- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #31.641
dikkat etsen nolur merak ettim
biz burda cabalayalim falan sen orda rejim yapmadan ver
saka bi yana belki siskindin o zaman yada içtigin caylar falan ise yaradi
akşam ki menünüz ne ?
nohut yemeği
Pilav
Turşu
bizim :125: işyerinden götürüyorum. nohut yemeğini eşim çok seviyor. kendime de salata yapacağım akdeniz soslu
bekar olmanın enn güzel tarafı
bugün ne pişirsem yok
zaten evde yemek yemem muhtemelen arkadaşa gitcez bu akşam
Deryaa sizin baya zormuş bayada masraflı olmuşturbiz o kadar detaya girersek 4 teyzesi 2 dayısı 4 halası var amcası varmı hatırlamıyorum
derya twitterını yazsana ekliyim seni, 10dkda bir msj atabildiğimden atamıyorum.
kedicik ekledim seni bende seni kilolu falan sanmıştım sürekli bi diyet içinde oldugundan hiçbişeyin yokmuş
permalııı sendeebeni ekleseneeee
akşam ki menünüz ne ?
nohut yemeği
Pilav
Turşu
bizim :125: işyerinden götürüyorum. nohut yemeğini eşim çok seviyor. kendime de salata yapacağım akdeniz soslu
ben seni 7,5 ay sonra görücem kızlar bugün ne yapsam yazacaksın
bende sana işte eski evli olmanın faydaları diyeceğim ve söylemeyeceğim
tweet yok bende, face eklesn de chattan konuşsakDeryaa sizin baya zormuş bayada masraflı olmuşturbiz o kadar detaya girersek 4 teyzesi 2 dayısı 4 halası var amcası varmı hatırlamıyorum
derya twitterını yazsana ekliyim seni, 10dkda bir msj atabildiğimden atamıyorum.
kedicik ekledim seni bende seni kilolu falan sanmıştım sürekli bi diyet içinde oldugundan hiçbişeyin yokmuş
permalııı sendeebeni ekleseneeee
ben de severim yeşil çay fln, her türlü bitki çayını, ama bu aralar içemiyurm pek. Karbonatlı su bugün facede okudum çok yararlıymış ama cesaret edemedim midemem dokunursa diye, senin dokundu mu, nasıl içtin? ne kadar süre içtin?deryaw zayıflamak için bişey içmiyorum. yeşilçayı falan seviyorum bi ara onu içiyordum
1 hafta kadar karbonatlı su içtim ama sıkıldım ben diyet yapamıyorum en fazla yaptığım akşam çok fazla yememek onu da her zaman yapamıyorum hele annemlere gidelim ful yiyoruz
şuanda da tarçınlı karanfilli çay içiyorum
erres şafak topiğinden çok saygıdeğer bir arkadaşımızdır, ben tanırım kendilerinierres sende kimsin okuyprsun tanıt bakalım kendini
mutlum o yazdan kalma bi kedisimdi onun 4 kilo almis hali var
nohutu bende severim
dünden tavuk pilav yapmistim esime göre o var.
cacik var.
banada patates salatasi var..
tatlida tiramisu var :)
dün heryerde buzlanma vardi disari cikmadik bende mutfagimla hasir nesir oldum..
kizlar bi fikir, bi akila ihtiyacim var
bi yol ayrimindayim ve yarina kadar karar vermem gerekicek ama karar almamak icin düsünmekten kaciyorum resmen...
simdi ben suanki isyerimden memnun degilim, yaptigim islerden falan bunaldim, hayatimda aktiflik istiyorum daha degisik isler istiyorum diye diye bi ise kalkistim..
geçenlerde baska bi sirketle is görüsmesine gittim..
biraz önce aradilar ve okeylediler, kabul etmisler beni..
sorun su ki, bu yeni sirket sürekli müsterilerle calisiyor, yani ben hep deplasmanda olcam, bi yerde durup calismicam.
deplasmanlar belki 3 ay belki 4 ay süresi belli degil projelerin..
simdi yarina kadar karar verip bu kararimi bildirmem gerek yeni is yerine...
ben burda rahattim mesela oglen 12-2 arasi spor salonum cok yakinda gidebiliyordum.
deplasmanda olunca yapabilir miyim bilmiyorumspor benim için önemli severek gidiyorum..
maas olarak 100 yada 200 arti$ olcak ama gözüm maasta degil, ise severek gideyim yeter benim icin..
pisman olmaktan korkuyorum burdan istifa edersem geri dönüsü olmayacak cünkü
sen yine pratiksin
hemen yemek yapabiliyorsun
ben yandım yandımmm
ben de severim yeşil çay fln, her türlü bitki çayını, ama bu aralar içemiyurm pek. Karbonatlı su bugün facede okudum çok yararlıymış ama cesaret edemedim midemem dokunursa diye, senin dokundu mu, nasıl içtin? ne kadar süre içtin?
erres şafak topiğinden çok saygıdeğer bir arkadaşımızdır, ben tanırım kendilerini
yemek derdin yok akşama yani.
canım iş konusunda eğer buradan memnun değilsen git derim sonuçta insan mutlu olduğu yerde çalışmak istiyor.
ama rahat olamam çok çalışmak sıkar dersende otur aşağı derim en güzeli eşinle karar vebr
buradan çıkarsan tazminatını da alırsın evlilikten dolayı sizde var mı o bilmiyorum gerçi 1 yılı dolmadan çıkarsan alabiliyorsun burada
bu yaptıklarının hepsini yersen kilo veremezsin maşallah döktürmüşsün
yemek derdim yok bugünlük, yarini düsünmeye basladim ama
ben sadece patates salatasi yedim canim 1 tane kanatla.. masumum yani
tiramisu yemedim, yememde.. yazik degil mi yaptigim spora diyip kendimi cekiyorum
aksam gidince konuscam zaten esimlede..
nasil yani 1 yil evlilik dolmadan cikarsan mi aliyorsun tazminati?
Burda öyle bisey yok sanirim :26: valla insan kaynaklarina sormam gerek haberim yok..
anlasmali ayrilirsam issizlik parasi alabiliyorum onu biliyorum, ama diger ise hemen baslayacagim icin onada ihtiyacim yok..
hakkimda hayirlisi bakalim
yeme tut kendini yalnız canım acayip tiramisu istedi diyebilirim :125: bu saatlerde deli gibi yemek yemek istiyorum bende.
Burada öyle evliliğimden dolayı ayrılıyorum dersen tazminatını alıyorsun. akşamkarar verrirsinz hakkınızda hayırlısı olsun canım inşallah
ah canim ya yakin olsaydin gel yiyelim derdim
yaninda yogurt yada meyve bulundur bence, bu saatlerde bende acikirim hep yogurdum olur mutlaka..
Anladim canim, burda yok öyle bisey.. dedigin gibi hayirlisi bakalim, mutlu olacagima hüzün cöktü içime
keşke valla neyse bi ara yaparım bende :125:
aslında almam lazım ama hep unutuyorum işte meyveli yoğurt falan alıyım yarın gelirken3 gibi falan yerim 7 de de yemek yiyoruz çünkü
akşam karadayı vartabi bide ütü
kararsız kaldığın için öyle olmuşsundur canım akşam eşinle konuşunca da geçer rahatlarsın.
bende çıkıyım yavaş yavaş son 10 dakika
arada 4 saat var, 5'te bile yesen yeridir :)
ohh kolay gelsin canim 12 tane gömlekcik
iyi aksamlartesekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?