Sipaydi ye Yardım lütfen

ne yemek hazırlaması eve gtmemiş yanıma geldi burda smdi :)) kayıp şehir kanald de cnm gökçe bahadrırın dizisi ... bzm şirkette çekildiği için izledim snra çok sevdim:) ben kurumsal bi frmada üst düzey yöneticiyim cnm srket bana ofis tahsis etti bana bağlı 30 sube var bnde merkezdeki ofsteyim bana ait açılan ofisimde ... evlenmeden 2 ay önce terfi ettim işte 1.5 seneyi geçti ondan önce genel müdürlkteydm 5 snedr aynı şirketteym yani::)

oo ne güzel süpriz yapmis esin
tamam canim hatirladim anlatmistin, kusura bakma ikinci baskiyi yaptirdim
masallah baya bi geçmisin varmis sirkette ne güzel..
bende görebilcek miyim bakalim o kadar deneyimi
ama suan bulundugum isyerinden cikmak istiyorum, memnun degilim pek..
arastirmiyorumda henüz ama bakalim ne zamana kadar dayanicam..

gnaydın cnm :) iş brazda şans ... benm ilk işim ve muhtemelen son işim sen kaç yaşındasın ?? deneyim kazanırsın bnm 5 sene oldu ama hergn yeni şeyler öğreniyorum... buarada filme gttnzmi nasıldı?? dün eşim gelmişti yanıma akşam çıkınca yemek yiyip öle geçtik eve yemek derim olmadı dizimede yetiştim

günaydin canim çok iyi yapmissiniz, arada bi yemekten kacmak iyi oluyor

24 yasindayim canim, benimde ilk isim 1 sene 2 ay oldu burda ise baslayali.. 3 sene önce stajimida burda yapmistim, okulumun bittigini ögrenince cagirdilar tekrardan..
staj yaparken güzeldide simdi memnun degilim, kendimi gelistirici isler yapmiyorum. yani burda ögrendiklerimi ilerde baska sirketlerde kullanamam malesef.

aksam eve gittik, hizlica kahvalti tarzi atistirdik ve bi cizgi filme gittik.. Adi "Les 5 Légendes" (5 efsane)..
Burda noel yaklastigi için özellikle cocuklar için koyuyorlar bu tür cizgi filmleri ama biz sevdik eglenceliydi baya

hoşgeldin spedy hayrlı cumalar... yoğundu evet dün bgnde sistem gdip gelio (
tatlıkedi bnde çok severm çizgi filmleri animasyon filmleri özellikle 3 boyutlu izlemeyi:) bzde gderz arada şirinlere falanda gttik valla ablamın oğlu var 9 yaşında ona şimdi 3 boyutlu tv gözlük filmler fala aldılar her gttiğimde izliorum :))) çizmeli kediyi izledim en son orda 3 boyutlu çok keyfliydi

bizde gittik şirinlere bu akşam arkadaşlarla taksime gidicez.. napcağımız belli değil ama bakcaz artık bide iğne olmam lazım sabah akşam iğne verdi dr süzgeçe döndüm
belki moskovanın şifresine gideriz

içmeye falan gdceksenz nevizadede verayı tavsiye ederm gezmek içinse zaten istiklalde tur atınca yoruluo insan :) neden iğne verdi dr :44: bzmde yrn yıldönümüz önce ben kız arkadasımla bulışup hediye alcam snra yemek ycez eşimle sonra benm ve onun arkadası gelcek beraber takılcaz gecede hep beraber klube gdcez pazarda ailelere uğrarz annem sarma yaptı bnm için... p.tesi holdinge gidicem akşama anca bter işim ordanda evimize gelirz

yok canım içmeye gitmeyiz eşimde bende içki kullanmıyoruz hem bugün cuma içmiş olsam da bugün asla içmem nevizade de eniştemin yeri var eskiden çok giderdik
şimdiden nice güzel yıllarınıza bizim daha 16 gün var ama hiç planım yok haftasonuna geliyor güzel bir plan yaparım öyle deli deli dolanmayı da sevmem yemek yer sonra bi yerlere gideriz :13::13:

cumartesi arkadaşlar yemeğe geliyor 2 tane çocukları var oğluna bitiyorum
pzar günü de doğum günü var haftasonumuzda geçecek böyle işte

hmm doğru içki kullanmıyorz demiştin ... ben yıldönümü konusunda çok tepki aldım aman evlisinz tanışma yılıda neymiş die ama umrumda değil bizim için evlilik y. dnümü kadar önemli bzde öle aman aman bişi yapmcaz işte yemek ycez snra clube gdcez aslında haktanı çok sevio onun için rez. yaptrcaktım ama cuma gnleri sahnesi o yzden vazgeçtim ... istediği mont var hediye olarakta onu alıcam yrn

amin canım ..

