Sipaydi ye Yardım lütfen

Günaydın kızlar

bugün yine yoğun bir gün olacak yaa

kına için tutmak istediğim salon tutulmuş
şimdi başka yer arıyorum ama bir türlü bulamadım

Günaydın kızlar

bugün yine yoğun bir gün olacak yaa

kına için tutmak istediğim salon tutulmuş
şimdi başka yer arıyorum ama bir türlü bulamadım

Günaydınn tatlımmm

Boşver dert etme belki daha güzel bir yer bulursun acele etme stres yapma daha önünde çok zaman var belki bu zaman içinde yeni bir düğün salonu bile açabilirler

valla canım çok zor :/
açılsa da zaten önden tutuluyor

bikaç yerle görüştüm ama hiç içime sinmedi oralarda

muhasebeciyim canım ben

aslında a'dan Z'ye her işi yapıyorum da ana şeyim muhasebe

bak paspası sorcaktım sana unuttum
cok güzeldı banyodakı ondan mı ördunnn
kileride canlı canlı gördümmmutlu anlatım mıı

koca taktı kurutma makınasına yaa tam borç bıtıor demıştık bakcem karşıya geçince arçelıkten

onu evlenmeden önce ördüm canım.. bunu yeni başlamıştım bitti

makine gördüğün gibi çok kullanışlı

resimleri ekliyorum

pazartesi sendorumuna soğukla başlamak daha kötü kaloriferlerimizle ilgili bir tadilat var dün başladı bu gece sonlanacak

burda araçların camları buzlanmaya başlamış kış hepten geldi

pazartesi sendorumuna soğukla başlamak daha kötü kaloriferlerimizle ilgili bir tadilat var dün başladı bu gece sonlanacak

burda araçların camları buzlanmaya başlamış kış hepten geldi

evet canım bu sene zor geçecek gibi.. gerçi haberlerde falan sıcaklara hazırlıklı olun diyorlar ama bi sıcak bir soğuk hava dengesi şaşıyor

fotograflarda bir kurutma makinesi gördüm sanki sipaydi. Yeni mi aldın kaça aldın ? nasıl memnun musun? Aslında ben de çok istiyorum ama biliyorsun evim küçücük ona yer yok

fotograflarda bir kurutma makinesi gördüm sanki sipaydi. Yeni mi aldın kaça aldın ? nasıl memnun musun? Aslında ben de çok istiyorum ama biliyorsun evim küçücük ona yer yok

evet canım dün 3. kez kullandım daha çok yeni. ama gerçekten çok memnunum Arçelikten aldım. olumlu / olumsuz etkilerini buraya yazmıştım şuanda kampanya da
benimde ayrı yerim olmadıgı için k. tuvaleti şptal ettirdim.

http://www.kadinlarkulubu.com/tavsiyeleriniz/212430-camasir-kurutma-makinasi-hakkinda-18.html

memnun olmana çoksevindim aslında fiyatı da çok makulmüş keşke yerim olsaydı da ben de alabilseydim ama bu evde imkansız artık ilerde geniş bir eve çıkarsam oraya düşünürüm mutlaka

ben de ocakta süpürgemi değiştirecem eskiyi de ya ananeye verecem yada ofise getirecem

çamaşır makinesi üstüne de yerleştirebiliyorlar eğer istersen çok kullanışlı makineyi kullanınca yıkansa bile üstünden çıkan toz ve pislikleri görebiliyorsun hatta dün filtresini açınca şok oldum bu kadar mı toz çıkar dedim kendi kendime..
nasıl makine alacaksın karar verdin mi ben FAKİR kullanıyorum çok memnunum

banyoda çamaşır makinemi üstüne kurdursam desem makine üstünde dolap içinde de deterjanlar eğer oraya kurutma makinesi düşünürsem marangoz çağırıp o dolabı komple iptal ettirmem gerekir ama düşünebilirim bunu.

süpürge olarak dyson alacam ama modeline henüz karar vermedim

1400 tl EN UCUZU maşallah kız kendiliğinden mi süpürüyor çok pahalı değil mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…