşk yani canım
ne güzel sizi de beklerim kısmet olur ise gelmekte isterim.
ben gidiyorum taksime müşteriye dönüşte görüşmek üzere
kolay gelsin cnm ... bnde çok isterm uygun bi zamanda tanışmak , kısmet olursa ayarlayalım bi haftasonu
plansizda olmuyor yinede canim, haftasonu gelsin sunu yapalim bunu yapalim demelerimiz bitmiyor..
görümcenler evli mi? kalabalik olursunuz gibiçat kapi misafir iyi güzelde çalisan bi bayansin sonuçta keske dünden söyleselerdi
gerçi sanirim evin temiz geçenlerde yaptim diyordun
evli ama eşi gelmeyecek büyük ihtimalle
akşam gelecekler palamut aldım onu pişireceğim
ancak daha yeni geldim
ve eşim bana çiçek sepetinden gurme sepet göndermiş şaşırdım hatta 10 dk düşündüm acaba bişey mi unuttum diye sonra aradım
meğer içinden gelmişçok sevindim..
ben geldimm
dükkanın önünü kazıyorlar
salak adamlar
telefon kablosunu kopartmışlar 11 den beri net yok
telefonlar çalışmıyor
hiç telefon çalmaması güzel aslında ama
bi noktadan sonra insan bunalıyor
ohh iyi olur, cabuk olur hem, bide yanina bol limonlu yesil salataaciktimmmm
oyy süper
ama kendinden süphelenmen güzelmis
iyi olmuş dinlenmişsindir canım
bende dışarı da çok üşüdüm yaa akşam onlardan önce yetişmem lazım eve
gerçi kv gelir yardım eder sağolsun
olur canım fırına atıcam bi tek o arada salata bide çorba yaparım görümcemin çocuklarına tarhana yaparız..
aynen bir anda şüphe duydum ne yalan söyleyim şok oldum çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?