Sır Perdesi

Vurdu gol oldu

Cok sinir oluyorum soyle insanlara yaa. Burda onca kisi yardim etmek icin isini gucunu birakti sizinle ilgileniyor su olana bak. 2. Hatice vakasi
İlgi cekmeye calisan emek hirsizlari.
İslak odunla girişesim geldi

Sen ver bacim bizimkiler Türk telekom belki bizim işimize yarar

:) yani telfondan *952# ile şifre alıyorsunuz o şifreyle türk telekom online işlemlere girip arama yaptığı vb. tüm kullanım detaylarına ulaşıyorsunuz. tabi bunu yaparken o telfona mesaj gidiyor online işlemlere girdiniz diye. o yüzden eşiniz uyurken ve tel sessizdeyken yapın :)

Yaaaaa şu an çok pis hayalkırıklığı yaşıyorum. Filmin En atraksiyonlu yerinde elektrikler kesilmiş gibi hissediyorum. Konu sahibi sana çok pis gıcık kaptım şu an bildiğin gibi değil. Az acele edip hikayeyi bir finale bağlasaydın bari

Hiç!

Bekledigim gibi. Hazirlan akşam yemeğe gidiyoruz mesajını okuyunca anladım direk. Fazla çiğ ve yapmacık bulmuştum.
mrb hosteslerin ofisleri oluyor mu?

bilmediğim için soruyorum hiç hostes tanıdığım yok. uçuşunuz olmasa bile sabah işe gider gibi mi gidiliyor?

Güzel yerlere parmak basmissiniz. Ben dusundum tam o tepkiler geldi sizlerden

Zaten acele ettiği için bunlar oldu :))
Uyanık davranıp en az bir haftaya yaymaliydi.
Bir kere kafadan 3 gün şok olsa :)))

Allahim yarabbim ya ben de takip ediyodum taksideki kadin ne ara indi cicekciye gitti sordu para teklif etti diye bi de her gelismeyi de aninda yaziyo bari her msjinin arasina 10 dk koysaydin da inandirici olsaydin
Ne bos insanlar var ya

Matematik çözdüm ara verdim derken çıkamadım manyak gibi hepsini okudum. Ben kendim konu açarken üşeniyorum elalem senaryo yazıo hakkaten pskolojimiz bozulmuş:) ne işsiz milletiz ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…