- 20 Ocak 2015
- 1.170
- 895
- 63
- Konu Sahibi kaynanadelisi
-
Bunun arkadasinizin hesabi olduğunu söylüyorsunuz ama az önce" esim beni yatakta istemiyor "diye bir konu açtığınizi sormuştu bir arkadas size ,bu durumun düzeldiğini söylemiştiniz.
heralde her sorunda arkadasinizin hesabini kullanıyorsunuz.
Baya üzülmüştüm sizin adınıza allahtan gercek degilmis konu.......
Hatice vakasi ne. Ona da bakim bari :))Cok sinir oluyorum soyle insanlara yaa. Burda onca kisi yardim etmek icin isini gucunu birakti sizinle ilgileniyor su olana bak. 2. Hatice vakasi
İlgi cekmeye calisan emek hirsizlari.
İslak odunla girişesim geldi
bendeKahve eşliğinde okuyorum..
Bakalım nereye gitcek konu
Sen ver bacim bizimkiler Türk telekom belki bizim işimize yarar
Hatice kim yahu?
Yine nasıl bir atraksiyon kaçırdım ben?
Lanet olsun dostum, camasir makinesi boşaltmaya gelmiyor.
Hiç!Yaaaaa şu an çok pis hayalkırıklığı yaşıyorum. Filmin En atraksiyonlu yerinde elektrikler kesilmiş gibi hissediyorum. Konu sahibi sana çok pis gıcık kaptım şu an bildiğin gibi değil. Az acele edip hikayeyi bir finale bağlasaydın bari
mrb hosteslerin ofisleri oluyor mu?
bilmediğim için soruyorum hiç hostes tanıdığım yok. uçuşunuz olmasa bile sabah işe gider gibi mi gidiliyor?
Güzel yerlere parmak basmissiniz. Ben dusundum tam o tepkiler geldi sizlerdenBunun arkadasinizin hesabi olduğunu söylüyorsunuz ama az önce" esim beni yatakta istemiyor "diye bir konu açtığınizi sormuştu bir arkadas size ,bu durumun düzeldiğini söylemiştiniz.
heralde her sorunda arkadasinizin hesabini kullanıyorsunuz.
Baya üzülmüştüm sizin adınıza allahtan gercek degilmis konu.......
Aynen ya hic bsy kacirmiyim derken yemk saatini kacirdim koca isten gelcek yemk yokAyy valla bebeği yedi doyur yatır derken konu fake çıktı ben şok takip edicem diye yemekte yapmadık
Zaten acele ettiği için bunlar oldu :))Yaaaaa şu an çok pis hayalkırıklığı yaşıyorum. Filmin En atraksiyonlu yerinde elektrikler kesilmiş gibi hissediyorum. Konu sahibi sana çok pis gıcık kaptım şu an bildiğin gibi değil. Az acele edip hikayeyi bir finale bağlasaydın bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?