- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #30.921
hani uyucaktınnn
artık bende çıkssam sevincem akşamlarda çok çabuk geçiyor
bende çok memnun oldum buarada
aynen öyle cnm evlenmeyi düşünüyoruz bakalım kısmetse şubat gibi nişan yapmak istiyoruz hayırlısı
sen aslen nerelisin? fransaya yeni mi gittin evlenince falan mı? yeni evlisin sende heraldeeşin türk mü?
ay ne meraklı çıktım bende
iyi gecelr kızlar:)
18inde oldum ameliyatımı hersey yolunda çok şükür toparlandım... dün işe basladım ama ist. merkezdeyim bikaç gün ... kendi ofisime geçmedim daha..
geçmişi okuyamadım nası gidiyo var mı değişiklik:)
iyi gecelr kızlar:)
18inde oldum ameliyatımı hersey yolunda çok şükür toparlandım... dün işe basladım ama ist. merkezdeyim bikaç gün ... kendi ofisime geçmedim daha..
geçmişi okuyamadım nası gidiyo var mı değişiklik:)
Sabahları çok zor kalkıyorum, trafik deseniz cabası normalde 40 dklık yolu 1,5-2 saatten önce gelemiyorum haliyle geç kalıyorum patron uyardı dün beni, zaten trip atıyor günlerdir buyüzden sabahlarıda görseniz apar topar çıkıyorum ama hep geç kalıyorum max 15dk genelde ya 5dk ya da 10dk garanti, canım çok sıkkın bu duruma napcam bilmiyorum bugün daha erken çıktım evden ondada yollar kapalıymış yol daha çok uzadı gene aynı hesaba geldidahada erken kalkamıyorum
bende sabah kalktığımda inanılmaz yorgun oluyorum. gece yatarken de öylemutlu değilim bu halimden valla bıraksalar akşama kadar uyuyabilirim
Aynen bende resmen yataktan kazıyorum kendimi hele kışın hiç çekilmiyor havada buz gibisen geç kalmıyosun heralde ama maşallah
KALMIYORUM AMA öyle çok bekliyorum ki otobüs durağında yarın 7:15te kalkacağım yataktan kalkamıyorumç
dün eve gittik arkadaşla anahtarı unutmuşumhadi abimi aradım yedek anahtarı getirdi. sabah 07:30 a kurulu 08:45 te kalktım ben 15 dk içinde hazırlandım çıktım
08:25 geçiyordu hala otobüs minibüs yok mecbur taksiye bindim.inanılmaz sinirleniyorum ya
Benimde öyle bide otobüs bekliyorum her sabah 1,5-2 saatte geldiğim yetmiyor gibiotobüste full tabi o kadar geç gelince daha hiç oturmamışımdır heralde taksiyle gelebilceğim biyer olsa bincem bende ama benm burası rahat 40-50 tutar seninkinlerde çok sıkımı bu konuda?
öyle sıkı değilller ama geç kalmam genelde nadirdir yani
bizim şöyle geldiğimizde kart basıyoruz akşam çıkarken de yani isteseler rahatlıkla takip ederler
anladım oda zormuşbenimde şu geç kalma işime bian önce bi çözüm bulmam gerek erkende çıksam geçte kalsam hep aynı hergün 5-10dk geç geliyorum delircem
erken çıktığın bir gün yine geç gelirsen söyle patrona bugün şu saatte çıktım ama yine aynı otobüs bekliyorum belli saatte geliyor falan diye anlat yada normal çıktığından daha erken saati dene
Öyle olcak artık bakalım, çok canımı sıkıyor bu durum
Biraz daha böyle geç kalırsam beni işten çıkartabilirler belkide
Karnımda açıktı buarada geç kalmıyım diye ne bişey yiyorum ne de zaman kaybetmeyim bişey alıyorum
Buarada dün akşam tatlı krizine girdim gene evde puding buldum içine ne bulursam attım, ama pek güzel değildi hiç kesmedi yaş pasta istiyor canm yaş pasta
diğer iş ne oldu ?
akşama 1 dilim al ye benim rejim yalan oldu zaten yapamıyorum :125:
daha haber yok diğer işten zaten hemen cevap gelmez demişlerdi beklemedeyim
benim rejimde yalan oldu ya haftasonu canını çıkarttım
ya ben incelmek istiyorumm özellikle kalça basen yani en zor yerler kendi kendime pasif jimlastiğe mi gitsem diyorum 3-5 seans işe yarar mı ki? zararı varmıdır acaba duydun mu hiç?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?