• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sıra bende 40kilo için diyet günlüğüm

Daha bir ay bile geçmeden neredeyse 7 kilo mu verdin? :53::53::53: :nazar:
Porsiyonların bayağı az, ben dayanamam öyle. :D Umarım bu şekilde devam edersin.
Hala her gün spor yapıyor musun?

Daha bir ay bile geçmeden neredeyse 7 kilo mu verdin? :53::53::53: :nazar:
Porsiyonların bayağı az, ben dayanamam öyle. :D Umarım bu şekilde devam edersin.
Hala her gün spor yapıyor musun?

Yok canım bir aydan fazla oldu aslinda 7kilodan fazla vermistim ama hastalandim grip yattim o ara esim fazla besledi beni tekrar aldım simdi 6 küsür gitti işte aslinda az yemiyorum arada kacamaklarim oluyor onceden daha duzenli yapiyordum bir kez duzenim bozuldu toparlayamadim simdi yeni yeni toparliyorum aksam cok güzel salata yedim brokoli karnabahar havuc hasladim bol limon pul biber cok az zeytin yagi bol sarimsak sosuyla tokum simdi spor bayadir yapamiyordum ama iki gundur tekrar basladim estigi gibi ya bisiklet yada leslie yada oryantal aerobik vs

Sormayi unuttum senin nasil gidiyor verdin mi spor yapiyormusun

Spora daha bugün başladım. Hiç nedensiz vücut direniyor gibi geliyor bana, pek veremiyorum ama illa bir yerde pes edecek tabi ki...

12. ay gibi gördüm başlangıç tarihini, ondan bir ay bile olmamış sandım. Ama zaten böylesi daha iyi. Çünkü "Kim bilir kaç kilosu sudur o giden kiloların." diyordum. :D Artık demiyorum tabi... :) Güzel gidiyorsun, tebrikler.

Spora daha bugün başladım. Hiç nedensiz vücut direniyor gibi geliyor bana, pek veremiyorum ama illa bir yerde pes edecek tabi ki...

12. ay gibi gördüm başlangıç tarihini, ondan bir ay bile olmamış sandım. Ama zaten böylesi daha iyi. Çünkü "Kim bilir kaç kilosu sudur o giden kiloların." diyordum. :D Artık demiyorum tabi... :) Güzel gidiyorsun, tebrikler.

Sağol canim yavas gitti ama yapacak bir şey yok gitsin de gerisi önemli değil sende isler nasil gidiyor

Hani su seneler geçer ne olduğunu bile anlamadan bir sabah uyanirsin ve 40 kg fazlan oldugunu fark edersin ve kurtulman gerekir ;-) tam olarak böyle olmasada 3-5 kg yıldan yıla onemsemedigim kilolar sonra basina 40 kg fazla ama artik kararliyim hafta hafta kurtulacagim ins yardim ve destek bekliyorum

Günlüğünüz hayırlı olsun.. inşallah kurtulacağız taşıdığımız yükten hep beraber...

Günlüğünüz hayırlı olsun.. inşallah kurtulacağız taşıdığımız yükten hep beraber...

Evet kurtulacagiz uzerimde fazladan 132 tane margarin paketi taşıyorum dusunsene bir iki paketi tum gün taşısak dert olur ne gerek var ki 24 tanesinden kurtuldum darisi digerlerine

Tatlım anladigim kadarıyla bu hafta iyisin ınş en az 3 kilo verirsin bende güzel diyet yapıyorum ama yinede çok yavaş veriyorum...

Yok canim 3 kilo veremem bende de yavasladi ama almayacagim biraz da versem hiç fena olmaz ins sen de verirsin yaza guzel hatunlar oluruz

Kacamaklar öldürüyor zaten oglum yüzünden pasta Börek eksik olmuyor

Işte benim sorunum da bu çocuklarım yesin diye herşeyi yapıyorum ama onlar azcik yiyiyor geri kalanı ben yemek zorundayim çünkü eşimin yemekle arası yok yani pasta börek vb sevmiyor olan bana oluyor ama bundan sonra komşulara vercem başka yolu yok...

Yok canim 3 kilo veremem bende de yavasladi ama almayacagim biraz da versem hiç fena olmaz ins sen de verirsin yaza guzel hatunlar oluruz

Inş canm herşey gonlunce olsun inanmayacaksın ama herkes kilomu gostermedigimi söylüyor bu arada kilo vermede yaşta önemli o yüzden hemen vermek istiyorum çünkü nisanda 32 yaşına girecem ve kilo vermek dahada zorlaşacak hayirlisi bakalım sen kaç yasindasin ....

Back
X