- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #30.241
Dün akşam canım nasıl sıcak çikolata içmek istedi normalde hazır alıp sütle karıştırıyorum ama saatte geçti dışarı çıkamdım, evde olan malzemelerle bişiy yapıyım dedim 2 kaşık kako ve şekeri karıştırıp sütün içine koydum iicene köpürdü üstünden köpüklerini sıyırdım birazda kahve koydum içine ceviz ve fındık kırıp toz haline getirip koydum afiyetle içtimSeven varsa tavsiye ederim kızlar bgnde netten çok güzel sıcak çikolata tarifleri buldum bgnde onlardan yapmayı düşünüyorum
bi ben eksiğim içinde maşallah çok sevmem sıcak içecekleri
evet öyle oldu biraz ama ben çok severimdaha bişeyler olsa onlarıda koycaktım
bnde severm scak içecekleri özellikle türk kahvesi vazgeçilmezimdrsodalı yapıorum köpük köpük oluyo:) sıcak çikolayı evde yapcaksan sütün içine 1 kaşık nutella koy ayrı bi lezzet veriyo kışın sıcak çikolata içmeyi bnde severm ama hazr olanları sevmiorum latteyi mocayıda çok severm btek nescafeyi pek sevmem
evet öyle oldu biraz ama ben çok severimdaha bişeyler olsa onlarıda koycaktım
günaydınnnn
cumartesi günü kuzenimin kınası var ama hala ne giyeceğime bile karar vermedim yaa
ilk kez bi düğün için bu kadar isteksizim
oysa nişanı için ne hevesle hazırlanmıştık
sanırım kış olduğu için bişey yapasım yok
Benimde amcamın oğluna geçen pazar kız istemeye gittiler. bu hafta söz olur diye düşündük
ama hala haber falan yok herhalde biir sonraki haftaya attılar hiç aramadım da bilmiyorum.. öğle arası bi arar sorarım. :)
Aralık bitmeden söz şubatta salonda nişan mayıs gibi de düğün istiyor ay dedim sakın Eylüle almayın valla gelemem diyorum amcam kızıyor
ama kış ayında olduğumuz için benimde hiç gidesim falan yok ....
evett sakın sakın eylül olmaz
haziranda yapsınlar en geç düğünü
yaa soğuktan giyinemiyor bile insan doğru düzgün
kat katımlahana gibi
yok o kadar beklemezler ikisinin de yaşı var çünkü valla olsun artık biraz oynayım falan kurtlarm var dökülmeyi bekleyen
gerçi erkek tarafı olunca pek coşamıyorum ben
derse pazar günü söz var artık pijamalar ile giderim
benim için kız erkek fark etmiyor yaa
geçen düğünde düğün günü o kadar kudurmuşuz ki
bi ara gelinin babası amcama demiş kızlardan kimseye yer kalmadı pistte bi söyleyince otursunlar diye
tabii amcam oynıcaklar demiş ama
düşün yanii nasıl coştuk
bizim cumartesi kınası olacak kuzenin de yaşı var kız 31 yaşında damatta 45 yaşında
hahhaha bugün ara da öğren tabii ona göer hazırlanırsın
benim için kız erkek fark etmiyor yaa
geçen düğünde düğün günü o kadar kudurmuşuz ki
bi ara gelinin babası amcama demiş kızlardan kimseye yer kalmadı pistte bi söyleyince otursunlar diye
tabii amcam oynıcaklar demiş ama
düşün yanii nasıl coştuk
bizim cumartesi kınası olacak kuzenin de yaşı var kız 31 yaşında damatta 45 yaşında
hahhaha bugün ara da öğren tabii ona göer hazırlanırsın
kolay gelsin canım..
bende haftaya kuaföre gideceğim hep gittiğim kadın bulgaristana geri döndü. buradan bir arkadaşın gittiği kuaföre gideceğiz birlikte manikür ağda falan filanama
ayın 10 unda hastalanıyorum ya artık duruma göre ayarlıcaz
emmi kızını aradım bu hafta yok söz falan aman bizi çağırmasalar da süper olur hee nasılsa yakında nişanı olacak
deli gibi kısa bot bakıyorum kızlar ya inanılmaz pahalı markafoni,vipdükkan ,limango , trendyol marjin hepsine baktım valla
ben hergün deli gbi terndyol markfni limangoda geziorum haddi hesabı yok aldıklarımn ama geçen ay kendime söz verdim artık ihtiyaç dışı bişi almak yoknasıl bot bakıyosun kısa bağcıklı topululardan mı?? botlar çizmeler çok pahalı yaa bnde uzun siyah çizme almak istiorum geçen sene aldığımı pek sevmiorum bu sne bide deri ceket istiorum, bde bilekte topuklu bot bde deri tayt bde vizon kaban bde bde bde...
ben hergün deli gbi terndyol markfni limangoda geziorum haddi hesabı yok aldıklarımn ama geçen ay kendime söz verdim artık ihtiyaç dışı bişi almak yoknasıl bot bakıyosun kısa bağcıklı topululardan mı?? botlar çizmeler çok pahalı yaa bnde uzun siyah çizme almak istiorum geçen sene aldığımı pek sevmiorum bu sne bide deri ceket istiorum, bde bilekte topuklu bot bde deri tayt bde vizon kaban bde bde bde...
günaydınnnn
bot bende istiyorum ama hala model bulamadım kış geldi geçiyor hala alcam
uzun mu kısa mı ona bile karar veremedim daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?