- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #30.041
kıyamammm çok geçmiş olsun cnm eve kadının sesi cdden çok gçlü hatta çakma güllü diorum bnde ona
malesef bu haftada dnlenemicem c.tesi annemlere gdcez akşamındada yemeğe gdcez 7. yılımız 1 aralıktasonra arkadasımla bulışcaz gece 1e kadar falan onla olurum snra k. validemde kalırız ertesi gün ataşehre gdcez kardeşim evlenio dedim ya evlerini aldılar ona bakmaya gdcez p.tesi sabahtan holdinge gdcem öğleden sonrayı buluyo ordan çıkmam sonra buraya gelene kadar akşam oluyo zaten işe genelde gelmiorum holdinge gttiğimde daha dorusu yetişemiorum
bu haftasonu da full geçecek 1 aralık demek bizimde 15 aralık
kardeşinin de hayırlı olsun evde tutulmuş hızlı adımlarla devam :123:
sorma bu haftasonuda full malesef sonraki haftasonuda full o zamnda arkadasın asker eğlencesi var hep brlikte biyerlere gdcez ... 15 aralık demek sizin yapcakmısın bişilerkardeşim hızlı çıktı yaa bz 5 seneden fazla bekleyip evlendik evlerinide aldılar düğün yerleride belli gbi bişi bakalım şimdi eşya telaşı sonra gelinlik falan yer basımın etini
sen bundan sonra hiç dinlenemeazsin canım ya devamlı eş eşya gelinlik kardeşin koşturur peşindenne güzel işte hemen evlenecek hayırlı işte acele etmiş.
bilmiyorum ki daha planımız yok bişey yapar mıyız yapmaz mıyız daha varc.tesiye geliyor kesin benim çalışma haftama denk gelir :2::2:
sen 1 hafta çalışıp 1 hafta çalışmıomsn c.tesileri.... yaa bu hafta arkadasım geldi dedim ya hastanede çalışıo süper valla işi 24 saat nöbeti var acilde snra 3 gün izinli arada 2gn nöbette kalıorum 6 gün izin kullanıorm dio tabi işi çok zor bi foto gsterdi trafik kazası resmen elinde kafayla dolaşıoama alışmış artık yoldan kol bacak toplamak bnm işim dio ... ayda 7 gün çalışıo o açıdan süper
2 hafta çalışmıyorum 1 hafta çalışıyorum bu cumartesi ( geçtiğimiz ) benim haftamdı gelemedim bu ay iyi yatacağım evde
vardiyali işler güzel oluyor ama tabi zorluğu da vardır
ohh iyiymiş valla :) vardiyalı değil onunki mesaisi yok yani hep 24 saat acilde işte dr. gbi ilk müdahaleyi o yapıo nöbetten snrada 3 gün izinli snra yne 24 saat snra yne 3 gn izin 5 senedr bu şekilde çalışıo ... 1 gün dnleniorum 1 gün evde iş yapıorum 1 gnde geziorum dio :))) her işin zorluğu var malesef kolay bi iş yok
aynen zorluğu bitmiyor. çalıştıktan sonra öyle de böyle de zor ve yorucu işte
öle valla ama çalışmadanda olmuyo ne yazıkki( akşama ne yemeğin var ?? benm hiç bişeyim yok yaaa ve hiç bişi yapasımda yok makarna çorba falan geçiştrcez heralde gdnce üst katı temzlicem daha nevresmleri falan çıkarmadım misafrlerden snra onları çıkarıp yıkamam lazım evi bi süpürmem lazım
akşam kv gidicez . yemek derdim yok yarına da zeytinyalı fasulye var eşim onu götürür işe
ne kadar sık kayınvalidenle grüşüosun ne gzl yemek derdn yokbde eşin işe gtrsün diemi yemek yapıosun valla helal olsun
evet canım bu hafta işe başladı bugün gidelim dedik daha haftasonu birlikteydik bide bazı prob var onun içinde gidiyoruz.
işe götürsün diye akşamdan yemek yapıyorum.
ne cabuuuk geçti bugün saatler
güya sizin cikma saatinizden önce ugrayim diyodum isleri yetistiripte gelemedim
crystal; hosgeldin canim!
baya yorulmussun haftasonunda..
ama güzel geçtiyse ne âlâ degil mi
benim esimde götürüyor eger aksamdan yemek kalmissa, bazen isime gelmiyor ertesi gün yemek yapmam rahatim diye düsünürken o alip götürüyor
aksama ne yapmaya karar verdin?
en basitinden kahvalti yapin bugün, patates kizart biraz, yada omlet tarzi falan..
kahvaltida özleniyor arada bi iyi olur aksamlar
kardesin icinde hayirli ugurlu olur umarim evleri :)
gerçekten hizla ilerliyorlar :) aman Masallah diyelimdedegmesin :)
cnm bnm hoşbulduk ... evet haftasonu yoruldm ama değdi çok gzldi... buaralar yoğun geçio valla ... kardeşimde ev sahibi oldu çok şükür:)) valla kahvaltılık bile yok evde bilmiorum ne yapcm( çıkıom şimdi bakalım allah kerim
süpersn valla bravo sanaben yapsam bile eşim hayatta götrmez umarım sorunlarıda atlatrsınz cnmmm
günaydınlar canlar:)
üşüyorum yaa kesin hasta olcam zaten hafiften boğazımda yanmaya başladı(
dün akşam uğraşamadım yemekle falan burger söledik eve
spedy o multinet kartlar marketlerde süper oluyo yaa insan sanki bedava alıyomuş gbi hssediyokeşke bzdede olsa valla ...
dün gttinzmi kayınvalidene nası geçti??
gittik canım pizza yedik bizde kv işe başladı yaaynı anda eve girdik pizza söyledik.
bu akşam artık evime gitmek istiyorum ama yaaa toz almam lazım dün gece yatarken bi baktım tozlanmış yatak başlıkları hata kendi kendime konuştum hiç cam açık değil nerden giriyor bunlar diye
aynen kart iyi oluyor aylık alıveriş yapıyoruz
o tozlar yokmuuuunerden giriolar bnde anlamıorum akşam bnde sadece nevresm yıkadım hiç bişi yapasım yoktu snra duş aldım yattım yatakta tv keyfi yaparken uyyakalmışm zaten ya bnde buharlı temzlik makinası almak istiorum camları kapıları duvarları parkeyi heryeri temizleyebiliomussun nasıldır acaba ?? bana öle bişi lazım camlarıma hala dokunamadım leş gbiler ve nası temizlicem bilmiorum inat ettm kadında çağrmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?