- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #30.121
hmm anladim canim.. peki yogunlugunuz hep böyle devam mi edicek? ne yapiyosun canim tam olarak belki söyledin ama unuttum sanirim :26:
yok evim sensine gitmicez cok kalabalik olur simdi hem daha yeni cikti (bugün ilk seansi) hemde sinema salonu küçük baya türk filmleri için, o yüzden bi kaç hafta daha beklemek istiyoruz..
Sinister yada Twilight arasinda kaldik bakalim hangisi olursa
Kayip sehir mi? hiç duymamistim o diziyi. nerde oynuyor?
gerçi hiç tv izlemiyorum canim alistiramadim kendimi su yeni dizilere, eski tatlari bulamiyorum dizilerde.. onun yerine yabanci dizilerim var takip ettigim onlari izlerim genelde.. Dexter, How I met your mother, Grey's Anatomy vazgecilmezlerim..
Esin ne yemek hazirlar acaba
ne yemek hazırlaması eve gtmemiş yanıma geldiburda smdi :)) kayıp şehir kanald de cnm gökçe bahadrırın dizisi ... bzm şirkette çekildiği için izledim snra çok sevdim:) ben kurumsal bi frmada üst düzey yöneticiyim cnm srket bana ofis tahsis etti bana bağlı 30 sube var bnde merkezdeki ofsteyim bana ait açılan ofisimde ... evlenmeden 2 ay önce terfi ettim işte 1.5 seneyi geçti ondan önce genel müdürlkteydm 5 snedr aynı şirketteym yani::)
oo ne güzel süpriz yapmis esin
tamam canim hatirladim anlatmistin, kusura bakma ikinci baskiyi yaptirdim
masallah baya bi geçmisin varmis sirkette ne güzel..
bende görebilcek miyim bakalim o kadar deneyimi
ama suan bulundugum isyerinden cikmak istiyorum, memnun degilim pek..
arastirmiyorumda henüz ama bakalim ne zamana kadar dayanicam..
gnaydın cnm :) iş brazda şans ... benm ilk işim ve muhtemelen son işimsen kaç yaşındasın ?? deneyim kazanırsın bnm 5 sene oldu ama hergn yeni şeyler öğreniyorum... buarada filme gttnzmi nasıldı?? dün eşim gelmişti yanıma akşam çıkınca yemek yiyip öle geçtik eve yemek derim olmadı dizimede yetiştim
GÜNAYDIN ARKADAŞLAR.
dün yoğun geçmiş hepinizin
hayırlı cumalar hepinize
Günaydin canim
Ayni yogunluk bende bugünde var
hayirli cumalar, kolay gelsin hepimizede
hoşgeldin spedy hayrlı cumalar... yoğundu evet dün bgnde sistem gdip gelio(
tatlıkedi bnde çok severm çizgi filmleri animasyon filmleri özellikle 3 boyutlu izlemeyi:) bzde gderz arada şirinlere falanda gttik vallaablamın oğlu var 9 yaşında ona şimdi 3 boyutlu tv gözlük filmler fala aldılar her gttiğimde izliorum :))) çizmeli kediyi izledim en son orda 3 boyutlu çok keyfliydi
bizde gittik şirinlere bu akşam arkadaşlarla taksime gidicez.. napcağımız belli değil ama bakcaz artık bide iğne olmam lazım sabah akşam iğne verdi dr süzgeçe döndüm
belki moskovanın şifresine gideriz
içmeye falan gdceksenz nevizadede verayı tavsiye edermgezmek içinse zaten istiklalde tur atınca yoruluo insan :) neden iğne verdi dr :44: bzmde yrn yıldönümüz önce ben kız arkadasımla bulışup hediye alcam snra yemek ycez eşimle sonra benm ve onun arkadası gelcek beraber takılcaz gecede hep beraber klube gdcez pazarda ailelere uğrarz annem sarma yaptı bnm için ... p.tesi holdinge gidicem akşama anca bter işim ordanda evimize gelirz
yok canım içmeye gitmeyiz eşimde bende içki kullanmıyoruz hem bugün cuma içmiş olsam da bugün asla içmemnevizade de eniştemin yeri var eskiden çok giderdik
şimdiden nice güzel yıllarınıza bizim daha 16 gün var ama hiç planım yok haftasonuna geliyor güzel bir plan yaparım öyle deli deli dolanmayı da sevmemyemek yer sonra bi yerlere gideriz :13::13:
cumartesi arkadaşlar yemeğe geliyor 2 tane çocukları var oğluna bitiyorum
pzar günü de doğum günü varhaftasonumuzda geçecek böyle işte
amin canım ..
