- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #30.061
nevresimlerimi haftasonu değiştirdim bu haftasonuna kadar uğraşamam vallahi kalacak öyle
akşam eve gider toz alır yerleri vileda ile bir su silerim.evi havalandırırım bunları yaparken sonra kuzey güney günü bugün oturup keyif yapar onu izlerim
sonra banyo yapar yatarım ( bak yine plan yapıyorum inşallah bişey çıkmaz )
dediğini anladım ama nasıldır memnunmudur kullanan hiç bilmiyorum canım
günaydin kizlar
plan yapmadanda olmuyor speedy, insallah uyabilirsin ama
offf duydumki istanbul bahar havasi yasiyor, buralar yagmurlu ve cok soguk
bizim bu aksam alisveris günümüz.. gerçi her hafta degisiyor eksiklere göre..
çok zor geliyor asansörsüz 4 kati cikmaksirf bu yüzden sevmemeye basladim alisverisleri
günaydin kizlar
plan yapmadanda olmuyor speedy, insallah uyabilirsin ama
offf duydumki istanbul bahar havasi yasiyor, buralar yagmurlu ve cok soguk
bizim bu aksam alisveris günümüz.. gerçi her hafta degisiyor eksiklere göre..
çok zor geliyor asansörsüz 4 kati cikmaksirf bu yüzden sevmemeye basladim alisverisleri
ÇOK GÜZELMİŞ canım ya analı kızlı takarlar işte.
var tabiki de canım fragman bende izlemedim ama vardır yani
evet yaa çok şekerler bnde beğendim :) gzl bi hediye oldu ... inşallah vardr kuzeyim yaa
mecbur yapıyoruz plan ya dediğin gibi olmadan da olmuyor.
haftasonu eşimin yiğeninin d. günü ona hdiye de bakmamız lazımvalla bazen yetişemiyorum ona git buna git onu al şuna yetiş
kaç gündür teyzemi görmüyorum onu da özledim
sen hangi şehrdesn cnm ?? hava sıcak burda ama ben üşüorum( asansörsüz 4 kat mı çıkıosun bi deri bi kemk kalmışsındr kuzu sen :) market alışverişlerini çooook seviorum ama gttiğimde hep gereksz seyler alıp geliorum :) o yzden bzde bu ay ne lazımsa haftalık sekilde aldık hatta pratik yemeklerde günlük aldım ... ama haftaya bi markete gtmem lazım içecekler btti bzde en çok soda ve icetea tüketiliyo
çok dogru; aile ikiye katlaninca dogum günleri de artti bak bide o var
bi ara is cikisi alirsin yolunun üzerinde bi yer varsa.. kaç yas için alicaksin ki?
ah canim ya, teyzeler bambaskayakin mi oturuyorsunuz teyzenle?
3 YAŞIna giriyor büyüğüne de ayakkabı bakcaz okula başladı kışta geliyor.. oda 7 yaşında
aile 2 ye katlanıyor kesinlikle ailesine gireli 3 sene oldu bizim sözümüzde bu sıpa 1 aylıktı dahaşimdi kocaman oldu
bihter ile behlül gibiyiz resmen ya dudak dudağa geziyoruzerkek çocukları başka oluyor
yakınız ona rağmen 1/2 haftadır göremiyorum teyzem ama ablam gibidir daha gencecik
çok dogru; aile ikiye katlaninca dogum günleri de artti bak bide o var
bi ara is cikisi alirsin yolunun üzerinde bi yer varsa.. kaç yas için alicaksin ki?
ah canim ya, teyzeler bambaskayakin mi oturuyorsunuz teyzenle?
