Sipaydi ye Yardım lütfen

bi ben eksiğim içinde maşallah çok sevmem sıcak içecekleri

evet öyle oldu biraz ama ben çok severim daha bişeyler olsa onlarıda koycaktım

bnde severm scak içecekleri özellikle türk kahvesi vazgeçilmezimdr sodalı yapıorum köpük köpük oluyo:) sıcak çikolayı evde yapcaksan sütün içine 1 kaşık nutella koy ayrı bi lezzet veriyo kışın sıcak çikolata içmeyi bnde severm ama hazr olanları sevmiorum latteyi mocayıda çok severm btek nescafeyi pek sevmem

hazırları bende sevmiyorum
işyerinde var bi kutu sarelle onunla yapıyoruz çok lezzetli oluyor tavsiye ederim mutlakaaa

günaydınnnn

cumartesi günü kuzenimin kınası var ama hala ne giyeceğime bile karar vermedim yaa
ilk kez bi düğün için bu kadar isteksizim
oysa nişanı için ne hevesle hazırlanmıştık

sanırım kış olduğu için bişey yapasım yok

Benimde amcamın oğluna geçen pazar kız istemeye gittiler. bu hafta söz olur diye düşündük
ama hala haber falan yok herhalde biir sonraki haftaya attılar hiç aramadım da bilmiyorum.. öğle arası bi arar sorarım. :)

Aralık bitmeden söz şubatta salonda nişan mayıs gibi de düğün istiyor ay dedim sakın Eylüle almayın valla gelemem diyorum amcam kızıyor

ama kış ayında olduğumuz için benimde hiç gidesim falan yok ....

evett sakın sakın eylül olmaz
haziranda yapsınlar en geç düğünü

yaa soğuktan giyinemiyor bile insan doğru düzgün
kat katım lahana gibi

evett sakın sakın eylül olmaz
haziranda yapsınlar en geç düğünü

yaa soğuktan giyinemiyor bile insan doğru düzgün
kat katım lahana gibi

yok o kadar beklemezler ikisinin de yaşı var çünkü valla olsun artık biraz oynayım falan kurtlarm var dökülmeyi bekleyen
gerçi erkek tarafı olunca pek coşamıyorum ben

derse pazar günü söz var artık pijamalar ile giderim

benim için kız erkek fark etmiyor yaa

geçen düğünde düğün günü o kadar kudurmuşuz ki
bi ara gelinin babası amcama demiş kızlardan kimseye yer kalmadı pistte bi söyleyince otursunlar diye
tabii amcam oynıcaklar demiş ama
düşün yanii nasıl coştuk

bizim cumartesi kınası olacak kuzenin de yaşı var kız 31 yaşında damatta 45 yaşında

hahhaha bugün ara da öğren tabii ona göer hazırlanırsın

bende önce naz yapıp sonra coşarım aman ya bana kapı gıcırtısı olsun yeter :) her türlü oynarım gibi geliyor

aynen yaş farkı da çok fazla yaw. ben diyim direk çocukta yaparlar bunlar fazla beklememek için :44::44:

öğlen arıyım kız kardeşini dün aramıştı sormayı da unuttum konuşmuş oluruz emmi kızı ile

ohh dökün bakalım kurtlarınızı

ben hiç oynayamam düğünlerde beceremem sevgilimde öyle kendi düğünümzde napcaz bilmiorum bi kenarda alkış yaparız artık

buarada o saralleli sıcak çikolatayı nasıl yapıyorsun

hee bide kuzenini duyunca içime su serpildi, evde kalmamışım

düğün dernek ohh ne ala:))
bnde sevmiorum düğünlerde oynamayı yani bana çok komik gelio sarkı çaldığı an piste çıkıp ağzın kulaklarında göbek atmak :)) oynamayı çok severm aslında ama salon düğünlerinde asla çıkıp oynayamam komik gelio her şarkıda oturmadan oynamak beni kaldrcak şarkılar olmalı kaşık sesine oynamam yani gece falan çıktığımzda çok oynarım klupte ... kendi düğünümde de orkestra ayrı geldi süperdi oynamayanı bile oynattı ben 1 dk durmadım :)))

bu hafta sonu bzmde arkadasın asker eğlencesi var kumkapıya gdcez c.tesi akşam... buakşamda kuafre gdcem saçlarımı boyatmaya

kolay gelsin canım..

bende haftaya kuaföre gideceğim hep gittiğim kadın bulgaristana geri döndü. buradan bir arkadaşın gittiği kuaföre gideceğiz birlikte manikür ağda falan filan ama
ayın 10 unda hastalanıyorum ya artık duruma göre ayarlıcaz

emmi kızını aradım bu hafta yok söz falan aman bizi çağırmasalar da süper olur hee nasılsa yakında nişanı olacak
deli gibi kısa bot bakıyorum kızlar ya inanılmaz pahalı markafoni,vipdükkan ,limango , trendyol marjin hepsine baktım valla

Son düzenleme:

ben hergün deli gbi terndyol markfni limangoda geziorum haddi hesabı yok aldıklarımn ama geçen ay kendime söz verdim artık ihtiyaç dışı bişi almak yok nasıl bot bakıyosun kısa bağcıklı topululardan mı?? botlar çizmeler çok pahalı yaa bnde uzun siyah çizme almak istiorum geçen sene aldığımı pek sevmiorum bu sne bide deri ceket istiorum, bde bilekte topuklu bot bde deri tayt bde vizon kaban bde bde bde...

kısa bilekte bot istiyorum. çok yüksek topuklu olmasa iyi olur öyle modelim çok var.. ne istediğimi de çözemedim ki

kısa bilekte bot istiyorum. çok yüksek topuklu olmasa iyi olur öyle modelim çok var.. ne istediğimi de çözemedim ki

günaydınnnn

bot bende istiyorum ama hala model bulamadım kış geldi geçiyor hala alcam
uzun mu kısa mı ona bile karar veremedim daha

Günaydın ;

Sbah 06.30da kalktık eşimle o da erken gitti bugün bende yeni mesaim için 8 de çıktım evden artık mesai başlangıcımız 08:30 :26:
akşam teyzemdeyiz 2 haftadır görüşemiyoruz yarın buzdolabı için teknik servis gelecek minik minik pas lekeleri oluşmuştu bakalım ne yapacaklar..
internette bozuldu mu ne oldu bilmiyorum onun içinde birisi gelecek yani evdeyiz dinlenirim bide evi temizlerim hadi kalk gidelim diyor ev

giz09 hiç gelmiyor artık geçenlerde doğum gnüüudü

tatlıkedi de yok nerelerde acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…