benimde bu şirkette 7. yılım 5 yıl kadrolu 2 yılda staj :2::2:
hoşgeldin spedy hayrlı cumalar... yoğundu evet dün bgnde sistem gdip gelio(
tatlıkedi bnde çok severm çizgi filmleri animasyon filmleri özellikle 3 boyutlu izlemeyi:) bzde gderz arada şirinlere falanda gttik vallaablamın oğlu var 9 yaşında ona şimdi 3 boyutlu tv gözlük filmler fala aldılar her gttiğimde izliorum :))) çizmeli kediyi izledim en son orda 3 boyutlu çok keyfliydi
bizde gittik şirinlere bu akşam arkadaşlarla taksime gidicez.. napcağımız belli değil ama bakcaz artık bide iğne olmam lazım sabah akşam iğne verdi dr süzgeçe döndüm
belki moskovanın şifresine gideriz
yok canım içmeye gitmeyiz eşimde bende içki kullanmıyoruz hem bugün cuma içmiş olsam da bugün asla içmemnevizade de eniştemin yeri var eskiden çok giderdik
şimdiden nice güzel yıllarınıza bizim daha 16 gün var ama hiç planım yok haftasonuna geliyor güzel bir plan yaparım öyle deli deli dolanmayı da sevmemyemek yer sonra bi yerlere gideriz :13::13:
cumartesi arkadaşlar yemeğe geliyor 2 tane çocukları var oğluna bitiyorum
pzar günü de doğum günü varhaftasonumuzda geçecek böyle işte
hmm doğru içki kullanmıyorz demiştin ... ben yıldönümü konusunda çok tepki aldım aman evlisinz tanışma yılıda neymiş die ama umrumda değil bizim için evlilik y. dnümü kadar önemlibzde öle aman aman bişi yapmcaz işte yemek ycez snra clube gdcez aslında haktanı çok sevio onun için rez. yaptrcaktım ama cuma gnleri sahnesi o yzden vazgeçtim ... istediği mont var hediye olarakta onu alıcam yrn
hey masallah canimseverek calisiyosan, daha nice yillar dilerim
offf gecmis olsun canim ignesiz atlamadin sanirim
bizim haftasonuna pek planimiz yok ohhhh sükür
yarin öglen arkadaslarla buluscam, ögleden sonrada gezeriz heralde
bu aksamda disarda yiyip yine sinema yapariz diyoruzbakalim..
neyse kizlar kaçiyorum ben simdilik :26: görüsürüz
ben geldimmmmyemek bile yiyemedim henüz
gizoşummm geçmiş olsun çok
düzenli kullan iğnelerini de iyi gelsin
cristal yıldnümünüzmüş yanlış anlamadıysam
nice yıllara inşş
benimde 27 kasımda 6. senem bitti burda
çok çabuk geçiyor zaman
bazen bunalsam da çalışmaktan yine de vazgeçemiyorum
ben o nette bulduğum pembe elbise vardı ya
onu sipariş ettim kına için
üstüne oynamalar yapılyıor salı falan bende olacak sanırım
gelince üstümde çeker eklerim
bu ara acayip yorgunum ve çok uyuyorum ben yaa
nedendir bilinmez
sersem gibiyim
dün yine çarşıya çıktık
su takımımı ne deniyor kadehler falan oluyor ya içinde onu da aldım
ıvır zıvır bişiler de aldım
torba torba duruyor hepsi odamda bir türlü yerleştiremedim
kutulayabilsem resim de çekcem ama acayip üşeniyorum
yarın da beyaz eşyalara bakmak için bursaya gitcez
slm cnm teşekkr ederm snnde yıldnmn kutlu olsn maşallah szde çok yol kat etmişsinzkaç yasındasın ece sen ?? hazırlıklar tam gaz devam edio bakıorm kına yerini ayarlayabildnmi?? buarada aldığın su takımı karaf olabilr yani öle anladım içine şarap falanda koyabiliosun aldıklarının fotosunu yolla müsait oluncada bakalım yok öle üşeniorum falan :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?