- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #30.261
benden önce davranmışşsın
bende int bakıyorum ama yok e n güzeli gidip görüp almak
netten normal ayakkabı alırım da bota cesaret edemedim
soğuktan 2-3 çift çorap giydiğim için
bota ayağımın sığmaması gibi bir ihtimalde var
Günaydın ;
Sbah 06.30da kalktık eşimle o da erken gitti bugün bende yeni mesaim için 8 de çıktım evden artık mesai başlangıcımız 08:30 :26:
akşam teyzemdeyiz 2 haftadır görüşemiyoruzyarın buzdolabı için teknik servis gelecek minik minik pas lekeleri oluşmuştu bakalım ne yapacaklar..
internette bozuldu mu ne oldu bilmiyorum onun içinde birisi gelecek yani evdeyiz dinlenirim bide evi temizlerim hadi kalk gidelim diyor ev
giz09 hiç gelmiyor artık geçenlerde doğum gnüüudü
tatlıkedi de yok nerelerde acaba
günaydın cnm... nie 8buçukta baslıo ki daha mı erken bitcek mesai:44: buzdolabında nie pas oldu acaba yaa ... yrn evdesn ne gzl temzlik yaparsın bnde bu hafta evde olmak istiorum ama olmuyobnde akşam braz toparlicam evi bnmkide kalk gdelim diyo valla yılbası programı yaptınızmı
yarım saat erken çıkıcaz 6 da çıkıyoruz bu arada
hiç bilmiyorum bakalım yarın ne diyecekler görcez... :)
saçlarını boyatmışşsın şaşırdım koyu olmuş güle güle kullan..
yılbaşında da yüksek ihtimalle evdeyiz canım henüz plan yok dışarda olmayı da sevmiyorum yılbaşında
aslında çok daha açık renk oldu ama belli olmuyo o fotoda dün boyattımerken çıkmak daha iyi yaa insan 4-5 falan olunca bi moda griyo zatn çıkmak için bzde 10da geliorz 6buçkta çıkıorz ...
yılbasında bnde dısrda olmayı sevmiyorum özellkle istanbulda ... ya çok kaliteli mekanlara gdceksin ki aşırı pahalı oluyo yada evnde olcaksın bz geçen yıl evdeydik bu sene abimn çalıştığı otelde çok iyi organizsyon var oraya gderz dedik ama belli değil benm ameliyat tarihime bağlı yılbaşına kadar toparlanamazsam hiç biyere gdemeyiz
RESİMDE epey koyu geldi kış için ideal gerçi koyu olması iyi gidiyor koyu renklerbenim kafam rahat ya boya konusunda 1 kere bulaşırsam biterim her ay farklı renk yaparım korkusu ile hiç boyatmıyorum 2 yıl oldu şaka bir yana iyi dayandım
aynen öyle fordçular dolu oluyor sevmiyorum geçen sene yürüyüş yaptık arkadaşlarla evdeydik yılbaşına yakın nişantaşına oradan da okey oynayama geçtik ama bu yıl daha bişey yok evde oluruz % 70
ameliyat için almadın mı daha gün ?
kaşlarım koyu olduğu için koyuda yakısıyo ama buaralar karamel, bakır, balköpüğü tonlarında gdiorum ben çok sık boyatmıorum saçlarımı ajandama hep not alıorum en son temmz sonu boyatmışım düşün 5 ay olmuşkardeşimn düğününe yakın boyatırım bde
ameliyat için gün almadım cnm daha su işlerimi toparlamaya çalışıorum 18ine kadar onaylamam gereken raporlar var ve günlük yani bianda halledemiorum hepsi tarhli bde ofisimde yerime durcak biri lazım yoksa kızlar coşarhersy planladığım gbi gderse 20sinde olurum ameliyatımı
İNŞALLAH olur canım istediğin gibi. sağlığın daha önemli sonuçta
kesinlikle sağlık en önemlisi tartısılmaz bile ama işleri böyle bırakıp gdersem ameliyattan sonraki gün işe gelmeye kalkarım kendimi çok iyi tanıyorumo yzden halledip gdiym 1 hafta dnlenip öyle geliyim
hayırlısı olsun canım.. belki madalya takarlar belkiçalış çalış 1 karış
kesinlikle sağlık en önemlisi tartısılmaz bile ama işleri böyle bırakıp gdersem ameliyattan sonraki gün işe gelmeye kalkarım kendimi çok iyi tanıyorumo yzden halledip gdiym 1 hafta dnlenip öyle geliyim
ablam gbi konustun :) napim kuzum rahat edemiom ben yaaa( neyse dediğin gbi hayrlısı...
hava nası soğuk yaaa doğalgaz faturan geldimi benm ilk faturam geldi 244 tlşok oldum
aferim sana
madalya mı takacaklar sanki
tamam işini seviyorsun ama
bende ufak bi operasyon geçirmiştim peşine işe geldim ama tam gün gelmemiştim
tatlıkedi kolay gelsin .
burada da yağmur fena:26:
tesekkür ederim canim sizlerede kolay gelsin
afiyet olsun hatta
sağol sana da canım benim yedim yemeğimi geldim bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?