benimde bu şirkette 7. yılım 5 yıl kadrolu 2 yılda staj :2::2:

hey masallah canim severek calisiyosan, daha nice yillar dilerim

aynen ya bayiliyorum cizgi filmlere, deli gibi gülmek iyi geldi 3 boyutluydu bide keyifle izleniyor
çizmeli kediyi bende izledim harika biseydi ya

NICE SENELERINIZE ,
diger yazini alinti yapmamisim :/

offf gecmis olsun canim ignesiz atlamadin sanirim

bizim haftasonuna pek planimiz yok ohhhh sükür
yarin öglen arkadaslarla buluscam, ögleden sonrada gezeriz heralde
bu aksamda disarda yiyip yine sinema yapariz diyoruz bakalim..

neyse kizlar kaçiyorum ben simdilik :26: görüsürüz

evet canım kullanmıyrz.. bize tepki gösteren olmadı kutluyoruz ama en önemli günümüz evlilik yıldönümü ve doğum günlerimiz diğerlerini unutmuyoruz işte bazen çok büyük şeyler yapıp kutluyoruz bazen de hatırlıyoruz..
haktanı bende seviyorum. ayarlayabilirsem bende canlı müzik düşünüyorum o zaman gelsin bakcaz artık. kotondan d.gününde almıştım mont. bu sefer ne alırım bilmem

azimle çalışıyorum bakalım nereye kadar
iğneyi ben istedim daha hızlı çözüm. hap kullanmayı sevmiyorum çünkü..

haftasonu güzelce dinlenirsin sende

ben geldimmmm yemek bile yiyemedim henüz

gizoşummm geçmiş olsun çok
düzenli kullan iğnelerini de iyi gelsin

cristal yıldnümünüzmüş yanlış anlamadıysam
nice yıllara inşş

benimde 27 kasımda 6. senem bitti burda
çok çabuk geçiyor zaman
bazen bunalsam da çalışmaktan yine de vazgeçemiyorum

ben o nette bulduğum pembe elbise vardı ya
onu sipariş ettim kına için
üstüne oynamalar yapılyıor salı falan bende olacak sanırım
gelince üstümde çeker eklerim

bu ara acayip yorgunum ve çok uyuyorum ben yaa
nedendir bilinmez
sersem gibiyim
dün yine çarşıya çıktık
su takımımı ne deniyor kadehler falan oluyor ya içinde onu da aldım
ıvır zıvır bişiler de aldım
torba torba duruyor hepsi odamda bir türlü yerleştiremedim
kutulayabilsem resim de çekcem ama acayip üşeniyorum
yarın da beyaz eşyalara bakmak için bursaya gitcez

Ece ;

sağol canım teşekkür ederim sabah akşam oluyoruz iğnelerimizi bakalım

böyle devamlı bişeyler almak güzel oluyor ya aldıkça alası geliyor insanın
aldıklaırn güle güle kullan canım

bende şimdi gidiyorum yeneğe

slm cnm teşekkr ederm snnde yıldnmn kutlu olsn maşallah szde çok yol kat etmişsinz kaç yasındasın ece sen ?? hazırlıklar tam gaz devam edio bakıorm kına yerini ayarlayabildnmi?? buarada aldığın su takımı karaf olabilr yani öle anladım içine şarap falanda koyabiliosun aldıklarının fotosunu yolla müsait oluncada bakalım yok öle üşeniorum falan :)))

iş yerinde 6 yılım bitti

nişanlımla mayısta tanıştık eylülde sözlendik
çok çabuk oldu herşey

hayır hala ayarlayamadık
bugün yarın son artık bulduk bulduk
bulamadık
vazgeçicem kınadan
çok yakın arkadaşlarımla evde eğlence gibi bişey yaparım
içi boş salona 3250 tl istediler bir tek müzik var ikram vs hiçbişey yok içinde

kiii benim düğün için tuttuğum salon bile 4 bin lira

evett o karaflı setlerden
kadeh, su bardağı, vski bardağı, rakı bardağı, çay bardağı çay tabağı var

kendi çektiğim resimleri eklemek istiyorum da
ama pazar günü oturcam toplıcam çekcem herşeyi üşenmek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…