- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #30.081
olabilir aslinda canim bende özledim domates salatalik falan valla iyi gider. bide çay demlerim eve gider gitmez, mis mis
normalde cayi yemekten sonra iciyoruz ama kahvalti yaparsak hemen yapayim
haklisin canim kremayi azalticam, dedigin gibi cok yakisiyor malesef ama zarari cok
bide sigarayi biraktim ben bogazim hic durmuyor ya;
beyaz leblebi atistiriyorum bende aksamlari esim cips yerken
cnm sıkılıo yaaa(
resmin güzel olmus speedycim
mor hastasiyim zaten, $al gibi tüle bayildimmm
benimde topikleri geziyorum sıkıntıdan
aynen bnde öle yapıorum btaraftanda arkadasımla yazısıorum bana pentiden kalın çorap almış onu sölüo :)
güzel modeller var ya nasılmış aldığıı modli falan
bilmiorumki netten söledi ben çorap hastası olduum için her çorap alanın aklına geliorumbde kışın çok kullanışlı oluyo ya tayt kalın çorap .. çizmeyle kombnle ohh mis gbi
bilmiorumki netten söledi ben çorap hastası olduum için her çorap alanın aklına geliorumbde kışın çok kullanışlı oluyo ya tayt kalın çorap .. çizmeyle kombnle ohh mis gbi
evet kış aylarının vazgeçilmzi benimde bir ara gidip almam lazım taytlarımı aldım ama çorapt almam lazım
kesinlikle yataytlarda olmasa ne giyerdim bilmiyorum, hep kot hep kotda olmuyor! taytla binbir cesit giyiniliyor valla
bnm eşimin evlenmeden önce dükkanı vardı bujiteri tekstil üzerine snra dkkanı kapatınca 50-60 tane tayt bana kaldı hatta bi kısmını dağıttım muhtemelen bi 10 sene tayt almamçoraplarda çok kaldı çokta kaliteliler hala gydiklerim var ama çorap çok çeşit olduğu için her çıktığında almak istio insan
kesnlikle öle yaa hele şimdi tayt pant.lar çıktı nası rahatlar çeşit çeşit aldım valla ... bnde çook tayt var ama deri istiorum deri yokderi tayt topuklu ayakkabı çok seviorum
ah canim ya ben göndereyim valla burdan sana, çoook var deri burda..
evet o kot gibi durupta aslinda tayt olanlarda süper, jean rengi, siyah rengi harika ya
istediğim gbi bulamadım bazıları çok basit duruyo ben kaliteli duran bi deri tayt istiorumbu hafta bda bakcam olmadı homestorede beğenmiştim paraya kıyıp onu alcam ... kot taytlar bana yakışmıyo bacaklarım ince olduğu için yani dar kot gbi durmuyo tayt olduu bariz o yzden çok kullanamıorum jean gbi duranları
hmm anladim canim insallah bulursun ozaman
ben daha denemedim ama giyenlerde güzel durdugunu gördüm.. bakalim belki bi gün deneyip seversem alirim
bu arada çooook mutlu oldum deminevim sensin filminin yarindan itibaren burda gösterime girecegini ögrendim
gitmeyi çok istiyordum süper olduuu
gittiniz mi sizler?
gitmedim BENİ UNUTMA filmi ile birebir aynıymış gitmeyi de düşünmüyorum.
hmm anladim canim insallah bulursun ozaman
ben daha denemedim ama giyenlerde güzel durdugunu gördüm.. bakalim belki bi gün deneyip seversem alirim
bu arada çooook mutlu oldum deminevim sensin filminin yarindan itibaren burda gösterime girecegini ögrendim
gitmeyi çok istiyordum süper olduuu
gittiniz mi sizler?
sanirim A moment to remember'dan bahsediyorsun, ondan uyarlandigini söyledi zaten özcan deniz.
izledim yabanci versiyonunuda ama yinede bizimki nasil olmus bakmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?