• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sıra bende 40kilo için diyet günlüğüm

simdi öğle yemeğimi yedim 8 kaşık patatesli havuçlu bezelye yemeği bir dilim ekmek ve iki kaşık yoğurt yedim

Akşam yemeğim bir tabak bezelye yemeği yedim ama sonrasi kötü kocaman bir çikolatalı ekmek yedim çok kötü hissediyorum

Sacmaladim bozdum basladim bozdum basladim sonuc olarak kilo almisim yarin tartilip yazarim offffffff sinirim cok bozuldu

Aman moral bozuk aldigim 200 gr di şimdi tartildim 400 git gide artiyor sabaha kadar ne olacak bakalim bende karar verdim yaktim tencerenin altini kaynattim suyu icli köfte attim kayniyor bu gün keyif zamani hani batti balik olayi yiycem icicem yapacak bir sey yok Yarın sabah tartilirim en bastan ilk günkü gibi basliycam

Aman moral bozuk aldigim 200 gr di şimdi tartildim 400 git gide artiyor sabaha kadar ne olacak bakalim bende karar verdim yaktim tencerenin altini kaynattim suyu icli köfte attim kayniyor bu gün keyif zamani hani batti balik olayi yiycem icicem yapacak bir sey yok Yarın sabah tartilirim en bastan ilk günkü gibi basliycam

Bozma moralini canm zaten kilolar hep sikintidan gelmiyor mu kilo alsanda hep yeniden başlamalisin lütfen sabırlı ol basaracaksin bu hafta bende iyi değildim ama daha çok dikkat edecem

Bozma moralini canm zaten kilolar hep sikintidan gelmiyor mu kilo alsanda hep yeniden başlamalisin lütfen sabırlı ol basaracaksin bu hafta bende iyi değildim ama daha çok dikkat edecem

sağol canım ya zaten sabah yeniden başlıyorum ilk haftalardaki gibi yapmaya karar verdim dört günde 2,5 kg gitmişti bakalım yine işe yarayacakmı

uyku tutmadı başım çok ağrıyor kilo aldım sigara içmek istiyorum kocam ve oğlum horluyor :1: ne gıcık bir gündü hayırlısıyla bir sabah olsaydı iyiydi

Listeleri incelerken Ayça KAYA nin haftada 3, 5 kg verdiren diyetini gördüm yarın başlamaya karar verdim ins 3, 5 olmasada 2 olsa da olur ama gitsin iki haftam var iki iki gitse 80 altına inebilirim hayal gibi

Bu gun yediklerim sabah 50gr ekmek 25gr peynir 3 tane zeytin bir tane kandil simiti sonra iki kasik pilav 4 kaşık tavuklu patetesli Havuçlu yemek bir tane baget yedim

Yemekleri bu günden yaptim bu gün dikkat ettim yarina hazirim sadece yarin brokoli ve karnabahar haşlayıp salata hazirlayacagim corbam ve etim hazir ben de hazirim daha ne olsun:37::37::37::37::37:

Back
X