Sipaydi ye Yardım lütfen

hey masallah biriktirmeyim bari bende yapayim gözüm korktu 16 parça diyince
öncesini duymustumda sonrasini ilk kez duydum
soguk havadada hic cekilmez

iyi aksamlar canim

Selam arkadaşlar
Spaydinin konusunu görünce bi selam vereyim dedim

Günaydın canım hoşgeldin nasılsın ?

hey masallah biriktirmeyim bari bende yapayim gözüm korktu 16 parça diyince
öncesini duymustumda sonrasini ilk kez duydum
soguk havadada hic cekilmez

iyi aksamlar canim

bana sonrasında ne kadar uzun süre yapmazsan o kdar iyi dedi kadın.
bakalım bu akşam acı günü geçen sefer kar vardı bu sefer yağmur.

ne oldu iş konusu merak ettim..

mutluluk,röflelikedi,böcük ve tüm ziyaretçiler Günaydın

Son düzenleme:
günaydın cnm
nasılsın

şimdı patron gelır bızım çaycı garuda cıktı kaç gundur hem çaya bakıom hem işe cok yoruluyorumyenı bırını alamaz şuan cok zoru durumda ılk defa maaşımı alamadığım henüz normalde cumadan alıyordukbugunde kredı ödencek ıstycem valla napım

kadın çıktı mı olacağı oydu zaten hayırlısı olsun inşallah kısa sürede birisini alır bari işler üzerine kalmaz

geldımde okudum tam sana yazacaktım cıkmak zorunda kaldım ama aklımda bak gene yazıyorum cevap

sağol cnm
ayy erkekler hasta ıken kesınlıkle çekılmıo yaa
bende nazlancam hasta olursam aman aman neyse hasta olmımde hamış olursam cok nazlancam

kadın çıktı mı olacağı oydu zaten hayırlısı olsun inşallah kısa sürede birisini alır bari işler üzerine kalmaz

evt cnm 4 gün falan oluyo geçen hafta cıktı bende dıycem kendıne çaycı bul ben ne kadar ıdare edeblırım dıye ama şuan ortam hıc ona muasaıt değil
işler öle karışıkkı
ortakta gelmedı benı aradı bıraktımdıyeherkesler gıdıo 1 saat sonra toplantı varmış bakalım neymış
hayrlısı yaa işim hazır dedıklerıne göre bende hareket etcem
bıze demeden bızım ssk ları ıptal ettrmış şirketı başkasına devretmiş bızım çıkışlar yandı onunla ılgılıde görüşcem
ama bura yakında kapanır bişi olur cok karışık yanı
aslında kımse işinden olmasın kadına ble üzüldüm ama hayrlısı yaa
napalım
keşke 3 4 ay daha ıdare edebılsek taşınma parası bırıktrsem

HAYırlısı olsun ama sssk iptal ettirmesi falan suç hepinize tazminat ödemesi gerekmekte inşalalah güzel bir açıklaması vardır

günaydınnnn

geleli bayağı oldu da bizim muhasebeviyle uğraşıyorum sabah sabah
ne uyuz bir adam yaaa

Günaydin herkesciklere

he yapmicaksin bende yapmak zorundasin saniyodum,
off gün bugün he

valla is konusunda karar verdim ama hâlâ kararsizim
esim karar vermeden yatmicaz yeni güne kararinla uyanicaksin dedi, o yüzdende 12'de yattik konusa konusa bi hâl olduk
galiba eski yerimde kalicam :26:
müsterilere tek basina gitmek büyük bi sorumluluk, ben hiç o sorumluluklarda calismadim.. korktum acikcasi esim anlattikca.. o aliskin gidiyor ve anlatti nasil oldugunu falan..
ayni meslekteniz esimle ama hic is konusmazdik bgne kadar..
bi sekildede kendimi gelistirmek icin bi yerden baslamam gerektigini düsünüyorum, bi taraftanda :26: hâlâ bilmiyorum

aaa bak biz hamileyken nazlanicagimizi bildikleri için mi böyle yapiyolar acaba

AYNI fikilrerle güne başlamışsın ama olmaz eşin anlattı ve gözün korktu ise düşünme bile şuanda işinde rahatsın öğle aran çalışman falan iyi ..

bitti bitmez mi ya 2 saatten fazla sürmüştür ama bu akşam eşimin maçı var bende lazere gdiyorum sonra belki arkadaşla buluşucaz

evet canim haklisin :44:
2 saat iyi dayanmissin ben cabuk sıkılıyorum..

