Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha bir ay bile geçmeden neredeyse 7 kilo mu verdin?![]()
Porsiyonların bayağı az, ben dayanamam öyle.Umarım bu şekilde devam edersin.
Hala her gün spor yapıyor musun?
Daha bir ay bile geçmeden neredeyse 7 kilo mu verdin?![]()
Porsiyonların bayağı az, ben dayanamam öyle.Umarım bu şekilde devam edersin.
Hala her gün spor yapıyor musun?
Sormayi unuttum senin nasil gidiyor verdin mi spor yapiyormusun
Spora daha bugün başladım. Hiç nedensiz vücut direniyor gibi geliyor bana, pek veremiyorum ama illa bir yerde pes edecek tabi ki...
12. ay gibi gördüm başlangıç tarihini, ondan bir ay bile olmamış sandım. Ama zaten böylesi daha iyi. Çünkü "Kim bilir kaç kilosu sudur o giden kiloların." diyordum.Artık demiyorum tabi... :) Güzel gidiyorsun, tebrikler.
Sağol canim yavas gitti ama yapacak bir şey yok gitsin de gerisi önemli değil sende isler nasil gidiyor
komsu unuttun benı nasıl gidiyo
Yok komsum unutmadim da fırsat bulamiyorum bu ara diyete devam ediyorum firsat bulursam yarin yazarim kib
tamam komsum sakın bırakma sen de iyi bak kendıne
Yok kuzum kalori takibi yapiyorum fena gitmiyor simdilik pazara kadar ne olacak bakalimen azindan bu hafta vereyim bir kilo da biraz moral olsun
inşallah :)) bende bu pazartesi 89 ları falan görürüm :)
Hani su seneler geçer ne olduğunu bile anlamadan bir sabah uyanirsin ve 40 kg fazlan oldugunu fark edersin ve kurtulman gerekir ;-) tam olarak böyle olmasada 3-5 kg yıldan yıla onemsemedigim kilolar sonra basina 40 kg fazla ama artik kararliyim hafta hafta kurtulacagim ins yardim ve destek bekliyorum
Havuç karnabahar ve brokoli haslayip salata yapip yiyeceğim sonrasinda da bol bol çay
Günlüğünüz hayırlı olsun.. inşallah kurtulacağız taşıdığımız yükten hep beraber...
Tatlım anladigim kadarıyla bu hafta iyisin ınş en az 3 kilo verirsin bende güzel diyet yapıyorum ama yinede çok yavaş veriyorum...
Ah ah şu kaçamaklar olmasa güzel diyet yapiyorumda kaçamaklar herşeyi bozuyor....
Kacamaklar öldürüyor zaten oglum yüzünden pasta Börek eksik olmuyor
Yok canim 3 kilo veremem bende de yavasladi ama almayacagim biraz da versem hiç fena olmaz ins sen de verirsin yaza guzel hatunlar oluruz