- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #30.501
ıstanbulda cnmm anadolu yakası dağn başındayım ılk buraya yağar zaten donuyozzztünaydin diyim beniyilik canim senden naber
Nerde kar yagiyor
ikiside bosch canm, blender eski deil hatta yeni ürünlerinden biri fiyatlarıda normalde bana göre uçuk ben interntten buldugum için 330 gibi bişiy.
Fi tarihinde blender damı vardı
Philipsin blenderları iyi ama mikser konusunda pek geliştirememiş mikserler uçları çok ince annemde var biz memnun deiliz kullanamıyoruz sadece blenderını kullanıyoruz.
Ben açıkçası philipsın sadece ütüsünü ve epilasyon aletini beğeniyorum onun dışında Bosch, tefal bana çok daha kaliteli geliyor.
Zaten bakcak olursan küçük ev aletleri işine içlerinde en son girmiş bi marka daha çok elektronik üzerineydi genelde bütün ürünleri diğer markaların benzeri ya da aynısı
Eleştirilerim bu kadar saygılarımla mutlu
NE karı yaw
bıldığın karşimdık güneş açtı avaz var donduk valla
evımın semtı daha sıcak burası dağın başı ayı ınmıyor ıyıkı gerçı sanayıda yeterı kadar ayı var
Kızlar nickimi değiştirmek istiyorum, değişiyor mu bilen var mı??
buralar süper valla
Çok sevgili böcükk düşüncelerin için teşekkür ederim. Onada bakıcam zaten bu gidişle alamıcamneyse acelem de yok nasılsa
woww yılın ilk karı heburada çok soğuk ya elim ayağım hiç ısınmıyor :26:
süper derken güneş var demı burdada vardı ama sonra kar sonra gene gneş oldu bu gece cok soğuk olacakmışş
cplerımızde ısınır artık
alırsın cnmmm daha zamanın var nasılsa
evt ben genelde al al yanaklarla dolaşıyorumm bıldığın köy kızı ve sıcağımdır kuru kara üzüm ve anamın pekmezı sağolsunn
Çeyiz listene baktımda hay maşallah ne çok şey almışsın öylevatilatöre kadar aldın mı hakket? biraz abartmamışmısın :26:
süper derken güneş var demı burdada vardı ama sonra kar sonra gene gneş oldu bu gece cok soğuk olacakmışş
cplerımızde ısınır artık
kızlar uğrayamadım bikaç gndür 18 aralık salı gnü ameliyat oluorum( bana dua edin toparlanınca gelirim durumumdan haberdar ederim hepinizi çoook öpüorum
kızlar uğrayamadım bikaç gndür 18 aralık salı gnü ameliyat oluorum( bana dua edin toparlanınca gelirim durumumdan haberdar ederim hepinizi çoook öpüorum
Günaydın ;
Hala hastalanamadım ya 4 gün geçti düzene girmişti ne güzelkafayı taktıkça hiç olamıyorum :44::44:
evet bencede sipaydii hergün beklersen gelmez öyle hem sen neden taktın ki bukadar bunu bırak ya istediği gün gelsin, rahatsız ediyordur ama bölede olmaz ki
düzensiz miydi senin? ilaç fln mı kullanıyordun??
Günaydınnn cristal geçmiş olsun şimdiden canım
Speddyimm ne alsan acaba
dün bizim burda pastanede BJK li pasta vardı minicik sende öyle yaptır
lazer e mi başlıcaksın hangi bölgeler ne kadar sürecek kaç paraya mal olacak
mutluu eklediğin resimleri gördüm de çok pahlaı canım yaa etmez bence o kadar
Günaydın ;
Hala hastalanamadım ya 4 gün geçti düzene girmişti ne güzelkafayı taktıkça hiç olamıyorum :44::44:
sipidimmm
gebelik testi yapsana bebekimAllah gönlündekini versin inşallah..
BİDE ev ayakkabısı istiyordu yada sıcak tutan terlik gibi bişey ona bakıyım diyorum hediye alırım
dediğin gibi pasta da alabilirim
başlıcam inşallah ama hala hastalanamadım sanırım teyze oluyorsun
ücretsiz cnm ağaya beleş komple gerçi belki tek bölge fiyatı ödeyebilirim de belli değil daaha
genital düşünmüyordum diğer taraflar için konuştuk ücretsiz şimdi genital da istiyorum buda ücretsiz olur mu bilmiyorum
bizimkinin arkadaşının tükkanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?