Sipaydi ye Yardım lütfen

bnde gtmedim ablam kardeşim falan gtti çok ktü dediler bnde gtmedim o yzden ... buarada fransadaydın dmi sen gzlmi oralar??

hmm begenmemisler demek :26:
canim istanbulla karsilastirirsak hiç mi hiç güzel degil. gezilcek öyle cok bi yer yok.
Almanyaya cok yakiniz ama, oraya geceriz bazen gezmek için alisveris icin falan..
Ben ordaki istanbuldaki hayatida biliyorum, dogma büyüme istanbuldaydim ve 17 yasinda geldim buraya.
Hiç ama hiç alisamamistim buralara. esimle sevgiliyken bile gitmek isterdim hep.. her tatilden dönüs bir kabustu benim için
ama evlendikten sonra yuvamin burda olmasi, sevdigimin o yuvanin içinde olmasi beni buraya daha cok bagladi..
ilk defa bu sene tatilden dönüste hiç mi hiç zorlanmadim..
insanlari kültürünü anlamiyor, ayni dili konusmuyorsun (heleki sonradan ögrendim baya zorlanmistim ilk zamanlar)
ne bileyim ben sevmiyorum ne insanlarini ne de burayi.. esimin varligi biraz olsun kabullendirdi buralari..

ama gelip görmenizi isterim, bi kez de olsa gelip gezmeli insan.
özellikle bu noel döneminde pazarlar kuruluyor sehrin her tarafina noel süsleri, hediyeleri satmak için..
isil isil oluyor sehir.. cok güzel süslüyorlar..

sizin oradaki adı A moment to remember dır belki bilmiyorum
annemle babam gitmiş onlarda beğenmemiş git bakalım beğenecek misin ?

güney kore filmi benim dedigim. heralde ayni filmden bahsediyoruz :26:
bakalim bakalim begenicekmiyim.
güney korelilerin yaptigini begendim simdilik, bide özcan denizin versiyonuna bakayim
sasirdim bu kadar olumsuz tepkiye, internetten forumlardan okudugum kadariyla herkes begendik diyordu :26:

ben merak ediorum seneye tatilde yurtdısına mı gtsek die konustuk hatta eşimle .. ençok italyayı merak ediorum ... snra diorum parise gtsek ordan trenle sanırım amstrdama geçilio öle yapsak falan die konuşurz arada ama kısmet ... ne iş yapıosun sen

git bakalım belki gerçekten beğeneceksin canım

aaa bak paris baska, orasi bizim oldugumuz yere göre daha daha güzel..
italyayi bende cok ama cok merak ediyorum, insallah kismet olurda gidebiliriz :)
siz eger parise gelirseniz mutlaka burayada beklerim, parise hizli trenle 2 saat uzakliktayiz :)

bilgisayar programcisiyim canim, software yaziyorum, veri tabanlariyla ugrasiyorum..

gelme durumuz olursa zaten mutlaka haber veririm cnm :)) kardeşimin düğününde ne gycem bn yaa bi el atın fikir vern :)

mağaza mağaza gez önü kısa arkası uzun şık bir elbise olabilir yada derin sırt dekolteli bir elbise payetli şık koyu gri bir elbise de olabilir

bunların hepsini al giy işte

önü kısa arkası uzunlardan bn artık çok sıkıldım çocuksu gelio payetli istiodum ama kçk ablam diktrio dğeride dantelli bişi alcak sanırım bi ben bulamadım sırt dekolteli bişi düşünüorum ama ne !!! son kardeş baska yok çok şık olmalıyız

cengiz aktürke bak fatihte sırtı açık bir sürü model var

Günaydın kızlar

normalde hafta sonu yaşayacağımız yoğunluk salı akşamüstünden beri bizimle

gözümün önünde syılar uçuşuyor resmen

bu hafta böyle geçer sanırım
ama fırsat bulursam uğrıcam arada

selam kizlar

nasilsiniz bugün haftasonuna az kaldi çok sükür
gerçi bu hafta çabuk geçti sanki, ben daha bir gün gerideyim bugün çarsamba diye düsünüyorum hatta

selam kizlar

nasilsiniz bugün haftasonuna az kaldi çok sükür
gerçi bu hafta çabuk geçti sanki, ben daha bir gün gerideyim bugün çarsamba diye düsünüyorum hatta

az kaldı haftasonuna ama c.tesi çalışınca çok anlamı kalmıo malesef ( yetmiyo tek gün c.teside tatil olunca vicdan azabı hssediorum ben sanki o gn yapılcak bi çok işe engel olmuşum gbi pöff garip bişi yani:// sen napıosun nası gdiyoo

haklisin canim cumartesi calisiyosan eger yetmez eminim.. bazen yeri geliyor ben 2 güne bile yetmedi diyorum
kendini çok zorlamadan sende bi cumartesi calis bi cumartesi izin ver kendine olmazmi..
iyilik canim nolsun, sefim sürekli basimda ne yapiyorsun nasil gidiyor diye eksik olmuyor basimdan bende giremiyorum herzaman

neyseki aksam sinemaya gidicez o beni motive ediyor en azindan eve ugrayip biseyler atistirip cikariz heralde

sen nasilsin canim ne var ne yok ?

ben yöneticiyim cnm kendi ofisim o yzden elemanlarım çalışırken kendim izin kullanamam rahat edemem c.tesi herkese izin versemde işler yürümüyo mutlaka çalışmamz lazım öle işte c.tesileri erken çıkıorm en aznda 1.5 gn gbi oluyo ... evim sensine mi gdceksnz ? akşam bnm dizim var kayıp şehir biyere gtmem eşim şimdi eve geçiyomuş yemek yap dedim ben gdene kadar hazrlar umarım

hmm anladim canim.. peki yogunlugunuz hep böyle devam mi edicek? ne yapiyosun canim tam olarak belki söyledin ama unuttum sanirim :26:
yok evim sensine gitmicez cok kalabalik olur simdi hem daha yeni cikti (bugün ilk seansi) hemde sinema salonu küçük baya türk filmleri için, o yüzden bi kaç hafta daha beklemek istiyoruz..
Sinister yada Twilight arasinda kaldik bakalim hangisi olursa

Kayip sehir mi? hiç duymamistim o diziyi. nerde oynuyor?
gerçi hiç tv izlemiyorum canim alistiramadim kendimi su yeni dizilere, eski tatlari bulamiyorum dizilerde.. onun yerine yabanci dizilerim var takip ettigim onlari izlerim genelde.. Dexter, How I met your mother, Grey's Anatomy vazgecilmezlerim..
Esin ne yemek hazirlar acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…