- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #30.281
hizlisin bugün
ne vardi menüde :26: kopya cekeyim aksama yemek yok evdeyiz bi programimizda yok ne yapsam
dolapta bombos hattahaftasonu annemlerde olcaz o yüzden alisveriz yapmak istemedik..
yarımda yiyoruz arkadaşlarla
kağıt kebabı ,salçalı makarna, yoğurt çorba , yoğurt
crystal ofiste toplam kaç kişisiniz kaç kişi sana bağlı yani
selam kizlar!
çok mesaj birikmis pek okuyamadim ama umarim iyisinizdir
felaket yogunduk bu hafta, üretime çikarmam gereken programlarla ugrasiyordum, sükür az kaldi
neyse aklimdaydiniz ama hep ya
acayip bi kar var burda! 1 saat önce basladi inanilmaz tuttu heryer..
Aralik geldi ve kendini hissettirdi kis
beni de alırmısınız aranıza kızlar merhaba...
ne demek almaz mıyım hoşgeldn cnmee tanıt bakalım kendini evlimsn yaş kaç çalışıomsn
hoşbulduk teşekkürler hemen tanıtayım ben 22 yaşındayım açık lise okuyorum iş arıyorum bekarım.......
hoşgeldin cnm... evet havalar burdada fena soğudu dsarıya çıklmıyo valla
ohh afiyet olsun :))
hmm bi yogurt corba ilgimi çekti ama esim yemez, daha dogrusu doymaz çorbayla
en iyisi patates kizartayim, en iyi kurtaricim o
bu aralar diyetteyim bende, kalori ölçümü ile yiyorum
aksamlari bisey yemiyorum, salatayla gecistiriyorum :)
bu aksamda öyle olur muhtemelen
fark belli olmaya basladi bile insani daha çok motive ediyor belli olmasi
şöle hayatım 30 subem var her subede 4 çalışan var hepsi bana bağlı benm ofisimde de 20 kız var onlar ofis elemanım sürekli ofisteler yani diğerleri sahada
HIMMM rejim he patates kızartması pek uygun değil kendine ayrı yapacaksın sanırım.
bende dikkat etmek istiyorum ama her gittiğimiz yer harika yemekler yapıyor.
dün 10 kişi 4 kilo balık yedik artık öyle fena oldum ki resmen doydum balığa :125:
bide dayımın bir kızı var 3 yaşına girecek ocakta dibimden 1 sn ayrılmıyor bi kendim yiyorum bir ona yediklerimi sayamadım yedikçe yedim.
hu huuu selam kızlarr, ben geldimmm
yok canim nerdeeeepatates kizartmasi yemicem ben
kendime salata yapiyorum aksamlari 1 haftadir.
zaten salatayida sevdigim için zorlanmiyorum o konuda! özellikle semiz otunu yogurt ve hardalla yemek doyurucu oluyor..
Zamaninda diyetisyenim salatalari mayonez yerine yogurt ve hardalla soslayabilcegimi söylemisti o gün bugün hep öyle yaparim
misafirlerin mi vardi dün aksam?
olsun balik yararlidir zaten, iyi yapmissin canim..
nerde yaşıyosun istanbul mu?? ne tarz bi iş arıyosun ???
selamm, hosgeldin
nedense manolya isminide, o ismi tasiyanlarida çok severim
hosbuldum canim.. sen o kadar kizlari nasil idare ediyorsunkafa agritmiyorlar mi
artik battaniye-film-kestane-çay moduna geçiyoruz havalarin sogumasiylahmm bide hastalik :2: kaç gündür bogaz agrisiyla uyaniyorum, hastalik sinyalleri aliyorum
HIMMM rejim he patates kızartması pek uygun değil kendine ayrı yapacaksın sanırım.
bende dikkat etmek istiyorum ama her gittiğimiz yer harika yemekler yapıyor.
dün 10 kişi 4 kilo balık yedik artık öyle fena oldum ki resmen doydum balığa :125:
bide dayımın bir kızı var 3 yaşına girecek ocakta dibimden 1 sn ayrılmıyor bi kendim yiyorum bir ona yediklerimi sayamadım yedikçe yedim.
onca kızla uğraşmak zordur. ben genelde erkeklerle daha iyi anlaşırım. arkadaşlarım falan hep erkektir.
tabiki hoşgeldin
keşke istanbul olsa aydında yaşıyorum çok istiyorum çalışmayı ben mağaza market hep mezun olmayınca ben de onları istemiyorum bakalım
hoşbuldum tatlım, iyiyim sen nasılsın? işler yoğun pek gelemedim bu aralar ya:26:hoşgeldin nasılsın canım görüşmeyeli nasıl gidiyor ?
hoşgeldin manolyakeşke istanbul olsa aydında yaşıyorum çok istiyorum çalışmayı ben mağaza market hep mezun olmayınca ben de onları istemiyorum bakalım masabaşı yani hep ayakta durmak istemiyorum eczane de çalıştım bulsam bir daha hemen gircem iş beğenmiyor gibi olmayayım da
hoşbuldum tatlım, iyiyim sen nasılsın? işler yoğun pek gelemedim bu aralar ya:26:
evde işte heryerde yoğunum bugünlerde
sen nasılsın neler yaptın görüşmeyeli?
:
hosgeldin canimmmhu huuu selam kızlarr, ben geldimmm
salatayi bizde severiz, yemeklerin yanina mutlaka yaparim hergün..hımm bende çok severim salatayı Allahtan eşimde seviyorbazen akşamları yapıyoruz.
özel salata soslarından almıştım sezer ve hardallı olandan hoşumuza gidiyor
yok biz dayımdaydık güzel oldu özlemişiz :125:
hoşbulduk maalesef ismim manolya değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?