Sipaydi ye Yardım lütfen

kesınlıkle haklısın cnmm
kuzene üzüldüm genede herkesle tanıştdı yurtdışına gezmeler tatıller alışverışler sanırm evle ılgılı alışveriş bıle yapılmıştı
neyse hayrlısı artık

eşin cok ıyı cnm ıyıkı onunla evlenmışsınn bencecok yakışıyonuss

çok şükür bende öyle diyorum Allah herkesin karşısına hayırlısını çıkartsın

sıkıcı bi gün keşke cuma olsaymış

Aynen öyle bgn çok yogunuz

Bugün bi arkadaşımdan yılbaşı hediyesi aldım süpriz oldu bana haberim yoktu öyle sevindim ki anlatamam kocaman bi kutu geldi içinde öyle çok bişey yok ama hiç sorun deil öyle mutlu oldum ki düşünmesi yeterdi

Keşke sevgilimde bu kadar ince düşünceli olsaydı Sevgilimden beklentilerim çok yüksek nedense dün akşam gene kavga ettik limoniyiz ben abartıyorum galiba biraz, bilmiyorum bana süprizler yapsın istiyorum herkesi düşünüyor tek beni düşünmüyor :2:

Dün beraber dışarı çıktık yılbaşında beraber olcağımız arkdşlarımıza ufak tefek hediyeler aldık sonra ben kardeşinede hediye aldım bana gelmiş diyoki bende başka bişey alayım kardeşime süpriz olur beraber aldık bunu deriz dedim yok diyo olmaz ,sonra gelmiş bana aşkım begen bişey sanada alıyım ben istermiyim öyle bikerede şu sevgilime süpriz yapıyım demiyor çok alınıyorum

evimize şunu alalım mı bunu alalım mı taksitle öderiz diyor tamam iyi bişey diyo ama bazen çıldırıyorum içim içimi yiyor git bana bi tektaş al taksitle ödersin diyesim geliyor sırf dillendirmek istemediğim için söylemiyorum evlenme teklifi bile etmedi daha

arada laf sok anlarsa anlar zaten

bende hediye olayında sevmem para veriyim git istediğini al diyen erkeklere de uyuz olurum adı üstünde SÜPRİZ.

eşim bana S3 olacak doğum günümde şimdiden diyorum hiç süprizi yok yanında heycanlandıracak bişey isterim diye.

gerçi sağolsun 3 kez doğum günü kutladık 3 ünde de ağzım açık kaldı

valla erkeklerin çokk büyük kısmı tamamen odun oluyorlar

bende bekliyorum sürpriz yapsın diye ama
yok yanii yapmaz
hiç beklentim yok

benimki saolsun çok kalas bu konularda Allah var her doğum günümde her özel günümüzde bişey alır ama hiç öyle süpriz değil mesela bişeye ihtiyacım vardır atıyorum çizme alcamdır doğum günüme 1 hafta vardır ben alcam sana der doğum günü hediyesi diye ben alma falan derim aldırtmam o sonra alır getirir ilk zamanlar süpriz gibi geliyordu ama sonra hep aynı şey olunca biliyosun zaten ne alcağını süpriz falan yok öyle, geçen doğum günümde bana süpriz yap dedim evde pasta almış üstüne bi mum yakmış hediyeler almış en büyük süpriz buydu işte hiç şaşırmadım malesef doğum günümdü sonuçta hiç süpriz nasıl yapılır bilmiyor ya da işine gelmiyor art niyetli değildir aslında sevgilim öyle parasından falanda kaçmaz, bişey alırken ederken cimri değildir yani bilmiyorum ben söyleyince yapar yapmaz değil biliyorum ama ben söyledikten sonra hiçbi anlamıda kalmıyor benim hevesimde kalmıyor önemli olan kendi hatırlayıp yapması ama maalesef yapmaz yani şansızım bu konuda

valla erkeklerin çokk büyük kısmı tamamen odun oluyorlar

bende bekliyorum sürpriz yapsın diye ama
yok yanii yapmaz
hiç beklentim yok

Benimde yok biliyorum çünkü ben malımı yapmaz yani içinde yok eskiden çok hevesliydim neler neler yapıyodum süpriz olsun cart curt diye artık bende yapmıyorum hevesim kalmadı bişey alcaksam söylüyorum sana şunu alıyorum falan diye

Ece valla ne erkekler var neler neler düşünüp yapıyorlar duyunca görünce şoka giriyorum , içinde olduktan sonra birde ailede görmekte önemli bence

sen evlenme teklifi aldın mı? sipaydi aynı sorum sanada ?

benım kocem süprıs yapar ama en son süprısını hıc beğenmedım yaakocaman ayı napcaksam tam saksıdan kurtuldum yer kaplıo dedım ondan büyük ayı almış yaaavalla yeğenlerden bırıne vercemm

bugun beklıom ama bişiler bakaım belkıde evde uyyo halaişten geldı sabah ve hıc araşmadık
bende aramadım uyandırmayım dıye o da aramadı
süprıs mı yapcek nedır
belkıde bişi yapmas asıl süprıs o olur banauyyakalır

