- 16 Ocak 2013
- 3.099
- 3.243
- 198
- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #31.621
Huhuuu gençlikk ben geldimmm
Benide ekleyinnnbenimde bi facem bide tweetim var ama ikisinide kullanmıyorummm
Facede bütün sülalem oldugu için hiç mi hiç rahat değil saolsun bizim sülalenin agzı torba değil büzesin hep giriyorum arkadaşlarıma falan bakıp çıkıyorum fotolarım bile 500yy dan kalma
Tweet desem zor geliyordu bugüne kadar banaama tweette daha rahatım akrabam falan yok ohh mis ama kullanmayı bilmiom cahilmiyim ne :26:
Buarada deryacım annemle konuştukta biz bohçayı damada, kardeşine, anne, babasına ve anane babane dede hayatta olanlarada birer parça bişeyler yapıcaz kısmet olursa .
Sipaydiii sen benim facemde eklisin buarada
hımm, biz amcalara, dayı ve teyzelere de yapmıştık ilaveten, çok zordu çokkkkBuarada deryacım annemle konuştukta biz bohçayı damada, kardeşine, anne, babasına ve anane babane dede hayatta olanlarada birer parça bişeyler yapıcaz kısmet olursa .
Sipaydiii sen benim facemde eklisin buarada
bende de bu sıralar bi unutkanlık var yaa, tanıdığım insanların isimlerini hemen toparlayamıyorum yaa:26:sabah şarj aletimi evde unuttum her an telefon kapanacak.
geçenlerde yine bişeyi unutmamak için elime ip bağladım neden ip bağladığımı unuttum ya var mı böyle bişey.
sabah evden çıktım akbili almayı unutmuşum hayda geri döndüm eşim kızıyor et yemiyorum ki unuttuğum için ama dr bile dedi B12 vitamini eksikliğin yok ama yine de detaylı test yaptır dedi
böyle bişey unuttun mu bi gün beni unutacaksın diyor.
diyorum ki minik bir not defteri alayım aklımdakileri not alayım. ama korkuyorum not defterini unuturmuyum diye
biri yüklendi diğeri yüklenmedi yaaa
sinir oldum
kızlar speddynin nişanda giyeceği kıyafeti albüm yaptım
bende de bu sıralar bi unutkanlık var yaa, tanıdığım insanların isimlerini hemen toparlayamıyorum yaa:26:
süper teşekkür ederim canım.
bide kınamda giydiğim ayakkabıyı ekleyebilir misin ? hangi ayakkabıyı giyeyim karar veremedim. beyaz kıyafetin altındakini giyiyim diyorum setimi takarsam bu ayakkabı da da altınsarısı falan var uyumlu olur diye düüşndüm.
aynen ya yaşlanıyorum desem daha değil yaa
hayret valla speedy balikta yiyosun ama niye ki bu unutkanlik..
eksiklikte yokmus..
belkide kafan doluysa veya yogun calisiyorsan olabilir :26:
bilmiyorum bi tahta eksik sanırım çözemedim halabalığı hemde bol bol yeriz
kırmızıyı kendi kınamda giydim ya diyorum nişanında bunu giyerim nikahında onu giyebilirim o elbisemi herkes çok beğeniyr aynısı olmasın diye düşündüm
anladim canim, sonucta giyde o elbiseyi degerlendir cok güzeldi gercekten
bu beyaz da söz elbisem. hala içine sığabiliyorum
helal valla
bu cumarteside ben giyicem söz elbisemi, bi sünnet dügünü var oraya gidicez, klasik siyah düz bi elbiseydi, bakalim sigiyor muyum içine
beyaz sade ve hoş canım, ama kırmızıyı merak ettim benbu beyaz da söz elbisem. hala içine sığabiliyorum
beyaz sade ve hoş canım, ama kırmızıyı merak ettim ben
bulamadım ayakkabıyı yaaa :s sanırsam benim gzölerde bi sorun var
eveett gördümmm, kırmızı çokk güzell, ben kırmızıyı çok beğendimmmfaceden bak yandan dekolteli falan görürsün resim ekleyemiyorum buraya yaa
sıparsın canım bu arada tartıldım 54 kiloydum tok karna
eveett gördümmm, kırmızı çokk güzell, ben kırmızıyı çok beğendimmm:128:
Bu arada kızlar bu yeni face hesabım, öteki deşifre oldu kapattım. Burda artık sadece kk dostlarım var. Gerçek ismimle olanı kullanmıyorum bile, ama bu bütün gün açık, kk dakilerle hep burdan konuşuyoruz biz
yeni olduğu için de henüz hiç foto ekleyemedim, zamanla artık
insallah valla bakicam artik
kilo mu verdin sen
55 tim doğru düzgün rejim falan yapmıyorum canım dikkatte etmiyorum ama 1 kilo gitmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?