Sipaydi ye Yardım lütfen

buakşam kuzey güney varmı yaa ben hiç grmedim fragmanını inşallah vardır ... bende buakşam yemekten sonra mutfağı toplarım bde oturma odasının tozunu alırım baskada bişi yapmam ... arkadasıma lohusa tacı yaptrıorum c.tesi gelcek bak bundan hem kendine hem mnk kızına şubatta doğum ama bn şimdiden yaptriim ddm

günaydin kizlar

plan yapmadanda olmuyor speedy, insallah uyabilirsin ama
offf duydumki istanbul bahar havasi yasiyor, buralar yagmurlu ve cok soguk

bizim bu aksam alisveris günümüz.. gerçi her hafta degisiyor eksiklere göre..
çok zor geliyor asansörsüz 4 kati cikmak sirf bu yüzden sevmemeye basladim alisverisleri

mecbur yapıyoruz plan ya dediğin gibi olmadan da olmuyor.
haftasonu eşimin yiğeninin d. günü ona hdiye de bakmamız lazım valla bazen yetişemiyorum ona git buna git onu al şuna yetiş
kaç gündür teyzemi görmüyorum onu da özledim

sen hangi şehrdesn cnm ?? hava sıcak burda ama ben üşüorum ( asansörsüz 4 kat mı çıkıosun bi deri bi kemk kalmışsındr kuzu sen :) market alışverişlerini çooook seviorum ama gttiğimde hep gereksz seyler alıp geliorum :) o yzden bzde bu ay ne lazımsa haftalık sekilde aldık hatta pratik yemeklerde günlük aldım ... ama haftaya bi markete gtmem lazım içecekler btti bzde en çok soda ve icetea tüketiliyo

çok dogru; aile ikiye katlaninca dogum günleri de artti bak bide o var
bi ara is cikisi alirsin yolunun üzerinde bi yer varsa.. kaç yas için alicaksin ki?
ah canim ya, teyzeler bambaska yakin mi oturuyorsunuz teyzenle?

ben fransadayim canim.. evet havalar sicakmis orda ya ne güzel valla
maalesef 4 kat cikiyoruz, evimizi cok seviyoruz, cok kullanisli ama gel görki hergün bu 4 kati cikmak öldürüyor
nerdeee keske bi deri bi kemik kalsam 4 kilo aldim 5 ayda.. 2si balayindan hediye, 2side esimle bol bol film izlemenin zararlari
Aslinda listeyle gitsen alisverise belki sadik kalirsin dicem ama oda olmuyor bazen
içecek dimes tarzi meyve sulari tüketiliyor genelde bizde..
aslinda sodaya alistirsam kendimi iyi olur.. sadesini içemiyorumda limonlusu falan fena degil.
hazir yemeklerden mi aliyorsun? lezzetli oluyor mu ya onlar?

çok dogru; aile ikiye katlaninca dogum günleri de artti bak bide o var
bi ara is cikisi alirsin yolunun üzerinde bi yer varsa.. kaç yas için alicaksin ki?
ah canim ya, teyzeler bambaska yakin mi oturuyorsunuz teyzenle?

3 YAŞIna giriyor büyüğüne de ayakkabı bakcaz okula başladı kışta geliyor.. oda 7 yaşında
aile 2 ye katlanıyor kesinlikle ailesine gireli 3 sene oldu bizim sözümüzde bu sıpa 1 aylıktı daha şimdi kocaman oldu
bihter ile behlül gibiyiz resmen ya dudak dudağa geziyoruz erkek çocukları başka oluyor
yakınız ona rağmen 1/2 haftadır göremiyorum teyzem ama ablam gibidir daha gencecik

oyyy sevsinler sizi masallah
arkadas gibi olur öyle genç teyze ne güzel..
gerçi benim teyzemde 40 yasinda ama ruhu genç, ayni kafadaniz, iyi anlasiriz çok sükür.. ama o istanbulda.. haftada 2 yada 3 aramaya calisiyorum, özlüyorum baya ordakileri

ben icetea delisiym kocamda sade soda içio bnde sade soda sevmiorum limonlu yada meyveli i,çiorum sade sodayla türk kahvesi yapıorum inanlmaz köpüklü oluyo :) 4 kilocuk bişi değil be verirsn keşke bnde alabilsem
hazr yemek almıorum yiyemem ben öle yaa pratik dedğim mesela kremalı tavulu tagliatella çok seviorz biz çokta sık yaparım onun malzemelerini tavugu falan genelde gnlük alırım iş çıkısı uğrayıp

iyi anlaşıyoruz çok şükür

bende ıce tea ama özellikle şeftali su niyetine içiyorum resmen.
sodanın da sadesini içerim akşama ne yemeği yapcaz ya bu aralar hiç yemek falan yapasım yok işyerine güzel yemek gelse de götürsem olmadı kahvaltı da yapabiliriz
biz 2 haftadır kahvaltı yapmıyorz

aa hiç denemedim sodayla türk kahvesini; demek köpüklü oluyor bi dahakine yapayim mutlaka :))
hmm anladim canim, hem buzluktan cikarma derdin olmaz, hemde herseyin tazesi daha güzel tabi
kremali mantarli makarnayida biz cok seviyoruz, bu ara cok krema kullaniyorum yemeklere, azaltsam iyi olucak ama

icetea seftaliyi bende cok seviyorum
aynen valla hiç yemek yapasim yok benimde.. hazir pizza alirim belki alisveristen onunla idare ederiz biz :26:

Son düzenleme:

bnde en çok seftali içiorum bnmde yemek yapasım yok ama mecbur yapcaz aslında dolapta et var ama çıkartmadım tüh yaaa !! neyse fırında patatesli tavuk yaparım bde pilav napiiim aklıma baska bişi gelmioo

icetea seftaliyi bende cok seviyorum
aynen valla hiç yemek yapasim yok benimde.. hazir pizza alirim belki alisveristen onunla idare ederiz biz :26:

olabilir yada kahvaltı yapın sizde en güzeli bazen özlüyorum kahvaltı yapmayı

tatlı kedi ; kremadan alıyorsundur kilo inanılmaz bir kalorisi var her yemeğe yakışıyo ama uzun süre yeme bence damar tıkanıklığı bile yapabilir

benm eşim sevmıo akşam kahvaltı yapmayı hmde bız bu pazar öle bi kahvaltı yaptıkki akıllara zarar :))) zatn evde kahvaltılıkta yok bn kalan herseyi ofise gtrirorum kızlara diorum yiyin kahvaltıda ...

benm eşim sevmıo akşam kahvaltı yapmayı hmde bız bu pazar öle bi kahvaltı yaptıkki akıllara zarar :))) zatn evde kahvaltılıkta yok bn kalan herseyi ofise gtrirorum kızlara diorum yiyin kahvaltıda ...

bende şimdi konuştum arkadaşlarıyla kahvaltılık yiyceklermiş. fasulye götürmüştü onu da birlikte yiyceklermiş bizim kahvaltı işi de yattı gidiyim yemeğe konuştukça karnım acıktı

olabilir aslinda canim bende özledim domates salatalik falan valla iyi gider. bide çay demlerim eve gider gitmez, mis mis
normalde cayi yemekten sonra iciyoruz ama kahvalti yaparsak hemen yapayim

haklisin canim kremayi azalticam, dedigin gibi cok yakisiyor malesef ama zarari cok
bide sigarayi biraktim ben bogazim hic durmuyor ya;
beyaz leblebi atistiriyorum bende aksamlari esim cips yerken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…