- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #29.921
Günaydın kızlar
bugün yine yoğun bir gün olacak yaa
kına için tutmak istediğim salon tutulmuş
şimdi başka yer arıyorum ama bir türlü bulamadım
Günaydın kızlar
bugün yine yoğun bir gün olacak yaa
kına için tutmak istediğim salon tutulmuş
şimdi başka yer arıyorum ama bir türlü bulamadım
valla canım çok zor :/
açılsa da zaten önden tutuluyor
bikaç yerle görüştüm ama hiç içime sinmedi oralarda
muhasebeciyim canım ben
aslında a'dan Z'ye her işi yapıyorum da ana şeyim muhasebe
günaydınhayırlı haftalar
cuma kv geldiler balık yaptık hasta olmaya hazırdım cumartesi daha kötü olunca işe gelemedim. cumartesi kv gittik annemlerle aşure yapmıştıbu hafta 3 kez görüştük valla rekor kırdık
pazar böcükler geldi o gün daha iyyidim. sohbet muhabbet güzel geçti
kilerin ve banyo paspasının resmini çektim bi ara eklerim böcükle de resimlerimiz falan var
bugün yine öksürmeye başladım akşam bebek görmeye gidecektik ama gidemeyebiliriz hediyemi de getirmiştim yanımda
Ece anneme ördüğüm paspas bittison 1 karesi kaldı 30*30 boyutlarında 6 kare yaptım bitti sende istiyorsan renk söyle senin istediğin renk olsun ister 2 renk ister tek renk
Daha sonra sonra kendime mutfak halısı öreceğim
bak paspası sorcaktım sana unuttum
cok güzeldı banyodakı ondan mı ördunnn
kileride canlı canlı gördümmmutlu anlatım mıı
koca taktı kurutma makınasına yaa tam borç bıtıor demıştık bakcem karşıya geçince arçelıkten
sipit günaydın nasılsın? bi bakayım dedim yardım mı lazım
iyiym canım sen de iyisindir umarım bu arada profilinde gördüm ördüğünü güzel olmuş ellerine sağlıknnasılsın canım hoşgeldin
iyiym canım sen de iyisindir umarım bu arada profilinde gördüm ördüğünü güzel olmuş ellerine sağlık
pazartesi sendorumuna soğukla başlamak daha kötü kaloriferlerimizle ilgili bir tadilat var dün başladı bu gece sonlanacak
burda araçların camları buzlanmaya başlamışkış hepten geldi
fotograflarda bir kurutma makinesi gördüm sanki sipaydi. Yeni mi aldın kaça aldın ? nasıl memnun musun? Aslında ben de çok istiyorum ama biliyorsun evim küçücük ona yer yok
memnun olmana çoksevindim aslında fiyatı da çok makulmüş keşke yerim olsaydı da ben de alabilseydim ama bu evde imkansız artık ilerde geniş bir eve çıkarsam oraya düşünürüm mutlaka
ben de ocakta süpürgemi değiştirecem eskiyi de ya ananeye verecem yada ofise getirecem
banyoda çamaşır makinemi üstüne kurdursam desem makine üstünde dolap içinde de deterjanlar eğer oraya kurutma makinesi düşünürsem marangoz çağırıp o dolabı komple iptal ettirmem gerekir ama düşünebilirim bunu.çamaşır makinesi üstüne de yerleştirebiliyorlar eğer istersençok kullanışlı makineyi kullanınca yıkansa bile üstünden çıkan toz ve pislikleri görebiliyorsun hatta dün filtresini açınca şok oldum bu kadar mı toz çıkar dedim kendi kendime..
nasıl makine alacaksın karar verdin mi ben FAKİR kullanıyorum çok memnunum
banyoda çamaşır makinemi üstüne kurdursam desem makine üstünde dolap içinde de deterjanlar eğer oraya kurutma makinesi düşünürsem marangoz çağırıp o dolabı komple iptal ettirmem gerekir ama düşünebilirim bunu.
süpürge olarak dyson alacam ama modeline henüz karar vermedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?