Sır Perdesi

Zaten acele ettiği için bunlar oldu :))
Uyanık davranıp en az bir haftaya yaymaliydi.
Bir kere kafadan 3 gün şok olsa :)))

Heheheh aslında ben şey bekliyordum böyle restoranda kadınla adamı bastım,kocamı öldürdüm,kadın kaçtı yakalayamadım polise teslim olmaya gidiyorum şimdi taksiyle falan gibi

Benimde kızım uyuyordu eşim denize gideyim çocuk uyudu o kalsın dedi ondan işkillendim pskolojim bozuldu gitme çabuk eve gir dedim yatıyor şimdi. Allah bu erkekleri bildiği gibi yapsın inş
valla bende okuduğum gibi kocamın maillerine baktım artık nasıl etki ettiyse konu bana

Esinizin telefonunda numara kimin adiyla kayitli bakin bence.whatsapp resmi de esiniz kayitliysa gorunur belki hem kim oldugunu horursunuz
Hala burada tatli tatli yardimci olmaya calisan minnos arkadaslar goruyorum :)
Kadin bize roman yazdi burada, yanarim yanarim da 30 sayfa yazi takip ettim giden vaktime yanarim :)

Hatice kim yahu?
Yine nasıl bir atraksiyon kaçırdım ben?
Lanet olsun dostum, camasir makinesi boşaltmaya gelmiyor.
Yılllaaar yıllar önceydi. Zeynep diye bir bacıcağızımız varıdı.
Kaynanası ölmüş kocası kafayı yemişidi.
Şizofrenik sancılar eşliğinde babasının evine gitmişidi.

Sonra bikaç gün sonra(günü pek hatırlamıyorum), kaynanasıyla ilgili dert yanmak için konu açtı

Tabi Kazen bu durur mu yapıştırdı cevabı; sen ne ayaksın Zeynep

Hatice de bambaşka bişey

zeynepgüven1986 değil miydi o ya?

Aha bi de Zeynep çıktı.
Ben onu da bilmiyorum.
Pofff
valla mı?
onun konusu için millet yaşadığı yerde vefat edenlerin, boşananların listesine ulaştı.
fake olduğu öyle ortaya çıktı, kk sallandı :)

Ben de bilmiyorum kim bulursa diğerine link atsın
Ben hatırladım onu.
Bakmaya zorunda kaldığı kv öldü, kocası kanapeyi mi evi mi ne yakmıştı öyle bir hikâyeydi galiba.
Bak o çok güzel ince ince zamana yaya yaya keklemisti milleti :)

Ben hatırladım onu.
Bakmaya zorunda kaldığı kv öldü, kocası kanapeyi mi evi mi ne yakmıştı öyle bir hikâyeydi galiba.
Bak o çok güzel ince ince zamana yaya yaya keklemisti milleti :)

Bugün boş beleşlikte level atladım 35 sayfalık bir trajediye şahitlik ettim,bir de Zeynep'i okuyayım da tüy dikeyim bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…