sıraya girelim mi......

slm kızlar,
Kayracıım canım benim SAT 02 ekim,
Allah hepimize hayırlı doğumlar ve sağlıklı bebişler nasip etsin inşallah...

slm kızlar kayra kız sen maşallah 40 haftayı bulacaksın bu gidşle kız maşallah kuzularında iyiler Allahım hayırlısıyla kucagına almayıda nasip etsin inşallah Allahım hepimize saglıklı şekilde evlatlarımızı kucagımıza almayı nasip etsin vaktinde inşallah

canım iyi düşünmüşsün bu sıra işini daha kolay takip edilir

kayracım selam

bu listeyi yeni farkettim :)

benide eklersen sevinirim...

sat 9 kasım 2009. dr doğum tarihine 20 temmuz dedi.. 36. haftada alırım dedi..

tüm hamişler sağlıkla getirir bebişlerini inşallah.. amin..

rabbim nasip ederse ban yarın doğuruyorum sıra kimdeeeeeeeee..........................................................

maşallah kuzum sana yaa Allah yardımcın olsun zor günler geçirdin kayracım Allah bir çırpıda doğurup sağlıkla eline almayı nasip etsin merak ediyorum kızları şimdi

sıra kimde....kimsededn ses çıkmazsa alırım sırayı ona göre :)

rabbim nasip ederse ban yarın doğuruyorum sıra kimdeeeeeeeee..........................................................

hayırlı olsun kayracım ben bu mesajı okurken senin doğumun olmus bile
hosgeld kıscelerrr..allah analı babalı büyütsün insalla....eğer haftaya persembeye kadar bi ses cıkmazsa nisandan sırayı ben alıcam galibaaa

sıra bende zuzu :))) pc nin başına oturamıyorum. baya şiştim çünkü. bide kanamam var benim o yüzden sürekli yatıyorum cnm. haftaya doğum olucak benimde. yani 15 i haftası

zuzu msjlarında okudum senin sanırım rahim boyun iyice kısalmış. benim3 cm civarında. o yüzden senden hafta olarak ileri olsamda sanırım sen benden 1 hafta önce doğuracaksın. hayırlı doğumlar cnm.

sağol nisancım ben 11 martta sabah sekiz bucukta doguma giriyorum allahımın izniyle....

ewt sıra sende nisn nurcum senden sonrada bende Allahın izniyle inş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…