Sipaydi ye Yardım lütfen

günaydın cnm... nie 8buçukta baslıo ki daha mı erken bitcek mesai:44: buzdolabında nie pas oldu acaba yaa ... yrn evdesn ne gzl temzlik yaparsın bnde bu hafta evde olmak istiorum ama olmuyo bnde akşam braz toparlicam evi bnmkide kalk gdelim diyo valla yılbası programı yaptınızmı

yarım saat erken çıkıcaz 6 da çıkıyoruz bu arada
hiç bilmiyorum bakalım yarın ne diyecekler görcez... :)
saçlarını boyatmışşsın şaşırdım koyu olmuş güle güle kullan..
yılbaşında da yüksek ihtimalle evdeyiz canım henüz plan yok dışarda olmayı da sevmiyorum yılbaşında

aslında çok daha açık renk oldu ama belli olmuyo o fotoda dün boyattım erken çıkmak daha iyi yaa insan 4-5 falan olunca bi moda griyo zatn çıkmak için bzde 10da geliorz 6buçkta çıkıorz ...

yılbasında bnde dısrda olmayı sevmiyorum özellkle istanbulda ... ya çok kaliteli mekanlara gdceksin ki aşırı pahalı oluyo yada evnde olcaksın bz geçen yıl evdeydik bu sene abimn çalıştığı otelde çok iyi organizsyon var oraya gderz dedik ama belli değil benm ameliyat tarihime bağlı yılbaşına kadar toparlanamazsam hiç biyere gdemeyiz

RESİMDE epey koyu geldi kış için ideal gerçi koyu olması iyi gidiyor koyu renkler benim kafam rahat ya boya konusunda 1 kere bulaşırsam biterim her ay farklı renk yaparım korkusu ile hiç boyatmıyorum 2 yıl oldu şaka bir yana iyi dayandım
aynen öyle fordçular dolu oluyor sevmiyorum geçen sene yürüyüş yaptık arkadaşlarla evdeydik yılbaşına yakın nişantaşına oradan da okey oynayama geçtik ama bu yıl daha bişey yok evde oluruz % 70

ameliyat için almadın mı daha gün ?

kaşlarım koyu olduğu için koyuda yakısıyo ama buaralar karamel, bakır, balköpüğü tonlarında gdiorum ben çok sık boyatmıorum saçlarımı ajandama hep not alıorum en son temmz sonu boyatmışım düşün 5 ay olmuş kardeşimn düğününe yakın boyatırım bde
ameliyat için gün almadım cnm daha su işlerimi toparlamaya çalışıorum 18ine kadar onaylamam gereken raporlar var ve günlük yani bianda halledemiorum hepsi tarhli bde ofisimde yerime durcak biri lazım yoksa kızlar coşar hersy planladığım gbi gderse 20sinde olurum ameliyatımı

İNŞALLAH olur canım istediğin gibi. sağlığın daha önemli sonuçta

kesinlikle sağlık en önemlisi tartısılmaz bile ama işleri böyle bırakıp gdersem ameliyattan sonraki gün işe gelmeye kalkarım kendimi çok iyi tanıyorum o yzden halledip gdiym 1 hafta dnlenip öyle geliyim

aferim sana
madalya mı takacaklar sanki

tamam işini seviyorsun ama
bende ufak bi operasyon geçirmiştim peşine işe geldim ama tam gün gelmemiştim

ablam gbi konustun :) napim kuzum rahat edemiom ben yaaa ( neyse dediğin gbi hayrlısı...

hava nası soğuk yaaa doğalgaz faturan geldimi benm ilk faturam geldi 244 tl şok oldum

bir kaç kişi aynı şeyi söylüyor ise düşünme tavrını değiştir bana kalırsa.

bizim henüz gelmedi ama bakalım kaç gelecek bende merak ediyorum

aferim sana
madalya mı takacaklar sanki

tamam işini seviyorsun ama
bende ufak bi operasyon geçirmiştim peşine işe geldim ama tam gün gelmemiştim

sanada geçmiş olsun cnm ... yaa bu iş konusunda herkes bana çok tepkili benm yapım bu bde ofis bana tahsis edilince kendi işim gbi oldu yani eğer bişi yanlış gderse yne ben uğrasıcam bde düzenimi ayarladım oturttum çok emek verdim ben bu işe... ama sağlık için hersey 2 .planda tabiki ... hayrlısıyla olcam ameliyatımı

selam kizlar!
çok mesaj birikmis pek okuyamadim ama umarim iyisinizdir
felaket yogunduk bu hafta, üretime çikarmam gereken programlarla ugrasiyordum, sükür az kaldi
neyse aklimdaydiniz ama hep ya

acayip bi kar var burda! 1 saat önce basladi inanilmaz tuttu heryer..
Aralik geldi ve kendini hissettirdi kis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…