Sipaydi ye Yardım lütfen

akşam için düşünmem lazım en kötü çorba salata yaparım zaten ikimizde akşam çok fazla yemek yemiyoruz
neyse düşünürüz şimdi aklıma bir sürü fikir geliyor ama yapasım yok

bilmiorumki netten söledi ben çorap hastası olduum için her çorap alanın aklına geliorum bde kışın çok kullanışlı oluyo ya tayt kalın çorap .. çizmeyle kombnle ohh mis gbi

kesinlikle ya taytlarda olmasa ne giyerdim bilmiyorum, hep kot hep kotda olmuyor! taytla binbir cesit giyiniliyor valla

evet kış aylarının vazgeçilmzi benimde bir ara gidip almam lazım taytlarımı aldım ama çorapt almam lazım

bnm eşimin evlenmeden önce dükkanı vardı bujiteri tekstil üzerine snra dkkanı kapatınca 50-60 tane tayt bana kaldı hatta bi kısmını dağıttım muhtemelen bi 10 sene tayt almam çoraplarda çok kaldı çokta kaliteliler hala gydiklerim var ama çorap çok çeşit olduğu için her çıktığında almak istio insan

oh ne güzel kullan at gibi olmş

kesnlikle öle yaa hele şimdi tayt pant.lar çıktı nası rahatlar çeşit çeşit aldım valla ... bnde çook tayt var ama deri istiorum deri yok deri tayt topuklu ayakkabı çok seviorum

ah canim ya ben göndereyim valla burdan sana, çoook var deri burda..
evet o kot gibi durupta aslinda tayt olanlarda süper, jean rengi, siyah rengi harika ya

ah canim ya ben göndereyim valla burdan sana, çoook var deri burda..
evet o kot gibi durupta aslinda tayt olanlarda süper, jean rengi, siyah rengi harika ya

istediğim gbi bulamadım bazıları çok basit duruyo ben kaliteli duran bi deri tayt istiorum bu hafta bda bakcam olmadı homestorede beğenmiştim paraya kıyıp onu alcam ... kot taytlar bana yakışmıyo bacaklarım ince olduğu için yani dar kot gbi durmuyo tayt olduu bariz o yzden çok kullanamıorum jean gbi duranları

hmm anladim canim insallah bulursun ozaman
ben daha denemedim ama giyenlerde güzel durdugunu gördüm.. bakalim belki bi gün deneyip seversem alirim

bu arada çooook mutlu oldum demin evim sensin filminin yarindan itibaren burda gösterime girecegini ögrendim
gitmeyi çok istiyordum süper olduuu

gittiniz mi sizler?

gitmedim BENİ UNUTMA filmi ile birebir aynıymış gitmeyi de düşünmüyorum.

bnde gtmedim ablam kardeşim falan gtti çok ktü dediler bnde gtmedim o yzden ... buarada fransadaydın dmi sen gzlmi oralar??

sanirim A moment to remember'dan bahsediyorsun, ondan uyarlandigini söyledi zaten özcan deniz.
izledim yabanci versiyonunuda ama yinede bizimki nasil olmus bakmak istiyorum

sizin oradaki adı A moment to remember dır belki bilmiyorum
annemle babam gitmiş onlarda beğenmemiş git bakalım beğenecek misin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…