ben fransadayim canim.. evet havalar sicakmis orda ya ne güzel valla
maalesef 4 kat cikiyoruz, evimizi cok seviyoruz, cok kullanisli ama gel görki hergün bu 4 kati cikmak öldürüyor
nerdeee keske bi deri bi kemik kalsam 4 kilo aldim 5 ayda.. 2si balayindan hediye, 2side esimle bol bol film izlemenin zararlari
Aslinda listeyle gitsen alisverise belki sadik kalirsin dicem ama oda olmuyor bazen
içecek dimes tarzi meyve sulari tüketiliyor genelde bizde..
aslinda sodaya alistirsam kendimi iyi olur.. sadesini içemiyorumda limonlusu falan fena degil.
hazir yemeklerden mi aliyorsun? lezzetli oluyor mu ya onlar?
oyyy sevsinler sizimasallah
arkadas gibi olur öyle genç teyze ne güzel..
gerçi benim teyzemde 40 yasinda ama ruhu genç, ayni kafadaniz, iyi anlasiriz çok sükür.. ama o istanbulda.. haftada 2 yada 3 aramaya calisiyorum, özlüyorum baya ordakileri
ben icetea delisiym kocamda sade soda içio bnde sade soda sevmiorum limonlu yada meyveli i,çiorum sade sodayla türk kahvesi yapıorum inanlmaz köpüklü oluyo :) 4 kilocuk bişi değil be verirsn keşke bnde alabilsem
hazr yemek almıorum yiyemem ben öle yaa pratik dedğim mesela kremalı tavulu tagliatella çok seviorz biz çokta sık yaparım onun malzemelerini tavugu falan genelde gnlük alırım iş çıkısı uğrayıp
ben icetea delisiym kocamda sade soda içio bnde sade soda sevmiorum limonlu yada meyveli i,çiorum sade sodayla türk kahvesi yapıorum inanlmaz köpüklü oluyo :) 4 kilocuk bişi değil be verirsn keşke bnde alabilsem
hazr yemek almıorum yiyemem ben öle yaa pratik dedğim mesela kremalı tavulu tagliatella çok seviorz biz çokta sık yaparım onun malzemelerini tavugu falan genelde gnlük alırım iş çıkısı uğrayıp
iyi anlaşıyoruz çok şükür
bende ıce tea ama özellikle şeftali su niyetine içiyorum resmen.
sodanın da sadesini içerimakşama ne yemeği yapcaz ya bu aralar hiç yemek falan yapasım yok işyerine güzel yemek gelse de götürsem olmadı kahvaltı da yapabiliriz
biz 2 haftadır kahvaltı yapmıyorz
iyi anlaşıyoruz çok şükür
bende ıce tea ama özellikle şeftali su niyetine içiyorum resmen.
sodanın da sadesini içerimakşama ne yemeği yapcaz ya bu aralar hiç yemek falan yapasım yok işyerine güzel yemek gelse de götürsem olmadı kahvaltı da yapabiliriz
biz 2 haftadır kahvaltı yapmıyorz
icetea seftaliyi bende cok seviyorum
aynen valla hiç yemek yapasim yok benimde.. hazir pizza alirim belki alisveristen onunla idare ederiz biz :26:
olabilir yada kahvaltı yapın sizde en güzeli bazen özlüyorum kahvaltı yapmayı
tatlı kedi ; kremadan alıyorsundur kilo inanılmaz bir kalorisi var her yemeğe yakışıyo ama uzun süre yeme bence damar tıkanıklığı bile yapabilir
benm eşim sevmıo akşam kahvaltı yapmayı hmde bız bu pazar öle bi kahvaltı yaptıkki akıllara zarar :))) zatn evde kahvaltılıkta yok bn kalan herseyi ofise gtrirorum kızlara diorum yiyin kahvaltıda ...
olabilir yada kahvaltı yapın sizde en güzeli bazen özlüyorum kahvaltı yapmayı
tatlı kedi ; kremadan alıyorsundur kilo inanılmaz bir kalorisi var her yemeğe yakışıyo ama uzun süre yeme bence damar tıkanıklığı bile yapabilir
afiyet olsun kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?