evet canim haklisin :44:
2 saat iyi dayanmissin ben cabuk sıkılıyorum..

mecbur canım 1 gömlek 1 elbisem vardı diğer tüm ütüler eşme ait :2::2:
bende sıkılıyorum ama genelde dizi gününe denk getiriyorum. bide unutmuşum mutfak takımı ve salon takımım da vardı dantel hemde nefret ediyorum dantel ütülemekten
yıkayınca minicik kalıyorlar

HAYırlısı olsun ama sssk iptal ettirmesi falan suç hepinize tazminat ödemesi gerekmekte inşalalah güzel bir açıklaması vardır
valla ben dedım şikayet ederım
hem taşıncamıda söyledım yardımcı olacağını söyledı bakalım

iş konusunda bende yenı okudumda bence şuankı işin cok rahat
satış elemanı olarak cok yer vardı benım lıstemde benı ısteyen ama asla ben gıdıp bu işi yapamam dedım telde aramalr gıdıp müşterı gezmelerını yapamıyorum ben ya
senın için hayrlısı olsun cnm

yok yok erkeklerın genlerınde bu var

ütü demişsiniz ben hıc bırıktrmem ve hıc yorulmam ütüyüde cok severım hele nevresım ütülemeye bayılıyorum ya

ben bilerek dantel almadim canim annem cok ugrasirdi onlarla
en azindan dizi izleyerek cabuk geciyor gercektende simdiye kadar biriktirmedim maksimum 5-6 parca olmustur, bide esimde bende sportif takiliriz cok resmi giyinmiyoruz o yuzden utuleyecek en cok havlularim olur..

türünün tek örnegisin böcükcüm, ütüyü sevmen ilginc

hayirlisi canim is konusunda kararimi veremedim hâlâ canim nasil sigara istedi bari ikoncuk benim yerime tüttürsün

Selamm kızlarr

Bugün bikaç işim vardı işe geç geldim biraz

Sipaydii senin bu ütüler insanı öldürür hiç sevmem bende ütü yapmayı çeyizimede öle öle ütü aldım bişiy varmış gibi
ben bişiy alırken bile 40kere düşünürüm ütüsünü

tatlı kedii hayırdır işle ilgili bi problem mi var??

böcümm işinde hayırlısı olsunn inşallah , ama git paranı iste kredi bu şakaya gelmez ayrıca patronun nasıl sizden habersiz ssknızı iptal ettirir
buarada ilk defa ütü seven birini duydumm şok!

röflelimmm nabersin

İŞLER Aaniden yoğunlaştı ya bu ne böyle...

röfleli kedi yok yine kaçmış :26::26::26::26:

mutlu ; aynen öldürür valla bi ütü zor iş bide bizim gibi deli danalar için daha zor paso geziyoruz..

böcük her işini evde olduğu için yapıp kaldırıyor bide eşide gece çalışıyor. kocam evde olduğunda iş yapmamaya çalışıyorum
birlikte tv izliyoruz keyif yapıyoruz yaparsak haftasonu ancak bi ütümü o varken dizi izlerken yapıyorum..
bazen bende akşamları olmasa işimi rahat rahat yapsam diyorum ama sonra vazgeçiyorum

benim dantellerim dolu çok zor olanları kullanmamaya çalışıyorum ama evimde danteli seviyorum sanırım ben biraz nostaljik gelinim..
eski eşyaları çok severim yeni gelin edası ile yaşıyorum evimde

tv izlerken cidden çabuk geçiyor ütümü mecbur biriktiriyorum. bizde kurutma makinesi var çamaşır yıkadın mı 2 saat sonra kuru hemen ütü yapmaktansa toplu ypıyorum..
bide danteller dışında 12 gömlek birikmemiş hali diyebilirim. her hafta aynı senaryo bizde

koltuklarımı yıkamak istiyorum kılıfları haftasonu çıkartalım makinede yıkayalım dedik yok ya olmyor çıkartırsak asla sokamayız geriye
elle silsem canım çıkar kocama sildirsem yazık günah diyorum ama bakalım bi çözüm bulmam lazım

hosgeldin canim
yeni bi is yerinden teklif varda canim gitmekle gitmemek arasindayim
burdan memnun degilim, oraya gitmeyede cesaret edip haydi bismillah diyip atilamiyorum, burda rahatim saat konusunda orda nolcak Allah bilir...
o yüzden bilinmezdeyim bu aralar..

sipaydi senin profil resmin ne face'te?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…