- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #30.021
annenin masallahi var, iyi tutturmus hemde
nasil bisey ariyosun ? ne malzemen var?
Eristen var mi? bi tarif var burdan aldigim lezzetli oluyor baya..
böyle kendi kendine olan bir yemek olursa süper olur
sen ver tarifi akşama yapmasam bile haftasonu misafirim gelecek onlara yapabilirim
akşam işyerinden de götürebilirim belki yemek güzel geldiyse
ayrıca annem beterdi yaaa tüm çeyiz kolilerimizi beyaz kağıt ile kapladı düşün artk puhahaha D:
öyle çok temiz durur güzel durur :)
üstüne de kırmızı kurdele
fıstıkk fıstıkk
tam gelin gibiii
özendim iyi mi :)
bizim evde de dağ yokta heryerde
tepecikler var
boş bulduğumuz heryere bişeyleri tıkıştırıyoruz
ne güzel valla uğraşmış annen
annem bu ara bana bişey sorma diyor
odak sorunu yaşıyor resmen kadın
nişanda da ben yapmıştım herşeyi
bunlarında çoğunu ben ayarlıcam sanırsam
beyazla kaplanınca çok güzel olmuştur
ben uğraşabilir miyim acaba
merak ettim bak bi denemeli
o kdar büyük kağıdı nerden bulmuştunuz ?
is yerinden götürme sansinin olmasida güzelmis[/ATTACH]
Beyaz kagitla kaplamadaki amaci neydi özel bi anlami var mi yoksa titizlikten mi böyle yapti?
Biz hiç kaplamadik, kolileri bantlayip bantlayip odamda üst üste koyardik..
Son aylarda tam bir dag olusmustu odamda
güzel oldu ama tek başına yapılacak bişey değil özellikle bayanın yapacağı bişey değil.
annem babamla bigün eminönüne gittiğinde almış gelmiş benimle gitse aldırmayacağımı biliyor.
ilk başta söylemedi sonra herşey gün yüzüne çıktı
özellikle ağır olanları erkeklerin yapması lazım canım çünkü yerinden kalkması falan lazım zor iş canım..
düzgün kaplamak lazım son zamana bırakmak lazım ki oradan oraya çekerken yıırtılmasın.
güzel yemek gelirse götürüyorum. ama ben yemiyorum 2 kez üstüste yemek yemek iyi olmuyor
fırında makarna gibi olmuş erişte denemek lazım. ama bu misafirime deneyemem. çocukları var daha bildik bişeyler yapabilirim.
tavuk bageti daha önceden yapmıştık bu hafta bunu yapabilirim bak güzel oluyor
güzel dursun diye çeyiz dediğin bembeyaz olurmuş öyle koli rengi olmazmış
bak burada resmi var hatta
http://www.kadinlarkulubu.com/evim-guzel-evim/440490-evlimutluhuzurlu-evimiz-8.html
evet firinda makarnaya benziyor, sütle pistigi için lezzeti onda sanirim. daha sonra denemeni tavsiye ederim..
ay inanmiyorum cidden çok güzel duruyor ya çeyizlerin
yatak odandaki koltuguna bittim
evin çok güzelmis canim yagüle güle, agiz tadiyla oturun insallah.
tasinmadiniz degil mi? ayni yerdesiniz hâlâ?
ben geldim
sayfaları tek tek okuyamadım özet geçin neler konuştunuz
genel çeyiz muhabbeti işte
ne fink atıyorsun başka yerlerde uğramıyorsun aramıza
sayfa çok ilerleynce muhabbeti bozmim dedim tamam fırçamıda yedim artık ayrılmam burdan
cdden he baktım bnde smdi :)))
gel tabisi yok olma..naptın bakııym arkadaşlarınal nasıl geçti haftasonun..
aynen başka gonzaleselrde vrmış
cuma gelceklerdi gelemediler benm arkadasım acil tıp teknisyeni perş. nöbeti vardı ambulansla bursaya sevk götrmüş çok yorgundu c.tesi geldiler o gelmeden ben çıktım işten yemek yaptım geldiler yemek yedik sohbet muhabbet akşamda canlı müziğe gttik ceren olay ayhan die bi kadın var sahnesi çok iyi ona gttik çok gzldi 3 falandı gece eve geldiğimzde braz daha otrduk snra yattık ertesi gn 1de falan kalktık çok gzl bi kahvaltı sofrası hazırladım yedik içtik snra kahve içmeye dsarı çıktık ordada baya otrduk snra akşam 6 gbi kalktık onlar ordan gttiler bzde evimize geçtik ortalığı toparladım falan snra mısır patlattım suskunları seyrettik snrada uyuduk işte ertesi gnde işe geldimçok gzl geçti haftasonu çok eğlendik çokta özlemiştim iyi oldu
biliyorum o şarkıcıyı hatta Güllüye benzetiyorum sesi falan da çok güçlüçok önceden gitmiştim Florya da bi yerde çıkıyordu
güzel geçmiş eğlenmiş gezmişsiniz ama dinlenemediğiniz için yorulmuşşsn bu hafta çıkartırsn acısını..
akşam eve gidip yatmak istiyorum yorgunum ve hastayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?