Yapar yapar sizin kocalardan umudum var benim bugün yapmazsada yarın yapar ama yapar

bizimde yıldönümümüz yaklaşıyor sevgilim kesin çalışır o gün bende kendi kendime sinirlenirim gecede kavga ederiz sabahta ayrılırız artık çok sinirleniyorum ya herkes özel günleri gelsin diye bekler ben geliyor diye üzülüyorum resmen

sağolsun yapar hatta ben onun yaında odun kalıyorumhıc anlamam süprıs hedıye falan neye ıhtıyacı varsa alırım al sana hedıye bıde paketleme ve notlar başka bişi yok
ama adam yoluma güller serığ mumlar ateşlıyoo ben evı yakcan dıye kızıomböleyz bız
her günüde kutluyoruz ben önemsemesemde kutlar o hayatımda en güzel çiçeğıde anneler gününde almıştımharıka güllerdı

bugun bende cok merak edıyorum napar dıye ben hedıye alırken ona cok zorlandım bakalım o ne aldı
geçen yıl bıleklık ve kolye almıştı pırlantadancok küçük ama cok sevımlılerdı ayy akşam olsunnnnnn

sende üzülme yaa belkı bıgun hayatının en büyük süprısını yapar sana

yok canım ben teklif bile almadım
ilk buluştuğumuz gün
yağmur yağarken sevglilm olur musun demişti

görüp göreceğim tüm romantizm de o oldu

yılbaşı için çizme alacaktı o
bana numara sordu hatta
netten cesaret edemiyorum deyince vazgeçti

o da ıyımış hee
cok romantık eşlerınız olacak desenıze

ama bak ıhtıyaclarınızı alıyolar gene benımkı sankı benım ayıya ıhtıyacım varmış gıbı ayı aldı bıde işe gıderken yanıma koyyo o yokken bana sahıp cıkcakmış oğlumuz

Maşallah size

herkes yaparda benim sevgilim süpriz falan yapmaz ya o kadar büyük konuşuyorum, beni şaşırtıp mutlu edebilceği bir süpriz gerçekten hayal bile edemiyorum sevgilimde o derece yani çok isterdim ama maalesef tanıyorum sevgilimi artık o yüzden beklentimde yok, bir bu yüzdende vazgeçemem ki sevgilimden, temiz kalplidir sevgilim herkesi memmnun etmeye çalışır ama işte sevgilisini 1 adım öne alamıyor maalesef.

Son düzenleme:

iyi ya işte ece daha ne istiyosun sevgilim olurmusun demiş

bizde tanıştıktan sonra baya 1sene kadar görüştük arkadaş gibi sonra artık hoşlanmaya başladık birbirimizden ama ben genede aramızda bişey olmasını istemiyordum bile zaten başka birisini unutmaya çalışıyordum çok destek oldu bana Allah var sonra bigün tuttu öptü beni hayvan sonra kızdım onada kendimede görüşmedim bikaç gün kendimdende emin olamadım benden özürler falan diledi sonra nasıl olduysa çıkmaya başladık öyle sevgilim olurmusun falan filan nerdeee bende o bile yok

Evlenme teklifide yok geçen nişan konusunu konuşuyoduk buarada beraber manava gidiyoduk bana evleneme teklifi bile etmedim dedim durmuş yolun ortasında benimle evlenirmisin diyo al işte dedi ettim

aynen ya çok romantikler cidden

iyi ya işte adamcaz seni düşünüyor

Son düzenleme:
BÖCÜKKK oğlumuz muuu

koptum yaaaa
benimki ihtiyacım var diye alcakta
topuklu çizme beğenmiş
allahtan almamış hem 200 tl
hem platform topuklu
ben onu kış günü giyemicektim
birde trip atacaktı

aaa mutlu aynı benimkisi de valla
ne zaman evlenme teklifi etmedin desem
benimle evlenir misin diyor
birde ekliyor
ne şanslısın hangi kız bu kadar teklif aldı die koca kafa
diyorum ki bi kere et adam gibi et diye ama yok yokk
etmez bu

biz ilk yüzyüze görüştüğümüz gün çıkmaya başladık
şaka gibi yaaa o gün zaten evleneceğimizi biliyorduk sanırım

Benimkide yaa hergün evlenme teklifimi ediyim yani böyle diyo diyorum adam gibi et sesini değiştirip söylüyor hey alam napıım ben çocugu şimdi

Bizim çıkma aşamamızda uzun sürdü halen evlenememiz gibi ama çıkma işinde ben ağırdan alıyordum sonra nasıl olduysa sevgili olmuşuz bi baktım aradan seneler geçmiş şimdi benim paşa kendini ağırdan alıyor evlenmeye hoş şükür rabbime artık oda düzeldi ağırdan alma olayı bakalım hayırlısı artık. Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun diyorum artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…